Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - "arabeskin peygamberi.."
"arabeskin peygamberi.."

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
Yazar Mesaj
adem_reis78
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 17-Tem-2012 / 07:11    Mesaj konusu: "arabeskin peygamberi.."

Muhabir: "Müslüm bey, Hakan Taşıyan için arabeskin yeni peygamberi diyorlar. Ne diyorsunuz?" Müslüm Gürses: "Ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum.

saygıdeğer müslümcü abilerim baba sanırım , 2005 2006 yılında armağan cağlayanın programına katılmıştı.
ve bu konuyu armağan cağlayan acınca , baba böyle birşeyin olmadığını izah etti daha dün gibi hatırımdadır .
lütfen bu tip şeyleri söyleyenleri ve müslüm babayı bu şekilde konu alaka eden insanları uyaralım , hakan taşıyanda ,
müslüm baba kadar iyi bir yorumcudur böyle bu tip babaya karşı bir laf edicegide ,
saygısızlı yapacağıda bana göre cok düşüktür .
Saygılar Sevgiler .

1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 17-Tem-2012 / 08:04    Mesaj konusu: Re: arabeskin peygamberi hakan taşıyan .

Bu konu da Müslüm Gürses'le ilgili, saçma sapan akla mantığa sığmayan uydurmalardan ibarettir. Zaten Müslüm Gürses'i tam anlamıyla tanımamış, sadece ekranlarda takip edenler bile her zaman iylik doğruluk kardeşlik ve güzellik adına cümleler kuran Müslüm Gürses'in böyle laflar söylemeyeceğini bilirler.

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
Kadir
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 17-Tem-2012 / 08:54    Mesaj konusu: Re: arabeskin peygamberi hakan taşıyan .

Bende Admine katiliyorum. Müslüm Gürses asla ve asla böyle Dinimizce sakincali terimler ve cümleler kurmaz.
Kullanıcı profilini gör
mutsuz22
Üye
Üye

Nereden: istanbul/Bayrampaşa
MesajTarih: 18-Tem-2012 / 03:34    Mesaj konusu: Cevap: arabeskin peygamberi hakan taşıyan .

Böyle bir şey kesinlikle uydurma rivayetlerden öteye gidemez.Bizler babayı yeterince seviyoruz onun yüreğini gönlünü biliyoruz asla böyle bir şey diyecek birisi değildir.
Kullanıcı profilini gör
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: berlin-gaziantep
MesajTarih: 21-Tem-2012 / 02:32    Mesaj konusu: Re: Cevap: arabeskin peygamberi hakan taşıyan .

hem ayip hem günah,böyle düsüncelerden uzak durulmali.

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 21-Tem-2012 / 16:48    Mesaj konusu: Re: Cevap: arabeskin peygamberi hakan taşıyan .

Hep İnsanların Bu Fikirlerini Merak Ediyorum Acaba Neden Bi Orhan Gencebay Veya FErdi TAyfur V.s DEğilde Müslüm Babab ÜZerinde B:u Tarz Hayali Ürünler Yaratıyolar Anlamış Değilim..

Kullanıcı profilini gör
adem_reis78
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 21-Tem-2012 / 21:43    Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: arabeskin peygamberi hakan taşıyan .

atasayar demiş ki:
Hep İnsanların Bu Fikirlerini Merak Ediyorum Acaba Neden Bi Orhan Gencebay Veya FErdi TAyfur V.s DEğilde Müslüm Babab ÜZerinde B:u Tarz Hayali Ürünler Yaratıyolar Anlamış Değilim..

çok doğru dedin fatih abim . sırf bunlarla kalsa eyv ama daha neler üretiyolar .

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: batman
MesajTarih: 22-Tem-2012 / 23:03    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: arabeskin peygamberi hakan taşıyan .

müslüm gürses dine aykırı bişey söyleyeceğine asla inanmam
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering