|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
muratix06
Üye

|
Tarih: 08-Ekm-2011 / 22:40 Mesaj konusu: [Haber] Twitter üzerindeki Yorumlar |
|
|
Fazıl Say'ın Twitter'da divalara ettiği hareketlerin karşığı gecikmedi. Ünlü piyaniste Müslüm Gürses ve Orhan Gencebay'ın eşinden jet yanıt geldi
Türkiyenin Çınarlarını Hedef Alarak Prim Kazanmaya Çalışan Aptal Fazıl Say . Muhterem Annede Güzel konuşmus Söyleyin Bana Kendi Canına Kendi Vücuduna Bir Sanatçı İçin Kim Parçalıyor kendini . ?
Sevim Emre; '' "Fazıl Say bu sözleri sarfettiyse eğer çok çirkin, zavallı, kompleksli bir davranışta bulunmuş.'' şekilde bir açıklama yaparken, Muhterem Nur ise; "Fazıl Say haklı. O bir müzisyenin bütün damarlarıdır, vücudunda ne kadar damar varsa Müslüm odur.'' dedi
Sanatçı Fazıl Say'ın twitter'deki hesabından Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses için "Arabesk faşizmdir. Orhan Gencebay 3. sınıf bir müzisyendir. Haa kibar adamdır. Ama kibar adam olmak meslek değil. Müslüm Gürses ise bir müzisyenin kılcal damarı olamaz" diye yazdı, ancak buna yanıtlar gecikmedi
Muhterem Nur (Müslüm Gürses'in eşi): "Fazıl Say haklı. O bir müzisyenin bütün damarlarıdır, vücudunda ne kadar damar varsa Müslüm odur. Ben hiçbir zaman kendisini Fazıl Say için parçalayan insanlar görmedim ama Müslüm'ü demek o kadar çok seviyorlar ki hep damar, bütün damarlar Müslüm'den geçiyor."
Sevim Emre (Orhan Gencebay'ın eşi): "Fazıl Say bu sözleri sarfettiyse eğer çok çirkin, zavallı, kompleksli bir davranışta bulunmuş. Orhan Gencebay'a dil uzatmak saygısızlıktır. Yazık, talihsiz bir açıklama."
Kaynak : http://www.internethaber.com/fazil-say-zavalli-bir-davranista-bulundu-376259h.htm#ixzz1aCWMBo9b
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 08-Ekm-2011 / 23:23 Mesaj konusu: Re: [Haber] Twitter üzerindeki Yorumlar |
|
|
Edebini ne dediğini bilmeyen bir insana söylecek her söz,benim gözümde iltifat olur.
Kalitesini her zaman ki gibi belli etmiş.diyecek birşey yok nazarımda..
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Ekm-2011 / 23:30 Mesaj konusu: Re: [Haber] Twitter üzerindeki Yorumlar |
|
|
konuşmasını beceremeyen şekilsiz bi adam fazıl say sen dünyada yokken bu adamlar harikalar yaratıyordu.zavallı.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 08-Ekm-2011 / 23:52 Mesaj konusu: Re: [Haber] Twitter üzerindeki Yorumlar |
|
|
Fazıl Say adı benim için kendini beğenmiş Türk kültüründen uzak Allah affetsin ama meymenetsiz bir tipi olan yaratıktan öte bir anlam ifade etmez. Bu yüzden Fazıl Say, Orhan Pamuk ve benzerlerinin yorumları ve söylemlerinden rahatsızlık duymam...
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 08-Ekm-2011 / 23:55 Mesaj konusu: Re: [Haber] Twitter üzerindeki Yorumlar |
|
|
ya yunusum ben ne kendisini gördüm nede o adamı takip ederim İnsan olsa zaten bu cümleleri kullanmaz sanatı geç insanın kendine degeri olacak adamın kendine degeri yokki başkasına olsun .....
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |
affetmem_seni65
Aktif Üye

Kayıt: Jan 07, 2011 Mesajlar: 333 Nereden: Van/Merkez Muslumcu.dür Herkez!!!
|
Tarih: 08-Ekm-2011 / 23:57 Mesaj konusu: Cevap: Re: [Haber] Twitter üzerindeki Yorumlar |
|
|
| KUSTURDUNGONLUMU demiş ki: | | ya yunusum ben ne kendisini gördüm nede o adamı takip ederim İnsan olsa zaten bu cümleleri kullanmaz sanatı geç insanın kendine degeri olacak adamın kendine degeri yokki başkasına olsun ..... |
Bence görmemeye devam et kendini beğenmiş bir bilmem ne işte boşver Uğur gardaş...
_________________ çok çektirdin bana azap
birgün vereceksin hesap
affetmem_seni zalim affetmem_seni!!!
"siteye ilk kayıt: dec 20,2004" |
|
|
|
 |
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye

|
Tarih: 09-Ekm-2011 / 00:55 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: [Haber] Twitter üzerindeki Yorumlar |
|
|
Degersiz bir insanı ben ne tanımak isterim nede görmek yunusum
_________________ Küstürdün Gönlümü Güldüremedin... |
|
|
|
 |
karakartal82
Üye

|
Tarih: 09-Ekm-2011 / 01:47 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: [Haber] Twitter üzerindeki Yorumlar |
|
|
fazıl say aptalının beyni sulanmış ne dediğini bilmiyor.
_________________ Öyle Dünya İsterim ki Bu Dünyadan Uzak Olsun..! |
|
|
|
 |
muratix06
Üye

|
Tarih: 09-Ekm-2011 / 03:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: [Haber] Twitter üzerindeki Yorumlar |
|
|
Hilal Cebeciye Döndü Bu Fazıl Bütün Türkiye de farkında Fazıl Sayın Anlamsız Yere Çırpındığının.
|
|
|
|
 |
kralmuslum88
Üye

|
Tarih: 09-Ekm-2011 / 05:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: [Haber] Twitter üzerindeki Yorumlar |
|
|
Sanatcıya saygıdan bi haber bir kişinin aklınca yorum yaparak ve Müslüm Gürses'in popülaritesinden nemalanarak prim yapmaya çalışması olarak değerlendiriyorum böylesine kötü bir açıklamayı.
_________________ aleme küstüm ilacım Baba Müslüm |
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 09-Ekm-2011 / 15:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: [Haber] Twitter üzerindeki Yorumlar |
|
|
Fuzuli Boş Muhabbet Yapan Bir İşe Yaramaz Kişiliksiz İnsan İsmini Bile YAzmak İstemem Kumda Oynamaya Devam ETsin Onun İki Lafınla Müslüm Babanın Adı Kirlenmez..
EYvallah..
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
abdi

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 10-Ekm-2011 / 05:07 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: [Haber] Twitter üzerindeki Yorumlar |
|
|
ben bile ondan iyi piyano calarim,kendisini sanatci zanneden münasebetsiz,rezil düsünceli adam.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Ekm-2011 / 06:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: [Haber] Twitter üzerindeki Yorumlar |
|
|
Babanın Kaşına Gözüne Kurban Olsun ..
_________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor.. |
|
|
|
 |