Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Baba ile ilgili anılarımız
Baba ile ilgili anılarımız

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Hayatı ve Röportajları
Yazar Mesaj
SARI
Üye
Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 30-Nis-2013 / 18:07    Mesaj konusu: Baba ile ilgili anılarımız

İlla ki hepimizin olmasa bile içimizde çok kişinin Baba ile ilgili anıları hatıraları vardır. Birbirimizlen bunları paylaşıp Baba'nın biz sevenlerine karşı sevgisini birbirimize daha iyi anlatabiliriz diye düşündüm. Öylelyse ben başlıyorum; Oturduğum semtte bi abim vardı Hakan Abi. Çok severdi beni. Muazzez Ersoy'un asistanlığını yer yer şöförlüğünü yapıyodu. Her neyse işte bu abime her seferinde beni Babayla görüştürmesinin yani bu şekilde yapmasının hiç imkanı olmadığını sorup duruyodum. Sayesinde bi gün Baba'yı görme fırsatı buldum. Hemen koşa koşa yanına gittim, elini öptüm, yüzünü öptüm, onu ne kadar çok sevdiğimi söyledim. Arkasından oda beni belkide bi çoğumuzu tanımamasına rağmen bende sizleri çok seviyorum dedi. Baba dedim bi fotoğraf çekinelim beraber n'olur. Sende mi bee evlaaatt? dedi ve hepimizin aşık olduğu o gülüşü attı. Hayatımın en anlamlı günüydü. Sizinde anılarınızı merak ettiğimden böyle bi konu açtım. Teşekkürler. Bol Müslüm Baba'lı günler.
Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
adem_reis78
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 30-Nis-2013 / 21:13    Mesaj konusu: Re: Baba ile ilgili anılarımız

ben babayı ilk gördügüm zaman canlı yayını bitirdi kulise girdi sigara yaktı.. ondan sonra kuliste cıktı 5,10 adım yürüdü. ondan sonra eline sarıldım öptürmedi zorla öptüm.. meğerse o eliyle sigarayı siper etmiş Smile ah baba ah eli yandıgı halde hiçbişey demedi . cocuklar şuradaki izmaritleri temizleyin dedi. ve o günde babaya imzalatmak icin güle güle git kasetinin beyaz takım elbiseli resmini imzalatcaktım. kendisi cok begendi ve ben o posteri ona taktim ettim.. allah mekanını cennet eylesin canım babamızın nurlar icinde yatsın.. anlatırken bile insanın yüzü kızarıyor,elleri titriyor Sad

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 30-Nis-2013 / 21:36    Mesaj konusu: Re: Baba ile ilgili anılarımız

2009 Yılında Binbir Zorluklarla Elini Öptüğüm ve Onunla Fotoğraf Çekindiğim Anlar Ne Anlatılabilir Nede Unutulabilir
Nur İçinde Yatsın Mekanı Cennet Olsun Yokluğunu Her Zaman Hissedecğiz.
Kullanıcı profilini gör
Kadir
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 02-May-2013 / 03:31    Mesaj konusu: Re: Baba ile ilgili anılarımız

Arkadaslar,
bende Baba ile bir animi paylasayim. Yil 1999´un Aralik ayi ve Baba Berline Yilbasi Eglencesi icin bir dizi Konserler vermeye gelmisti. Yasim 19 ve ilk Baba Konserine gidecektim ve cok cok heyecanliydim.
Neyse ki Baba geldi Muhterem Ana ile ve iki Saat Sarkilarini söyledi. Salon fazla dolu degildu cünkü Yilbasinda asil Konseri vardi ama 3 gün boyunca Berlindeydi. Salon dolu degildi ama o hic gocunmadi ve gelen biz sevenleri icin tam tamina iki saat sarki okudu.
Konser biter ve arka masalardan birine Muhterem Ana ile oturur. Ben illa bir Resim cektirecem. Yaklastim yanina " sayin Gürses " dedim duymadi, sonra " sayin Müslüm Gürses" dedim yine duyamdi, sonra " Müslüm Babaaaaa" dedim duydu Very Happy
Resmi cektirmek istiyorum dedim tamam dedi sonra Muhterem Anaya rica ettim onuda resimde görmek istiyorum dedim önce yok dedi ama Annemin onu cok sevdigini söyleyince Annemin hatrina oda resimde poz verdi.
Allah onun mekanini cennet eylesin.
Kullanıcı profilini gör
yunus44erd
Üye
Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 02-May-2013 / 15:23    Mesaj konusu: Cevap: Re: Baba ile ilgili anılarımız

Kadir demiş ki:
Arkadaslar,
bende Baba ile bir animi paylasayim. Yil 1999´un Aralik ayi ve Baba Berline Yilbasi Eglencesi icin bir dizi Konserler vermeye gelmisti. Yasim 19 ve ilk Baba Konserine gidecektim ve cok cok heyecanliydim.
Neyse ki Baba geldi Muhterem Ana ile ve iki Saat Sarkilarini söyledi. Salon fazla dolu degildu cünkü Yilbasinda asil Konseri vardi ama 3 gün boyunca Berlindeydi. Salon dolu degildi ama o hic gocunmadi ve gelen biz sevenleri icin tam tamina iki saat sarki okudu.
Konser biter ve arka masalardan birine Muhterem Ana ile oturur. Ben illa bir Resim cektirecem. Yaklastim yanina " sayin Gürses " dedim duymadi, sonra " sayin Müslüm Gürses" dedim yine duyamdi, sonra " Müslüm Babaaaaa" dedim duydu Very Happy
Resmi cektirmek istiyorum dedim tamam dedi sonra Muhterem Anaya rica ettim onuda resimde görmek istiyorum dedim önce yok dedi ama Annemin onu cok sevdigini söyleyince Annemin hatrina oda resimde poz verdi.
Allah onun mekanini cennet eylesin.

Kardeş o resim hala mevcutsa paylaşabilir misin.
Kullanıcı profilini gör
karakartal82
Üye
Üye

MesajTarih: 02-May-2013 / 22:26    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Baba ile ilgili anılarımız

Bende baba ile bir anımı anlatayım.geçen sene (2012 nisan) mersine gelmişti otelde bir barda küçük bir konser vermişti.Müslüm Babayı ilk defa görecektim çok heyacanlıydım düşünsenize çok sevdiğiniz milyonların hayranı Müslüm Babayı görecektim.kapıdan takip ediyordum baba içeri girmeden yanına gidip resim çekinmek istiyordum.baktım beyaz takım elbiseyi giymiş içeri girmeden son hazırlıkları yapıyordu.tam o sırada gittim Müslüm Baba bir resim çekinebilirmiyiz dedim baba şakacı bir tavırla ne resmi yav dedi.bende seni çok seviyorum lütfen bir resim çekinelim dedim iyi hadi çekinelim dedi.yanında durdum fotoyu çeken menejeri ali abi,babanın koluna gir korkma ada yemez dedi orda bir kahkaha koptu.tabi ben affaladım ne oluyor diye o anda resmi çekti.zaten profil resimde bakarsanız baba gülüyor.resim çektikten sonra elini öptüm.baba hadi bu kadar yeter şarkı söyleme zamanı dedi içeri girdi.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: BATMAN
MesajTarih: 02-May-2013 / 23:34    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Baba ile ilgili anılarımız

Baba 1989'da Batman'a konser için gelmişti. Tabiki ben ozamanlar lise öğrencisiyim. Okulu kırıp, Baba'nın kaldığı otelin önünde nöbet tuttum. Baba, Annemizle dışarı çıktı. Hemen yaklaştım. (O yıllarda bizde, ne fotoğraf makinesi var, ne de poster; ben de yanıma albüm resmi almayı unutmuşum.) Dedim ki, elime imza atar mısınız? Güldü, hiç el'e imza atılrı mı, dedi. Birlikte güldük.
Baba mekanın cennet olsun.

Üye
Üye

MesajTarih: 04-May-2013 / 19:58    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Baba ile ilgili anılarımız

kral adamsın be baba
Kullanıcı profilini gör
1996
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 04-Tem-2013 / 08:57    Mesaj konusu: Cevap: Baba ile ilgili anılarımız

sene 1993 te gulhane parkında ılk gordum müslüm babayı ama asıl anım 1996 da yenıkapı kosem restauranttaydı! Topraktan bedene albumu yenı cıkmıstı ve olaylı yedıkule konserının ardından ıstanbulda 2 sene sonra yıne bır konser olur mu dıye beklemeye gecmıstık..nıhayetınde plak sırketınden aldıgımız bılgı ıle 1 agustos 1996 persembe aksamı yenıkapı kosem restaurantta yerımı almıstım.oturduktan kısa bı sure sonra degerlı muzısyenlerımızden nıhat kılıc bey ın(zalım sarkısının bestecısı) kardesı murat kılıc ıle aynı masada oturduk. derken alt grup sanatcıların ardından MÜSLÜM BABA MIZ sahne aldı..aman yarabbı o kadar yaklındı kı ınanamıyordum!bır ıkı sarkı seslendırdıkten sonra murat abı ayaga kalk ve kasetın kapagını ac BABAYA goster dedı! olmaz abı oturayım ben dedım ama nafıle! Kalk ve sevındır babayı dedı,tamam dedım ve ömrümün sonuna kadar unutamayacagım o an gelıp cattı... Ayaga kalktım kasetın kapagını actım ve ona dogru gosterdım tanm 3 adım mesafesı vardıkı aramızda,benım gozlerımın ıcıne bakıp sag elını once gogsune sonra alnına götürüp selamı caktımı? ben, ALLLLLAAAAAAAHHHHHH baba bana selam verdı dıyerek once masayı yumruklar ardından ne var ne yok asagı atar sonra masaya cıkacakken murat abının kollarında buldum mu kendımı? Very Happy olan olmustu azcık olsun sosyetık ve agır takılamamıs ıster ıstemez babaya yakısır bı mürid olup aslıma donmustum....ardından bı sure sonra murat abıme tesbıhımı verıp ona kulıste verırmısın azcık elı degsın vermesende yada almasada onun elı degsın ıstedım...yas tam 18 dı bunlar yasandıgında ve yas suan 35 ama ne olursa olsun o bızım hep babamız olarak kalıcak...sana layık mürıd olabıldık mı bılemem ama su gercek ILK VE SON ASKIMSIN GENCLIK CAGIMDA...
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Hayatı ve Röportajları
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering