|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Geri Dönüşüm [Çöp Kutusu] |
| Yazar |
Mesaj |
seren35
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-Eyl-2005 / 18:01 Mesaj konusu: Müslüm baba hayranı olmak demek kendini kesmek mi demek??? |
|
|
Ya arkadaşlar bana katılan Yokmu?
insanın sevgisini göstermesi için böYle şeYler Yapmasını doğru buluYor musunuz? müslüm gürses dendiğinde insanlar neden direk önYargıYla bakıYor hiç düşündünüz mü? bende mÜslÜm baba haYranı olarak herkezden şunu rica ediYorum insanların aklındaki bu kötü imajı silelim.sizlerinde düşüncelerini merak ediYorum,bekliYorum.
allaha emanet olun.
|
|
|
|
 |
AyAzZz
Aktif Üye

Kayıt: Sep 01, 2005 Mesajlar: 297 Nereden: Deliler Diyar?ndan..! [45]
|
Tarih: 10-Eyl-2005 / 18:15 Mesaj konusu: müslümcü'cü Ayaz |
|
|
Ilk önce sana hoşgeldin diyorum seren kusura bakma daha önce dememiz gerekirdi..!
sana katılıyorum her müslüm'cü kendini kesmez ve bende kendimizi kesmemize karşıyım.bu konuda sana hak veriyorum çok qüzel birkonuya deyinmişsin ama nolsun işte obir anlık üzüntünün doğurduğu hata bir de baba söyleyince o damar şarkıları bir anlık hataya kapılıyoruz.bende vakti zamanında çok faça attım ama kendime çok kızıyorum neyse allaha emanet olun sevgIler ve saygılar...!
sevda ülkesinin en güzelisin
vazgeçIlmez tutkum aşka abidemsin
taptığım allah'ım sevdiğim sensin
en güzel çiçekten daha güzelsin!
ayaz
|
|
|
|
 |
dertler87
Üye

|
Tarih: 10-Eyl-2005 / 20:56 Mesaj konusu: |
|
|
ArkadaŞlar benİmde vÜcÜdumda jilet izleri var bunun nedinini şöle açıklıya bilirim..
bİr akrep dÜŞÜnÜn etrafini ateŞle Çevİrİyorsunuz ne yapar kendİ kendİnİ ÖldÜrÜr aynı şey insanlardada söz konusu ok...
sorunlarını şarkılarda duyuyor ve dokunaklı söyleniyor ve sonunda patlıyorsunuz...
ben yaptim pİŞmanim ama İsteyerek veya Özenerek deİl İstem diŞi olan bİr Şey...
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 10-Eyl-2005 / 21:31 Mesaj konusu: Re: Müslüm baba hayranı olmak demek kendini kesmek mi demek? |
|
|
| seren35 demiş ki: | ya arkadaşlar bana katılan yokmu?
insanın sevgisini göstermesi için böyle şeyler yapmasını doğru buluyor musunuz? müslüm gürses dendiğinde insanlar neden direk önyargıyla bakıyor hiç düşündünüz mü? bende mÜslÜm baba hayranı olarak herkezden şunu rica ediyorum insanların aklındaki bu kötü imajı silelim.sizlerinde düşüncelerini merak ediyorum,bekliyorum.
allaha emanet olun. |
biz sitemiz dahilinde hep bu konuda birşeyler yapmaya çalıştık, birçok forumlarımızda da jilet vs.. konular tartışıldı...
tabiki iyi birşey değil, seninde söylediğin gibi; hep birlikte bu kara lekeyi kaldırabiliriz, yeterki kendimizi bilelim...
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
forzaenver
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Eyl-2005 / 22:29 Mesaj konusu: |
|
|
Bence insanın kendisisini kesmesi yanlış
daha farklı bir sevgi olsa daha iyi olur 
|
|
|
|
 |
buraxbey
Aktif Üye

|
Tarih: 11-Eyl-2005 / 21:28 Mesaj konusu: |
|
|
Bende hiçbir şekilde bunu onaylamıyorum lakin müslüm deyince ilk akla gelen jilet ve jiletçiler.öyleki burda makarasına müslüm kasedi alana jilet istermisin diye dalga geçiliyor.insan dinlerken keyif alıyorsa ne olursa olsun kendini jiletlemez.aklı selim bir insan dinlerken keyif aldığı bir olayda kendine zarar veremez.bunu mantığım almıyor.bir iki arkadaşımburda neden jilet attığına dair açıklamada bulunmuş.saygısızlık yapmak istemiyorum ama açıklamalarınız hiç mantıklı değil.kendimi kaybettim.deniliyor. insan kendini bir şarkı sözü ile nasıl kaybeder en azından yaralayacak jilet atacak kadar ben n fazla duygulanır,maziye ve hayale dalarım.insan şuurunu nasıl kaybeder arkadaşlar.tamam şarkılar mükemmel hisli herkes birşeyler buluyor ama neticede o bir şarkıdır arkadaşlar nasıl filmde ölen birine ağlamıyorsak onun bilincindeysek bunun da bilincinde olmalıyız.bence ne olursa olsun ne kadar dokunaklı olursa olsun insan hayatından mühim olamaz şarkı sözü.artık bu kötü imajı silelim.
|
|
|
|
 |
wokobo
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 26-Eyl-2005 / 21:42 Mesaj konusu: kendini kesmek deil kendin olmak demek |
|
|
Seren kardesimiz bana katılan yok mu demis..elbette katılanlar cogunluktadır.ama ama.ya bence ınsanlardan(muslum babadan nefret eden) gelen tepkılerı(alayları,dalga gecmeleri) bı kenara bırakalım.onlar malum gunumuz sıstemının yetıstırdıgı televole kulturunun temsılcısı ınsanlar olarakdan babayla alay edemezlerrrr.o yuzden uzulmeyın arkadaslar...meyve veren agac taslanırmıs arkadaslar babanın yarım asırda turkıyede yaptıgı ısler ortada.ıkıncı bır baba gelmeyecektır:(tabı orasını allah bılır,buyuk konusmayayım carpılacam)
kesme konusuna gelınce de ben sızlerden ayrı olarak soyle dusunuyorum..bakınız gercekten ben babayı dınledıgımde bı tuhaf oluyorum ya.kendıme jılet atmadım tabıkı ama atanlara lafım yok kardesım
ben cahıl bır ınsanda deılım.un. ogrencısıyım.(kımılerı bu yazıyı okudugunda bana bu tur elestırıler yapacaktır kesın;ınsanın kendını kesmesıne nasıl tepkı vermez bu cahıl herıf dıe)bence jıletcı arkadaslar o an ne hıssedıyosa onu yapıyodur .
buna ınanın arkadaslar..zaten jıletcıler deyımı medyamızın halka bı hedıyesıdır..yok atan da duygusunu yasıyo napalım yanee..o halde muslum dınledıkten sonra ıntıhar edenlerı tartısalım..konuyu uzatmayalım arkadaslar.butun babayı ıcten sevenlerı sevıyorummm..kendınıze ıyı bakın..ve Seren35 e tesekkurlerımı sunuyorum..konuyu dıle getırdıgı ıcın
|
|
|
|
 |
zerhat
Üye

|
Tarih: 26-Eyl-2005 / 22:07 Mesaj konusu: |
|
|
Bende dinlerken kendimden geçiyorum.jilet atacak yürek yok Bende kimi zaman gerekiyo. tabi kalkıpta boynu yüzü bileği kesmiyeceksin.adamlar halinden memnun çok normal karşılıyorum!!aklı başında bir insanım ama doğal geliyor bana.wokobo ya katılıyorum
|
|
|
|
 |
kapsal0434
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 29-Eyl-2005 / 21:41 Mesaj konusu: |
|
|
Artık eskisi gibi kalmadı jiletçilik bunun da olması çok güzel.ama bir soruda kafama takılıyor o dönemlerde baba daha çok tutuluyordu şimdi ise bu bir doğrudur o kadar tutulmuyor.cevap bekliyorum
_________________ Pencereden bakarım gözüm yaşlı yollara
Ne olur bizede gel iç bir kahve sigara
Hiç evden çıkmıyorum belki gelirsin diye
Bir selam vermiyorsun sevgilim bilmem niye
....Ne Olur Bize de Gel
İç Bir Kahve Sigara.
harunkapsal82@hotmail.com |
|
|
|
 |
KRALSIN
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 02-Ekm-2005 / 05:42 Mesaj konusu: |
|
|
Kesınlıkle hayır ben katılmıyorum yapılanlar yanlıs bence ve uzuluyorum bızlerıde karalıyorlar sayılır 
|
|
|
|
 |
ALDATILANLAR
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 02-Ekm-2005 / 13:10 Mesaj konusu: |
|
|
S.a kardeşler bana göre bunu yapan insan ve inlarda akıl yoktur onlar yüzünden bizize kötü tanıyorlar k.i.b bayesssssssss 
|
|
|
|
 |
jaba
SüperAktif Üye

|
Tarih: 02-Ekm-2005 / 20:26 Mesaj konusu: 55 |
|
|
Vallah arkadaşlar adımız çıkmış 2 ay önce reklamcıya babanın resmini büyütmek için gittim adam resmi görünce hemen ----jiletçi babaya değermi---dedi
bazı arkadaşlar ,,mahalleden insanlar ,,, yetmedi okuldan hocalar babayı---jiletçi ,,,biliyor Vallah aklımdan çyle bir şey hiç geçmedi jilet atnlara da karşıyım muziği dinliyorsan adam gibi dinleyeceksin bende babayı dinlerden tüylerim diken diken olur yanaklarım uyuşur ama jilet asla mahalede muslümcü arkadaş var o kendine jilet atar ama allaha şükür cocuğu zor zamet jiletten kurtardım
|
|
|
|
 |
harbicocuk
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-Ksm-2005 / 18:25 Mesaj konusu: |
|
|
Dertler_87 doru sÖlÜo bende de bİr Çok jİlet İzİ war pİŞmanim tabİkİ ama hala yapiorum ÇÜnkÜ İstem diŞi oluyo
|
|
|
|
 |
ESRAR-Perdesi
Aktif Üye

Kayıt: Dec 26, 2004 Mesajlar: 246 Nereden: DerinLerdeN (41)
|
Tarih: 07-Ksm-2005 / 19:16 Mesaj konusu: !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
| aldatilanlar demiş ki: | s.a kardeşler bana göre bunu yapan insan ve inlarda akıl yoktur onlar yüzünden bizize kötü tanıyorlar k.i.b bayesssssssss  |
kardesim ağır konuştun..Üzerime alındım çünkü bende kendimi kestim...kendini kesme olayı sadece müslüm dinleyenlere has bi olay değil daha önceleride oluyodu fakat müslüm baba konserlerinde jiletler çıkınca babaya kaldı..jilet atan insan müslüm baba sevgisinden dolayı kendini kesmez bunu unutun (ben kendimden biliyom) müslüm babanın içten söyleyişi alkol uyuşturucu ve hayatın vermiş olduğu eziklik sonucu kendinden bunun acısını çıkarıp rahatlamaya çalışıyo insan.. doğru mu ? bence yanlış ama o ortamlara girip o piskolojiyi yaşamadıysananız sakın ola bi daha salak veya benzeri hakarette bulunmayın....
kimse kendini kesmesin Çok yanlış bi olay...(yazman gereken buydu) 
_________________ en güzel gözler...
esrarlı gözler...!
esrarlı gözler
yalnız seni özler.... |
|
|
|
 |
bicare_517

Kayıt: Jul 24, 2005 Mesajlar: 431 Nereden: Ordu Vatan & Ünye Mekan
|
Tarih: 07-Ksm-2005 / 20:52 Mesaj konusu: slm |
|
|
Arkadaşlar slm...öncelikle konuya destek veren Arkadaşlara tşk ederim..şimdi aslında jilet ben de attım zamanın da izi kaldı ama ben o zamanlar müslüm dinlemiyodum arada öyle seyler olur fakat bunu her seferinde yapan ve cıkıpta ben müslümcüyüm jilette atarım esrarda cekerim diyen benim gözümde serseridir müslümle alakası yoktur ben şimdi kendimi buldum yaptığım herseye pişman değilim ama keşke yapmasaydım diyorum kendimede soruyorum acaba ben büyüdümmü evet ben müslüm babayı dinleye başladığım dan bu yana büyüdüm kendine zülüm eden insan bizden değildir allaha emanet olun
|
|
|
|
 |
barismania
Yeni Üye

|
Tarih: 07-Ksm-2005 / 22:45 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar herkez kendi hayatini yasar ,herkezin kendine gore bir konusma tarzi , sarki dinleme tarzi , alkol icme tarzi , yemek yeme tarzi , rahatlama ve stres atma tarzi vs.. vardir.. bazi dostlarimizda bu pozitif veya negatif enerjiyi kendini jiletleyerek percinliyor..dedigim gibi herkez kendi yolunda yuruyor..herkeze saygi duymak lazim.. 
|
|
|
|
 |
ozmen_bey
Üye

|
Tarih: 08-Ksm-2005 / 00:32 Mesaj konusu: |
|
|
Bence bu jilet işi eskidendi eskiden müslüm gürses konserlerini 18+yaş sınırıyla yayınlarlardı şimdi ise müslüm gürses rockmı söylüyecek popmu söylüycek gibi haberleri izliyoruz. Bence jiletin müslümle alakası yok adam azer dinleyipde jilet atabilir o dinleyicinin kendinden geçmesine bağlı ama müslüm çok damardan girdiği için dinleyenlerde kendinden geçip atıyorlar. ama herkesin attığı jilet kendinde kalmalı bunu bir marifetmiş gibi onune gelen heryerde söylemek yanlış. ozaman bi amlamı kalmıyor herkesin içtiği içkide kendine attığı jilette kendine. o faça izlerinin bir anısı vardır bırak o anınla övünme oda sende kalsın arkadaş.
_________________ Kalp k?r?ksa gönül severmi dersin
sevipte bir daha darbemi yesin... |
|
|
|
 |
rebel
Üye

|
Tarih: 17-Ksm-2005 / 00:26 Mesaj konusu: |
|
|
Saygı duymam ben arkadaş.babanın adını kirletene kendine zarar verene Saygı duymam.allah'ın emaneti olan bedene ihanet eden adam sebep her ne olursa olsun haksızdır.biz de babanın sesi ve yorumu karşısında teslim oluyor kendimizden geçiyoruz ama jilet atmıyoruz.bence jilet atmak için babayi bahane ediyor bunu yapanlar.baba bir efsanedir onu rencide etmeye kimsenin hakkı yoktur.
Saygılarımla
hayat bir köşekapmaca
köşeni bir kaptır da gör
düşene dost olur sanma
yolunu bir şaşır da gör
|
|
|
|
 |
erhantaskin

Kayıt: Aug 09, 2005 Mesajlar: 629 Nereden: Sevda Ülkesinden
|
Tarih: 17-Ksm-2005 / 05:11 Mesaj konusu: |
|
|
| rebel demiş ki: | saygı duymam ben arkadaş.babanın adını kirletene kendine zarar verene saygı duymam.allah'ın emaneti olan bedene ihanet eden adam sebep her ne olursa olsun haksızdır.biz de babanın sesi ve yorumu karşısında teslim oluyor kendimizden geçiyoruz ama jilet atmıyoruz.bence jilet atmak için babayi bahane ediyor bunu yapanlar.baba bir efsanedir onu rencide etmeye kimsenin hakkı yoktur.
saygılarımla
|
millet jilet atıyosa kendine atıyo ister saygı duy istersen saygı duyma unutmaki babayı baba yapanlar müslüm gürsesin adını kirletiyo dediğin senin o beğenmediğin jiletçilerdir bunu da hiçbir zaman unutma.........
_________________ Bırak dagınık kalsin. |
|
|
|
 |
bunasilbaht
Üye

|
Tarih: 30-Arl-2005 / 02:51 Mesaj konusu: |
|
|
| erhantaskin demiş ki: | | rebel demiş ki: | saygı duymam ben arkadaş.babanın adını kirletene kendine zarar verene saygı duymam.allah'ın emaneti olan bedene ihanet eden adam sebep her ne olursa olsun haksızdır.biz de babanın sesi ve yorumu karşısında teslim oluyor kendimizden geçiyoruz ama jilet atmıyoruz.bence jilet atmak için babayi bahane ediyor bunu yapanlar.baba bir efsanedir onu rencide etmeye kimsenin hakkı yoktur.
saygılarımla
|
millet jilet atıyosa kendine atıyo ister saygı duy istersen saygı duyma unutmaki babayı baba yapanlar müslüm gürsesin adını kirletiyo dediğin senin o beğenmediğin jiletçilerdir bunu da hiçbir zaman unutma......... |
arkadaşlar çok doğru şeyler söylenmiş. ama bence "jilet atmak mantıksız" demek mantıksız çünkü bu zaten mantık ötesi bir şeydir. netekim benim ahmet kaya dinleyip faça atmış tanıdıklarım var. faça atan İngilizler de var. birçok sıkıntılı insan bu işi yapar. babanın adını ben de kendimi keserek kirlettim belki. ama bu yüzden kendimi yine "baba'nın adını nasıl kirlettim?!" diye de kesmek gerekiyor. bu işin sonu yok yani. Çıkış yolu olmayan, isyankar insan keser, netekim benim de çıkışım yok. düzene bir isyan var burada. vietnam savaşı çıktığında budist bir rahip kendini yakarak protesto etmişti. ahlaki ama uç bir duruş bu.
|
|
|
|
 |