Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - [7 mayıs 2014] dünya müslümcüler günü ve baba'nın doğum günü
[7 mayıs 2014] dünya müslümcüler günü ve baba'nın doğum günü

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses'in Doğum Günü
Yazar Mesaj
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 07-May-2014 / 16:59    Mesaj konusu: [7 mayıs 2014] dünya müslümcüler günü ve baba'nın doğum günü

Bu gün günlerden 7 Mayıs!
Müslüm Baba'nın doğum günü!
7 Mayıs Dünya Müslümcüler Günü!
430 Gün önce Baba hayata gözlerini yummasaydı 61. yaş gününü kutluyor olacaktık.
Yeni albümünü heyecanla bekleyecektik.
Hangi kanalda çıkacaksın bıkmadan takip edecektik.
O güzel, samimi, masum gülüşünü görecektik...
Allah mekanını cennet etsin,
Güle güle git...

Biz Müslüm Gürses hayranlar olarak, yıllardır bu günü ''DÜNYA MÜSLÜM GÜRSES HAYRANLARI GÜNÜ'' olarak belirledik ve kutluyoruz..
Biz Müslümcüler ve Muslumcu.com olarak Babamıza her yıl doğum gününde hediye takdim etmiştik..
Hani derler ya öldükten sonra kıymeti anlaşılır. AKSİNE, BİZ Müslüm Gürses'e hayattayken değer veren, onu el üstünde tutan bir tutum sergilemeye çalıştık. Son yolculuğunda da Baba'nın yanındaydım..

Allah rahmet eylesin, ruhum şâd olsun, mekanın cennet olsun Müslüm Baba..

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
3 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
gokyuzu_huzunlu
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: adana/KIREMITHANE muslumculeri dernek ba?kan?
MesajTarih: 07-May-2014 / 17:07    Mesaj konusu: Re: [7 mayıs 2014] dünya müslümcüler günü ve baba'nın doğum

7 mayıs dünya müslümcüler günü, benim ve benim gibi müslümcü olan tüm kardeşlerimin günüdür... benim için iki tip insan vardır, birisi müslümcüler, diğeri gayrimüslümcüler... baba için fatiha okumayı eksik etmeyin... allah mekanını cennet eylesin... amin...!!

Üye
Üye

Nereden: Trabzon
MesajTarih: 07-May-2014 / 17:30    Mesaj konusu: Re: [7 mayıs 2014] dünya müslümcüler günü ve baba'nın doğum

Allah mekanını cennet etsin . Her zaman dua ediyoruz .. Tüm Müslümcü kardeşlerimin 7 Mayıs Dünya Müslümcüler Gününü kutlarım . Bugün bizim günümüz ..
Kullanıcı profilini gör
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: berlin-gaziantep
MesajTarih: 07-May-2014 / 21:25    Mesaj konusu: Re: [7 mayıs 2014] dünya müslümcüler günü ve baba'nın doğum

Her ne kadar öldü densede,biz onu hep var ve yasiyor bilecegiz.

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 08-May-2014 / 02:02    Mesaj konusu: Re: [7 mayıs 2014] dünya müslümcüler günü ve baba'nın doğum

Bitmeyen bir şarkı bizi bekliyor diyor ya baba... bizdede müslüm baba şarkıları bitmiyor rahmetle anıyorum her gün mekanı cennet olsun.

Kullanıcı profilini gör
bitirim2usta
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 08-May-2014 / 03:49    Mesaj konusu: Re: [7 mayıs 2014] dünya müslümcüler günü ve baba'nın doğum

Sevgili Müslüm Gürses doğum günün kutlu olsun Allah Rahmet Eylesin Bütün Müslüm Gürses Hayranı Dostların da Dünya Müslüm Gürses Hayranları Günü Kutlu olsun .
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses'in Doğum Günü
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering