Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Ünlüler Müslüm Gürses İçin Ne Dedi?
Ünlüler Müslüm Gürses İçin Ne Dedi?

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
tonyukuk
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03-Eyl-2010 / 01:43    Mesaj konusu: Cevap: Ünlüler Müslüm Gürses İçin Ne Dedi?

Dostlar, Müslüm Baba'yı hepimiz severiz de acaba ünlüler dünyası Müslüm Baba hakkında ne düşünüyor?

Ben bu konuda yaptığım araştırmaları buraya taşıyacağım. Sizlerin de katkısı olursa sevinirim.

TEOMAN Ben Müslüm Gürses hayranıyım.
Müslüm gürses yurtdışındaki John Cash gibi bir adam. O da başkalarına ait olan şarkıları kendine göre yorumluyor. Müslüm Gürses de kumaşı alıp kendine göre dikiyor. Son yorumladığı "Sensiz Olmaz" şarkısında da öyle olmuş. ortaya bambaşka bir şarkı çıkmış. Açık konuşayım, ben Müslüm Gürses'in Paramparça yorumunu kendi yorumumdan daha çok beğeniyorum. Gürses, melankolik, bariton birses. Bu sayede ne söylerse söylesin şarkıya inandırcılık katıyor. Ben Müslüm Gürses hayranıyım. Şarkımı ona verirken hiç tereddüt etmedim. Eğer Paramparça klasik olacaksa bu Müslüm Gürses'in sayesindedir.
1 saat 38 dakika sonra eklenen mesaj:
Zeynep CASALİNİ O adama bayılıyorum

O adama bayılıyorum. Yaptığı müziğe, sesine...
Hele o Nilüfer şarkısı yok mu, kaç kez dinlediğimi bilemiyorum.
6 dakika sonra eklenen mesaj:
Kenan IŞIK Müslüm Gürses Dinliyoruz Diye Yadırganırdık

Netice itibariyle ben yerli, buralı bir adamım. Ve yerli müziği de çok seviyorum. Yerli müziği en güzel yorumlayanlardan bir tanesi de Müslüm Gürses'dir. Yadırganırdık bir zamanlar Müslüm Gürses'i dinliyoruz diye. Otomobilime binenler Müslüm Gürses DC'si ya da kaseti gördüklerinde "Ya sen Müslüm Gürses mi dinliyorsun?" gibi küçümser edalarla bakarlardı. Ben tabii ki umursamazdım.
Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
kralmuslum88
Üye
Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 03-Eyl-2010 / 08:25    Mesaj konusu: re: cevap: ünlüler müslüm gürses için ne dedi?

Kenan Işık'ın söyledikleri günümüzde maalesef hala geçerli.Yani Müslüm Gürses dinlenince yadırganma konusu..Müzik zevki sonuçta göreceli bi kavramdır,isteyen istediği müziği dinler;fakat günümüzde hala bunu anlayamayan,sığ düşünen insanlar var.Tonyukuk arkadaşım güzel bi konu açlışsın tebrik ediyorum ayrıca seni

Üye
Üye

MesajTarih: 03-Eyl-2010 / 19:13    Mesaj konusu: Re: re: cevap: ünlüler müslüm gürses için ne dedi?

Müslüm gürses dinliyoruz ve malesef gün oluyor yargılanıyoruz.bana bu adamaın neresini dinliyorsun,müslüm gürsesin ne söylediğini anlamıyoruz,hayranları jiletçi psikopat vs.diyenler oldu.ben bu yargılanma yüzünden kaç kişiyle tartıştım hatta kavga edecek duruma bile geldim.laf ettirmedim ettirmem de müslüm babaya.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: amasya
MesajTarih: 04-Eyl-2010 / 21:47    Mesaj konusu: Re: re: cevap: ünlüler müslüm gürses için ne dedi?

kim yadırgarsa yadırgasın ben babayı dinlememe bakarım kimseyi takmıyorum valla hiç
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 06-Eyl-2010 / 03:17    Mesaj konusu: Re: re: cevap: ünlüler müslüm gürses için ne dedi?

o yadırganmalar eskisine göre çok çok azaldı şimdi ise başka bir müslüm gürses var artık gün geçtikçe zirveye doğru giden.

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul
MesajTarih: 06-Eyl-2010 / 06:44    Mesaj konusu: Cevap: Re: re: cevap: ünlüler müslüm gürses için ne dedi?

clgnsedat demiş ki:
o yadırganmalar eskisine göre çok çok azaldı şimdi ise başka bir müslüm gürses var artık gün geçtikçe zirveye doğru giden.

zirveden hiç inmeyen bence sedat
ben her zaman diyorum böyle bir yorum böyle bir ustalık böyle bir sanatçı ve bir tane daha baba yok

Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06-Eyl-2010 / 07:25    Mesaj konusu: Cevap: Ünlüler Müslüm Gürses İçin Ne Dedi?

Ayşe ÖZYILMAZEL , Neden Müslüm Baba?
Özel olduğu için. Bizim olduğu için. Derinden tınladığı ve tınlattığı için. Ve şimdi yine onu dinlemeli, "İyi ki varsın Müslüm Baba" demeli. Şiddetle tavsiye ediyorum.
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 06-Eyl-2010 / 18:55    Mesaj konusu: Cevap: Re: re: cevap: ünlüler müslüm gürses için ne dedi?

iskender_kacar demiş ki:
clgnsedat demiş ki:

zirveden hiç inmeyen bence sedat
ben her zaman diyorum böyle bir yorum böyle bir ustalık böyle bir sanatçı ve bir tane daha baba yok

demek istediğimde o zaten zirvede ve gün geçtikçede daha çok arttığını üstüne koyduğunu söylüyorum iskenderim.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 13-Eyl-2010 / 22:39    Mesaj konusu: Re: Cevap: Re: re: cevap: ünlüler müslüm gürses için ne dedi

Hepsi Babayı Seviyolar Ne Kadar Güzel Ya Hepsi Sağolsunlar

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering