|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 31-Tem-2012 / 23:37 Mesaj konusu: Açık olun varsa sıkıntınız bilelim |
|
|
MUSLUMCU gardaşlarım bu konuyu uzun zamandır takip ediyorum ve artık yeter demek istiyorum,sizinde desteğinizi bekliyorum.
Arkadaşlar çoğu radyo kanalında dikkatimi çekmiştir,sanki kasıtlı olarak MÜSLÜM BABA çalmıyorlar. Format gereği falan değil yani bile bile çalmıyorlar. Özellikle dikkat ediyorum mesela Orhan Gencebay çalıyorlar veya MÜSLÜM BABA'yla özdeşleşmiş şarkıları başkaları söyleyince çalıyorlar ama söz konusu BABA olunca herkes arabesk karşıtı kesiliyor. Sadece radyolarda değil dizilerde aynı. Ornek vereyim
Leyla ile Mecnun; dizi ilk başladığında MÜSLÜM BABA posterleri daha fazla ön plandaydı daha sonraki bölümlerde gizli bir el BABA posterlerini kaldırdı .
Bir kadın tanıdım; filmin konusu zaten Ali Tekintüre'ye ait olan ve MÜSLÜM BABA'nın yorumuyla milyonların beğenisini kazanmış bir sarki. En azından filmin şarkısını MÜSLÜM BABA söyleyebilirdi.
Seksenler; ilk bölümden takip ediyorum filmde bir kasetçi var, dükkanda her şarkıcının posteri var. Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Hakkı Bulut v.s. Ama bir tane bile MÜSLÜM BABA posteri yok. Belki MÜSLÜMCÜ olmayanlar için önemli değil ama bir MÜSLÜMCÜ olarak hiç hoşuma gitmiyor ve bir şekilde tepkimi ortaya koymak istiyorum bu konuyla ilgili fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla Yunus...
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |
|
|
hakan33
Üye

|
Tarih: 01-Ağu-2012 / 03:58 Mesaj konusu: Re: Açık olun varsa sıkıntınız bilelim |
|
|
eğer öyle birşey varsa bilinçli yapılmıştır çünkü müslüm gürses 44 yıldır bu piyasada olan bir sanatçı art niyet aramakta haklı olabilirsin kardeş
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 02-Ağu-2012 / 02:52 Mesaj konusu: Re: Açık olun varsa sıkıntınız bilelim |
|
|
diğer bahsettiğin konulara pek katılamayacağım kardeş,faka t seksenler dizisindeki mevzu benim de dikkatimi çekti, bi kere kaset arabasında esrralı gözler posterini görmüştüm onun dışında pek göremedim fakat, konu senin düşündüğün gibi olmayabilir bizim bilmediğimiz çok daha önemli sebebleri vardır eminim yoksa müslüm gürsesin ön planda olmamasının başka nedeni olamaz.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 02-Ağu-2012 / 20:11 Mesaj konusu: Re: Açık olun varsa sıkıntınız bilelim |
|
|
Dizileri de radyoyu da takip etmiyorum, o yüzden bir şey diyemeceğim. Ama geride tutma kampanyası olsa babaya reklam oynatmazlar, son yıllarda her sene 2şerli 3er reklam filmlerinde görüyoruz.
Ki zaten baba'nın ihtiyacıda yok böyle şeylere. Dizide posteri yok diye babanın icraatları yok olmuyor. Tabiiki isteriz dizilerde babanın posterlerini görmeyi şarkılarını dinlemeyi
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 03-Ağu-2012 / 07:09 Mesaj konusu: Re: Açık olun varsa sıkıntınız bilelim |
|
|
RAdyo konusunda sizlere katılmıyorum misal izmirde imbatfm var en çok müslüm gürses çalar tvlerde zaten müslüm gürsesin posteri veya afişi olacak denkde bir dizide yok pek.. evimizde duvarda asılı olsun yetmezmi sizce...
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
mutsuz22
Üye

Kayıt: Nov 10, 2006 Mesajlar: 125 Nereden: istanbul/Bayrampaşa
|
Tarih: 03-Ağu-2012 / 20:15 Mesaj konusu: Cevap: Açık olun varsa sıkıntınız bilelim |
|
|
Kardeşim radyo konusunda hiç bir sıkıntı yok bende bu işin içindeyim ve gönlün rahat olsun.Türkiye'de kendini kantılamış arabesk ve fantezi formatında yayın yapan bütün ulusal,karasal hatta yerel radyolarda Müslüm babaya sık sık yer veriliyor.Dizi konusuna gelince,yer alsa ne almasa ne Baba kendini Türkiye'ye kantılamış milyonların gönlünde taht kurmuş birisi o kıytırık dizilerde babanın posteri görünmedi diye ne biz babaya olan hayranlığımızdan vazgeçeriz ne de bundan üzüntü duyarız boşverin gitsin kim ne yapıyorsa yapsın Biz Bize yeteriz....
|
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 05-Ağu-2012 / 18:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: Açık olun varsa sıkıntınız bilelim |
|
|
baba radyolarda sapttı yaw bide şu reklam olaylarına çare bulsalar çok kıyak olacak.... her bi şarkının üstüne 10 dkki reklam veriyolarya verem oluyorum
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |
arif_54
Üye

|
Tarih: 06-Ağu-2012 / 20:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: Açık olun varsa sıkıntınız bilelim |
|
|
seksenler dizisi 23 bölüm oldu ümit besen şarkıları dahi çalındı sonuna kadar , orhan gencebay çalındı , ferdi tayfur çalındı , dediğniz gibi hepsinin posterleri heryerde evde kahvede plakçıda , ancak babanın sadece bir film posteri bir bölümde gösterildi ...
buraya dikkat edelim ..
ayrıca br şarkısın sen programında '3 büyükler' adı altında orhan ferdi ibo deniyor her programda .. çok sinir bozucu . babanın adı dahi anılmıyor ...
|
|
|
|
 |
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 25-Ağu-2012 / 23:15 Mesaj konusu: Re: Cevap: Açık olun varsa sıkıntınız bilelim |
|
|
İyi niyet gösteren arkadaşlara teşekkürler ama durum sizin sandığınız kadar basit değil özellikle radyolarda. Ben bir iki günlük bir konudan bahsetmiyorum yıllardır takip ettiğim bir konudan bahsediyorum. Yerel radyolar için diyecek birşeyim yok Vanda'da var Müslüm Baba şarkıları yayınlayan, ben Türkiye geneli yayın yapan radyolardan bahsediyorum ve sosyal paylaşım siteleri ile tavrımızı koyalım istiyorum.Mesela geçenlerde Leyla ile Mecnun resmi fan sayfasına İlk bölümlerde olduğu gibi Müslüm Baba posterleri görmek ve mümkünse şarkılarını dinlemek istediğimizi yazıp rica ettim ses çıkmadı 39000küsür üyemiz var bunu kullanabilirsek yapamayacağımız şey yok. Bende biliyorum Müslüm Baba'nın reklama ihtiyacı olmadığını zaten Müslüm Baba için Değil biz Müslümcüler için önemli bu konu. Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, İbrahim Tatlıses ve hatta Hakan Altun ve diğer benzeri sanatçılar çalıyorsan Müslüm Baba'da çalmak zorundasın. Anlatmak istediğim ve yardımınızı istediğim konu bu...
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |
karakartal82
Üye

|
Tarih: 14-Eyl-2012 / 01:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: Açık olun varsa sıkıntınız bilelim |
|
|
radio konusunda bende katılmıyorum.bende sık sık radio dinlerim.özellikle arabesk çalan radioları dinliyorum.istel yerel olsun ister türkiye çapında ki radyolar olsun ardı ardına müslüm gürses çalan radiolar var.hatta praoğram başlarında ilk önce müslüm babayla açılışı yapıyorlar.fark ettim ilk müslüm babadan 2 veya 3 tane şarkı ard arda çalınıyor sonra diğer sanatçılardan ferdi orhan ibrahim tatlıses olsun,bunlardan birer şarkı çalıyorlar.yani ağırlıklı müslüm baba çok çalınıyor.ee bende bundan büyük keyf alıyorum.kardeş sen içini ferah tut.radiolarda her daim müslüm baba çok çalıyorlar..
|
|
|
|
 |
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 18-Eyl-2012 / 04:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: Açık olun varsa sıkıntınız bilelim |
|
|
radyolarda en cok baba calinir cünkü en cok sarkisi olan sanatcidir.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |