|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
udimuhi
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 09-Ekm-2010 / 05:25 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: arşivimden ÇOK NADİR kaset fotoğra |
|
|
kardeş çok güzel arşiv. bu albüm kapaklarını tarayıcıdan (scanner) taratıp paylaşırsan çok daha güzel olur diye düşünüyorum. saygılar...
|
|
|
|
 |
mazidenbiri34
Üye

Kayıt: May 28, 2007 Mesajlar: 74 Nereden: istanbul/sarıyer
|
Tarih: 11-Ekm-2010 / 05:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: arşivimden ÇOK NADİR kaset fotoğra |
|
|
usta ben demek istediğini anlayamadım. sen de varsa bi koy kasetlerini de biz görelim...
_________________ güldürmemiş ağlatmış.
her gönüle dert katmış.
bu ne zalim bir dünyaymış...
illallah,illallah. bu hayata illallah |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 11-Ekm-2010 / 17:16 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: arşivimden ÇOK NADİR kaset fotoğra |
|
|
anlatmak istediklerim açık vede net kardeşim ilk başlarda fazla değinmedim bu konuya ama içimdede kalmasın istedim, bu saydığım kasetler kağıt baskılı olrak çıkmamıştır çıkamazda üzerindeki kağıtlar uyarlama singapudan çıkan kasetlerde aynı şekildedir camın üzerinde yazarlar şark ıisimleri kağıt baskı yoktur.ben reklamsız olrak hiç bir yerde kendi arşivimi sunmuyorum buradada reklamlısunmak yasak olduğu için sunmuyorum,istersen sen beni ekle ben sana elimdekileri gösteririm ozamn fikir sahini olursun.örnek olarak bi tane yüklüyorum aynen bu şekil.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
kimsesizkul
Üye

|
Tarih: 11-Ekm-2010 / 19:23 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: arşivimden ÇOK NADİR kaset fotoğra |
|
|
Sagol kardes güzel paylaşım,yerli kasetlerin bazıları için Sagol diyorum avrupa kasetlerin cogu kopya olduğu zaten bellı oluyor,Kopya Kasetlerde Pek Zevk Vermez Yinede Sagol. SEDAT Abi Yanlışın var kesinlikle kagıtlıdır kasetin kendiside siyah olduğu için yazılar kasetin üzerinde yazıyor gibi görünüyor. ama elinde eger minareci siyah kaset varsa iyice incelersen kagıtlı oldugunu göreceksin.bende camın uzerıne yazı yazılyolar diye bılıyordum ama dikatli inceleyince kagıtlı oldugu anlasılıyor.
_________________ tek tesell?m kadehler baska b?r sey ?stemez sorhos ets?n yeterkı rakı ?arap fark etmezz.......... |
|
|
|
 |
mazidenbiri34
Üye

|
Tarih: 12-Ekm-2010 / 00:08 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: arşivimden ÇOK NADİR kaset fotoğra |
|
|
ben de 1 adet kopya yar o da TÜRKÜOLA 2 . . o yüzden de burda ona yer vermedim (fotoğraflarda bulunmuyor gördüğünüz gibi) ve bu kasetlerden Çok gördüm ve hepsi de kağıt baskı usta. ya sen yanlış görüyorsun ya ben anlayamıyorum.. internette ikinci el satış yapılan sitelerde 2 3 defa ğördüm bu kasetleri ve senin dediğin gibi birşey yok.. çınçın lar da dahil, cam baskısı da bulunmaktadın yani onların.. ben de 2 tür farklı basılları var. farklı yerlerden aldığım için bi seri değil.. sen sadece siyah baskısını görmüşsun usta büyük ihtimal..
8 dakika sonra eklenen mesaj:
ve bu kasetler sen de varsa... (Kİ YOK GALİBA.. OLSA KAĞIT BASKI OLDUĞUNU ŞİMDİYE DEK FARKEDERDİN DİYE DÜŞÜNÜYORUM) ...bi bak kağıt mı değil mi diye!!! defalarca bak, kağıt olduğunu farkedeceksin ustam.
her gönüle dert katmış.
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 12-Ekm-2010 / 02:49 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: arşivimden ÇOK NADİR kaset fotoğra |
|
|
bak şimdi çok bilmişlik yapmak istemiyorum sen mevzunun farkındası naslında burdada bu konuyu çok fazla uztmayalım ikinci bende seni nsundularının hepsin orjinali var,o kasetleri yapanları ben çok iyi tanıyorum,saydığım minarecilerin kağıtı yoktur hepside cama yazılıdır singapurlar dahi aynı şekilde,cama yazamayacağına göre yapan kişi kağıt olarak uyarlamış bu kadar basit yan ikendi kafasından uydurmuş. ya sen afrkında değilsin altatıldın bilmeden aldın yada bilerek aldın başka yolu yok. soner kardeşim dediğim üç kasetin kağıt baskısı yoktur son dönemde çıkanlar siyah kasete beyaz yazı ile yazılmıştır kardeşim rast gele konuşmuyorum kesin konuşuyorum kardeşim.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
mazidenbiri34
Üye

|
Tarih: 13-Ekm-2010 / 10:40 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: arşivimden ÇOK NADİR kaset fotoğra |
|
|
sen kendi bildiğine inan ben kendi bildiğime o zaman.. sized de saygılar
her gönüle dert katmış.
|
|
|
 |
muslumkar05
Üye

|
Tarih: 09-May-2012 / 22:03 Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: Cevap: Re: arşivimden ÇOK NADİR kaset fotoğra |
|
|
Kasetlerini çelik kasaya koyarsan yeridir güzel resimler nazar değmesin .
_________________ Yaprak gibi düştüm.. Yerden alsana |
|
|
|
 |