Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu??
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel
Yazar
Üye Kayıt: Jan 20, 2010 Mesajlar: 53 Nereden: Müslüm babanın ordan
Tarih: 07-Nis-2010 / 23:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu??
Unutursun diye parçasında çok ağlamıştım bide sebebsiz ayrılık parçasında her dinlediğimde gözlerim dolar
aldatilanlar1987
Üye Kayıt: Oct 09, 2009 Mesajlar: 61
Tarih: 08-Nis-2010 / 00:21 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu??
maziden biri, haberimiz yok, gitti -bu parcalarda agladigimi bilirim
adem_reis78
Aktif Üye Kayıt: Apr 16, 2007 Mesajlar: 304 Nereden: İstanbul
Tarih: 08-Nis-2010 / 05:03 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu??
HaNGi şarkılarda aglamadık ki be kardeşim _________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor..
SoRsAnA-DaMla
Üye Kayıt: Jan 31, 2008 Mesajlar: 136 Nereden: BuRSa
Tarih: 08-Nis-2010 / 10:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu??
özellikle herşey gönlünce olsun o şarkı varya... _________________ Bakıyorum, seçiyorum
Gülüyorum, geçiyorum
Starfreedom
Yeni Katılımcı Kayıt: May 19, 2009 Mesajlar: 3
Tarih: 10-Nis-2010 / 06:13 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm babanın hangi şarkısında ağladınız oldu??
Haberimiz Yok
Dinleyin Geceler
Dokunmayın
Gitmeyin Yıllar
Çekemez Oldum
Yaşayamadım
Mahsun Kul
Benim Kaderim
Yıkıla Yıkıla
Ağlattı Kader
En çok bu şarkılarda ağlıyorum, her biri birbirinden güzel.
Hayalle yaşarken gerçek dünyada
zamanı içmişiz haberimiz yok
ömürle yüzyüze geldik aynada
harcanıp gitmişiz haberimiz yok
Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.netBu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır. Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
- Civil Engineering