|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Ekm-2010 / 02:14 Mesaj konusu: [Haber]'Arabesk yavşaklığı'na senfonik cevap |
|
|
Gürses, yeni albümünde senfoni orkestrası eşliğinde uzun hava söyledi
Ünlü piyanist Fazıl Say’ın “Arabesk yavşaklığından utanıyorum” sözlerine Müslüm Gürses senfonik bir albümle cevap veriyor.
SON SÖZ ARABESKİN
Müslüm Gürses’ten şık hamle! Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın bir süre önce söylediği “Türk halkının arabesk yavşaklığından utanıyorum” sözleriyle başlayan kavgada son sözü arabeskin Müslüm Baba’sı yeni albümüyle söylüyor. Gürses, Antalya Senfoni Orkestrası şefi ve sanat yönetmeni Orhan Şallıel’in yönetiminde bir albüm hazırladı.
AJDA’DAN SÖYLEDİ
Uzun süredir planladığı albümü yaşanan polemiklerden sonra öne çekip tamamlayan Müslüm Gürses, ‘Nedir Başıma Gelen Bu Sevda’ adlı uzun havayı senfoni orkestrası eşliğinde söyledi. Gürses, Pasaj Müzik’ten çıkacak olan albümde Ajda Pekkan’ın ‘Flu Gibi’ ve ‘Mucize’ ile Şebnem Ferah’ın ‘Sigara ’ şarkılarınıda seslendirdi.
Kaynak:HT MAGAZİN / BÜLENT İPEK
_________________ kendimi kimseye anlatamadım...... |
|
|
|
 |
|
|
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 05-Ekm-2010 / 22:36 Mesaj konusu: Re: [Haber]'Arabesk yavşaklığı'na senfonik cevap |
|
|
Herşey İçin Teşekkürler Bilgiler 
_________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor.. |
|
|
|
 |
muhammed
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Ekm-2010 / 22:02 Mesaj konusu: Re: [Haber]'Arabesk yavşaklığı'na senfonik cevap |
|
|
Babaya yakışır, merakla bekliyoruz.
_________________ senden vazgeçmem |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-Ekm-2010 / 06:04 Mesaj konusu: Re: [Haber]'Arabesk yavşaklığı'na senfonik cevap |
|
|
takipteyiz çıkmasını bekliyoz bazı radyolarda kısa kısa kesitler verilmiş,her an çıkabilir album.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |