|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Fan Club/Buluşma |
| Adanada Bulu?ma Düzenlesek Kat?l?rm?s?n?z? |
| Evet |
|
38% |
[ 30 ] |
| Evet |
|
37% |
[ 29 ] |
| Hay?r |
|
11% |
[ 9 ] |
| Hay?r |
|
11% |
[ 9 ] |
|
| Toplam Oylar : 77 |
|
| Yazar |
Mesaj |
harabe_gonul
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Oca-2007 / 06:38 Mesaj konusu: Re: |
|
|
ben de adana'da bir buluşma olmasını bekliyorum.
adanalı müslümcüler ankara oldu istanbul oldu sıra bizde.
yapalımda şu buluşmayı yeryerinden oynasın
ben antakya'dan gelirim sözüm söz
_________________ ba?r?m?za dostlar s?kar silah? bizi bu dost yaralar? öldürür... |
|
|
|
 |
teknikmehmet
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 17-Oca-2007 / 07:09 Mesaj konusu: Re:adanaya kar yağmış. |
|
|
EEE. Burda söz bana düşer
ne zamandır adanalılara buluşma yapın yanınızdayım diye mesaj yazmaktan parmaklarımla tuşlara vura, vura parmaklarım eridi.
ankarada, müslümcüleri buluşturma konusunda her ilimizdeki üyelere destek olacak bir abiniz varken neden endişe ediliyor anlamıyorum.
yapın kardeşim yapın,ben adanada olacam,adananın yarısını toplamayacam ha,adananın yarısı müslümcü zaten orda olmayacakta nerde olacak.
ben itfaiyeciyim,vardiyalı çalışıyorum,çalışmadığım bir gün olursa neden gelmiyeyim. ( ayın 15 ine denk gelsin,maaş alıyoruz ya).!
her zaman ,her yerde sizinle atan bir kalbimiz var,bir günlüğüne kalbimiz adana na da atsa ne olur ki.?
gazanız mubarek buluşmanız hayırlı olsun.
kolları sıvayın,başlayın yanınızdayız.
_________________ Mücadele edenler hep kazanamazlar ama kazananlar hep mücadele edenlerdir... |
|
|
|
 |
mutiny
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Oca-2007 / 07:38 Mesaj konusu: Re: |
|
|
baba gelicekmi?baba gelirse hatayı toplayayım
|
|
|
|
 |
sevgisizkral
SüperAktif Üye

|
Tarih: 03-Şub-2007 / 00:23 Mesaj konusu: cevap: adana ve çevresinde buluşma |
|
|
biraz doğuya kaymanız çok güzel olur belki benimde katılma imkanım olur ozaman
_________________ uzaktan uza?a bir gülsen yeter |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 14-Ağu-2007 / 16:07 Mesaj konusu: Re: |
|
|
ençok isteyenlerden biride benim arkadaşlar inşallah böyle bir organizasyon olurda tanışırız bunu kimdüşündüyse tek tek heriki delikanlı ellerinden sıkarım damara devam babaya selam adanadan xmen............saygılar tüm kardeşlerime
|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 15-Ağu-2007 / 00:20 Mesaj konusu: cevap: adana ve çevresinde buluşma |
|
|
valla ben adanalıyım ama istanbulda çalıştığım için gelemem yoksa bizim bütün sülale adanada evimizde osmaniyede ama ben dediğim gibi işte istanbulda çalıştığım için gelemem ama istanbulda buluşma olursa gelirim arkadaşlar
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
karakartal82
Üye

|
Tarih: 29-Şub-2012 / 22:15 Mesaj konusu: Re: cevap: adana ve çevresinde buluşma |
|
|
konu açılalı 7 yıl geçmiş.merak ediyorum adana da buluşma gerçekleşti mi ?
_________________ Öyle Dünya İsterim ki Bu Dünyadan Uzak Olsun..! |
|
|
|
 |
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 29-Şub-2012 / 22:36 Mesaj konusu: Re: cevap: adana ve çevresinde buluşma |
|
|
Yok gardaş gerçekleşmedi...
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 29-Şub-2012 / 22:50 Mesaj konusu: Cevap: Re: cevap: adana ve çevresinde buluşma |
|
|
| karakartal82 demiş ki: | | konu açılalı 7 yıl geçmiş.merak ediyorum adana da buluşma gerçekleşti mi ? |
Aslında gerçekleşti, Adana'da halı saha maçı organizasyonu yapmıştık. Fakat bir ara forumdaki bazı konular sistemden kaynaklanan hatalar yüzünden silindiği için şu an ulaşamıyorumuz konuya.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
karakartal82
Üye

|
Tarih: 01-Mar-2012 / 02:01 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: cevap: adana ve çevresinde buluşma |
|
|
keşke buluşma imkanı olsa da müslümcü gardaşlarımızla muhabbet etsek ne güzel olurdu.ben de adanalıyım fakat tarsus ta oturuyorum.öyle bişe olursa seve seve gelirim.zaten mehmet küçükle (xmen)bir buluşmamız olmuştu.hayırlısı diyelim umarım bu olay gerçekleşir..
|
|
|
 |
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 01-Mar-2012 / 16:16 Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: Re: cevap: adana ve çevresinde buluşma |
|
|
| karakartal82 demiş ki: | | keşke buluşma imkanı olsa da müslümcü gardaşlarımızla muhabbet etsek ne güzel olurdu.ben de adanalıyım fakat tarsus ta oturuyorum.öyle bişe olursa seve seve gelirim.zaten mehmet küçükle (xmen)bir buluşmamız olmuştu.hayırlısı diyelim umarım bu olay gerçekleşir.. |
Eminimki MUSLUMCU gardaşlarımın tümü senin gibi düşünüyordur. Allah büyüktür oda olur...
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |
karakartal82
Üye

|
Tarih: 01-Mar-2012 / 17:33 Mesaj konusu: Cevap: Re: Cevap: Re: cevap: adana ve çevresinde buluşma |
|
|
Eminimki MUSLUMCU gardaşlarımın tümü senin gibi düşünüyordur. Allah büyüktür oda olur...[/quote]
inşallah gardaşım buluşuruz..
|
|
|
 |