|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
AyAzZz
Aktif Üye

Kayıt: Sep 01, 2005 Mesajlar: 297 Nereden: Deliler Diyar?ndan..! [45]
|
Tarih: 25-Eyl-2005 / 16:25 Mesaj konusu: müslüm'cü |
|
|
Vallahi arkadaşlar hayal kurması bile çok güzel...
ama öyle bir imkanım olsa 1 saati babayla geçirebilmek için;
1-isteğe göre rakı;şarap;bira hiç farketmez gerçi baba içki içmezde çünkü onu içki kesmez :d
2-babayla biraz muhabbet ederdim
3-ondan 'kalleş dünya' şarkısını isterdim
4-sonra onu ellerinden öperdim
5-bir daha ne zaman buluşucaz derdim 
|
|
|
|
 |
UNUTAMADIM05
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 25-Eyl-2005 / 20:05 Mesaj konusu: |
|
|
Valla arkadaşlar öyle bir şey olsa herhalde elim ayağım dilim tutulurdu hiç bir şey yapamazdım gibime geliyor... muhteşem bir şey olurdu.. önce elini öper sıkı sıkı sarılırdım herhalde. sonra sayısız sorular sorardım. şarkıları hakkında bilgi alırdım. unutamadım şarkısını söylemesini isterdim. ve tabii ki fotoğraf çektirip evimin baş köşesine asardım o fotoğrafı.. inşallah görmek nasip olur...
|
|
|
|
 |
sevdayolu47
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 24, 2005 Mesajlar: 918 Nereden: MARDiN "Sevda Yolundan"
|
Tarih: 25-Eyl-2005 / 20:55 Mesaj konusu: |
|
|
Valla arkadaşlar şimdi ne yazsam nafile.o ankipsikolojim nasıl olur bilmeme ama çok çok sevnirim o bi gerçek...hele o an gelsin da allah büyük...ne orhan ne ferdi kimse bilmez bendeki derdi sen söyle müslüm baba nereden sevdim o zalimi diye sorardım...
|
|
|
|
 |
06kai
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 27-Eyl-2005 / 03:45 Mesaj konusu: |
|
|
En sEvdİĞİm 10 Şarkisini sÖylEmEsİnİ İstErdİm o bİr rÜya ama
|
|
|
|
 |
unutulmus
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 27-Eyl-2005 / 05:03 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de bir sürü resim çektirir, güzel şarkılarından söylemesini isterdim. Özellikle Ölmeden Öldürdün ve küskünüm'ü ondan canlı dinlemek isterdim. konserine gitmek nasip olmadı 
|
|
|
|
 |
bicare_517
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 24, 2005 Mesajlar: 431 Nereden: Ordu Vatan & Ünye Mekan
|
Tarih: 27-Eyl-2005 / 17:27 Mesaj konusu: herkeze cevap |
|
|
Hasan_muslumcu kardes cok zor ama bir okadarda kolay oldu buraya bir gazinoya mirsafirliğe geldi ben de müzisyen arkadaslar vardı beraber giddik tabi önce kaldığı otele sonrada aksam cıktığı gazinoya giddik bol bol resim cekindik zaten görüntüler bölümünde modi gazinosu görüntülerini siteye ulaştırdım orda cakinen resimler bu siteyi bulduktan sonra baba uzerinde şansım acıldı 2 hafta önce baba ile ne yapmak istersiniz forumunda cevapım aynı masada rakı içip esrarlı gözler sarkısını beraber söylemek isterim demiştim velasıl oldu da ne bileyim ben ilk gördüğümde elim ayağım tutuldu yanımdaki arkadaşların hepsi iptal oldu ne bileyim allahda sizin gönlünüze göre versin allaha emanet olun .bu arada msn ile tanışalım bize biz lazımız msn bölümünde forumda adresler var herkez kaynaşsın
|
|
|
|
 |
seren35
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 27-Eyl-2005 / 17:38 Mesaj konusu: |
|
|
Müslüm baba esrarlı gözleri söylerken bende hem içip hem ağlamak isterdim.
|
|
|
|
 |
wokobo
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 27-Eyl-2005 / 17:57 Mesaj konusu: saygı duyarım |
|
|
Muslum babayla nemı yapmak ısterım....hmmm..benı mutlu edecek tek ıstek su olurdu:::ben babayla bır mekanda saatler boyu muhabbet etmek ısterdimm..dusunsenıze mesela bı bardasın mesela veya ıckılı bı yerde..arkadan hafıfden baba kasetı takılı...azıcık bı ses..baba bana hayatını anlatıyo ..bılınmedık yonlerını..bende sorularımı soruyomm bu arada..tabıkı ıcılmeden muhabbet olmaz..ben içerim arkadas..tabii sıgaramı da yakarım..ama mekan hos olucak abıcım..benım ozlemım bu olurdu yaa...
|
|
|
|
 |
ramazan_25tr
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Ekm-2005 / 00:15 Mesaj konusu: |
|
|
Babayı yakalamısken sarkı söyletmemek olmaz ...
|
|
|
|
 |
bunasilbaht
Üye

|
Tarih: 05-Arl-2005 / 04:17 Mesaj konusu: |
|
|
Vallahi ben o'na sarılıp 1 saat doya doya ağlardim.
|
|
|
|
 |
muslumcuoguz
SüperAktif Üye

|
Tarih: 05-Arl-2005 / 04:48 Mesaj konusu: slm |
|
|
Bıçare abi ben de aynı senınkısı gıbı olmuştu yuzyuze gelınce muslum babayla ıkı kere hayatımda muslum babayı gordum ama en kralı ıkıncısıydı cunku elını sıktım opucektım ızın vermedı şimdi birde ansızın gordum yani çay bahcesının salonanuna gırmıştım heyeceanımdan etrafıma bakınırken benı oraya goturen yanı muslum babanın yanına goturen abi bak işte muslum baba burda deyınce çok utandım çunku ben ayaktayımya müslüm babada sandalyede oturuypormuş hem de dibimde yanı arada 50 cm bıle yokmuş bende acaba muslum baba ne zaman gelır ne zaman sahne alır felan dıye duşunurken şok oldum zaten elım ayagıma karıştı ama babanın benden haberı yoktu ...
onunde bır defter vardı bestelerı karıştırıyor yanımdakı abi müslüm baba dıye ıkı kere seslenınce kafasını kaldırdı dırek bana baktı yav hanı kalp kalbe karşıdır dıye bır laf varya sankı yıllardır benı tanıyormuş gıbı zannettım hemen elını opcektım saaaaooool dedı elını cektı
|
|
|
|
 |
erhantaskin
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Aug 09, 2005 Mesajlar: 629 Nereden: Sevda Ülkesinden
|
Tarih: 05-Arl-2005 / 04:56 Mesaj konusu: |
|
|
Müslüm babayla 1 saat başbaşa kalabilseydik birlikte kaynatırdık, kafamıza göre takılırdık.
_________________ Bırak dagınık kalsin. |
|
|
|
 |
tekdamar44
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 05-Arl-2005 / 05:08 Mesaj konusu: |
|
|
şarap icer onunla dertleşiriz.
_________________ Çok sevdim suç say?ld?
Hiç sevmedim kabahat
Bir his diyor ki;
Çek git kendini arat |
|
|
|
 |
ozi55
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Arl-2005 / 05:42 Mesaj konusu: |
|
|
Walla ben babayla batan ğüneşle bırlıkte şarap içmek isterdım aldana aldanayı istekde bulunurdum
sanırım ağlardım bide küskünüm offff
_________________ Ald???m nefese küskünüm
bir gün herkes arabeskci olacak |
|
|
|
 |
howl_wolf
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Arl-2005 / 18:47 Mesaj konusu: |
|
|
Ole bişe Olsaydı o 1 saat için herseyimi feda ederdim
|
|
|
|
 |
derindeniz
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 05-Arl-2005 / 20:12 Mesaj konusu: |
|
|
Onunla tanışmak gibi bir şansım olsa önce canlı bir şarkı dinlemek isterdim ve sonrası güzel muhabbetler tabii.
ben koyu bir müslüm hayranıyım ama sigara dahi kullanmam birde müslümü sigara,alkol kullanan çok dinler derler yallllllllllaaaaaaaannnnn
|
|
|
|
 |
serdarzzz
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 05-Arl-2005 / 22:20 Mesaj konusu: |
|
|
Vallah bende barismania kardeşime sonuna kadar katılıyorum onla içme zevki beni bi ömür mutlu edebilirdi bide yanağı gamzeyi patlattımmı baba aaahhhhh
|
|
|
|
 |
Poseidon
Fanatik Üye

Kayıt: Dec 02, 2005 Mesajlar: 1453 Nereden: diyarbakir/istanbul
|
Tarih: 06-Arl-2005 / 00:01 Mesaj konusu: babayla beraber |
|
|
Ben babaya saygısızlık edip yanında içmem.ama bolca fotoğraf çeker bi de bukadar şarkısı içinde kendisinin en çok sevdiği şarkıyı sorarım.babayla tanışınca hayallerimin yıkılacağını zannetmiyorum.baba olduğu gibidir.ama sağlığı yerinde olsun biz görmesek de olur.saygılar 
|
|
|
|
 |
jaba
SüperAktif Üye

|
Tarih: 08-Arl-2005 / 02:15 Mesaj konusu: |
|
|
önce onlarca fotğraf sonra bol bol sitemizden bahsederdim babayıda siteye cağırırdım
bafralı müslümcü ***dursun***
_________________ gözleri kanl? çekmi? cigaray?
yürüyor sokaklarda bir delikanl?
bak??lar? masum ama belal?
hayata küsmü? ama sevgisine sevdal?
çünkü o bir bafral? |
|
|
|
 |
ersans
Üye

|
Tarih: 04-Eyl-2006 / 04:27 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Babayla Ne Yapmak İstersin ? |
|
|
ben isyankar adlı şarkısının söylemesini rica ederdim ve fotoğraf çektirirdim
|
|
|
|
 |