Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm gürses - seni sevmeyen ölsün
müslüm gürses - seni sevmeyen ölsün

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
adem_reis78
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 18-Hzr-2012 / 05:45    Mesaj konusu: müslüm gürses - seni sevmeyen ölsün

Selamun Aleyküm Müslümcü Dostlar Baba Seni Sevmeyen Eserini Okumuşmudur Sizce ? Sevda Yolu Albümünün Yedek Parcası En Cok Merak Ettiğim Şeydir Bilmiyormusunla Seni Sevmeyen Ölsünü Bilmiyormusun Eseri Muhteşem Candanda Olduğu Rivayet Edildi Bana Benim Söylemek İstedigim Bu Parcalar Yedek Fakat Long Playlerde Varmı ?????? Elenor Saklı Tutuyo Albümün İçerigine Sunmadıgını Ve Yaşayamadım Yaktın Beni Dünya Düşünürkenin Cıktıgını Biliyorum Bana Başlı Başına Bi Bilgi Yada Bu Eserlerin Bulmanın Yollarını Söyleyebilecek Kimseler Varmı Cünkü Bu Konu Hakkında Kafam Cok Karışık Saygılar Sevgiler .

1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
affetmem_seni65
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
MesajTarih: 18-Hzr-2012 / 23:14    Mesaj konusu: Re: müslüm gürses - seni sevmeyen ölsün

Aleykümselam. Öncelikle okumuş olabilir diyelim çünkü Baba bu sonuçta, arşivi geniş, paylaşmayan piyasaya sürmeyip saçma sapan fantaziler peşinde koşanlar utansın.
Bu konuyu açman iyi oldu bende hemen bir takıntımı dile getireyim, Cengiz Kurtoğlundan "Hain Geceler" albüm ve şarkı sözleri bölümüne Arabesk şöleni diye bir albüm eklenmiş onda bu parçanında yer aldığı belirtilmiş madem böyle bir albümün paylaşımını yaptınız bari şarkıyıda paylaşın yoksa sanırlarki yalandan yazılmış bu bilgiler. Adem_reis Bende senin aracılığınla bunu belirtmiş oldum inşallah ikimizde istediğimiz cevapları alırız...

"siteye ilk kayıt: dec 20,2004"
Kullanıcı profilini gör
adem_reis78
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 23-Hzr-2012 / 07:41    Mesaj konusu: Cevap: Re: müslüm gürses - seni sevmeyen ölsün

affetmem_seni65 demiş ki:
Aleykümselam. Öncelikle okumuş olabilir diyelim çünkü Baba bu sonuçta, arşivi geniş, paylaşmayan piyasaya sürmeyip saçma sapan fantaziler peşinde koşanlar utansın.
Bu konuyu açman iyi oldu bende hemen bir takıntımı dile getireyim, Cengiz Kurtoğlundan "Hain Geceler" albüm ve şarkı sözleri bölümüne Arabesk şöleni diye bir albüm eklenmiş onda bu parçanında yer aldığı belirtilmiş madem böyle bir albümün paylaşımını yaptınız bari şarkıyıda paylaşın yoksa sanırlarki yalandan yazılmış bu bilgiler. Adem_reis Bende senin aracılığınla bunu belirtmiş oldum inşallah ikimizde istediğimiz cevapları alırız...

Müslüm Baba Aşkı Sevdası Sınır Tanımaz Bizde İsteriz Babadan Her Parcayı Dinlemeyi Mesela Ben İsterimki Baba Bir Türkü Albümü Yapsın Karadır Kaşları Ferman Yazdırır Star Tvde Canlı Ve Avea Reklamlarında Okudu Ve Cok Beğendim Kara Sandığın Kilidi Süt İçtim Dilim Yandı Neler Neler Okusun Babaya Her Model Uyuyo Hain Geceler Elbettte Bu Baba Ya Bende Bilmiyodum Hain Geceler Ondan Hariç Daha Yokluğunun İlk Akşamında Var Oda Süper Okuyo Ya Elenor Bunların Turşusunu Kursun Abi Ya Diyecek Laf Yok Ama Seni Sevmeyen Ölsünle Yunustan Bilmiyormusun Eserini Baba Eminim Parçalamıştır Yırtmıştır Allah Gecinden Versin Baba Vefat Edincemi İllaki Bunlar Ortaya Cıkıcak Bekleyecegim Ve Bilgi Almaya Bakacagım Sanada Saygılar Sevgiler .

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 24-Hzr-2012 / 14:21    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: müslüm gürses - seni sevmeyen ölsün

Sabır Sabır Sabır Sadece Sabır Arkadaşlar Öyle Müthiş Eserler Dinleyeceğizki Müslüm Babadan Tam Müzik Ziyafeti Olacak Hepimiz Bu Şarkıları Dört Gözle Bekliyoruz..

Kullanıcı profilini gör
baba_muslumcu25
Üye
Üye

Nereden: izmir
MesajTarih: 26-Hzr-2012 / 03:15    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: müslüm gürses - seni sevmeyen ölsün

Beklemek bile heyecanlandırıyor mutlu ediyor bizleri inşaallah piyasaya çıkmamış şarkı kalmaz

SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 02-Tem-2012 / 07:34    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: müslüm gürses - seni sevmeyen ölsün

fatihim senin kulagın deliktir gene bulmuşssundur zulaların haberini muhteşem beyfendi çıkarsın artık şunları

Nereden: berlin-gaziantep
MesajTarih: 04-Tem-2012 / 02:08    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: müslüm gürses - seni sevmeyen ölsün

insallah vardir ve bende dinleme serefine nail olurum.

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering