Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm baba tarkan ile düet yapıyormuş tarkanın kaseinde
müslüm baba tarkan ile düet yapıyormuş tarkanın kaseinde

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
Yazar Mesaj
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 22-Şub-2010 / 20:42    Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba tarkan ile düet yapıyormuş tarkanın kasei

21 Şubat 2010 22:05YÜKSEL AYTUĞ YAZDI..SABAH GAZETESİ YAZARI YÜKSEL AYTUĞ'UN YAZISINA GÖRE TARKAN YEPYENİ BİR PROJEYLE HAYRANLARIYLA BULUŞACAK, İŞTE AYTUĞ'UN YAZISI..Tarkan tutkunlarına müjde!...

Megastar bir ay sonra yepyeni bir şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıkacak.

ENBE Orkestrası'nın kurucusu ve şefi Behzat Gerçeker, muazzam bir projeyi sonlandırmak üzere. Gerçeker'in sözlerini yazdığı ve bestelediği şarkılardan oluşacak bir albüm mart ayı ortalarında piyasada olacak.

Bu albümde Tarkan ile beraber, Ajda Pekkan, Sibel Can ve Müslüm Gürses de birer şarkı okuyacak. Gerçeker ayrıca, daha önce müzik piyasasına kazandırdığı gençler gibi, güvendiği pek çok yeni isme de albümünde yer verecek. Albümde ayrıca Gerçeker'in sesinden de şarkılar yer alacak. Sizi bilmem ama ben bu albümün çıkacağı günü iple çekiyorum. Bizim müdavimler bilir. Bu sütunlarda ENBE Orkestrası ile ilgili övgüler sıkça yer alır. Bu övgülerin yersiz olmadığını Pal FM'in ödül gecesinde bir kez daha gördüm.

Pek çoğu provasız olmasına rağmen, ödül alan sanatçıların canlı performanslarına neredeyse stüdyo kaydı düzeyinde eşlik ettiler. Helâl olsun...
4 dakika sonra eklenen mesaj:
..............................................

6eef1d11c6504bc507bec54033fe4b85.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  89.84 KB
 İzleme:  6277 kere

6eef1d11c6504bc507bec54033fe4b85.jpg

2 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 22-Şub-2010 / 21:03    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tarkan ile düet yapıyormuş tarkanın k

iyi bir şarkı seçimi olursa çok güzel birşeyin meydana çıkacağını düşünüyorum,inşalalh gerçekleşir,hebr için tşkler mehmet.

SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 23-Şub-2010 / 01:19    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tarkan ile düet yapıyormuş tarkanın k

allah utandırmasın ne diyelim duamız güzel şeylerin olmasıdır eyvallah...

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 23-Şub-2010 / 02:25    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tarkan ile düet yapıyormuş tarkanın k

çok güzel olur bence....umarım güzel bir eser söylerler..arabeskin kralı müslüm babaysa pop'un kralıda tarkan.... haber için tesekkürler mehmet abi.

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Kullanıcı profilini gör
meselem51
Üye
Üye

Nereden: nigde
MesajTarih: 24-Şub-2010 / 00:00    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba tarkan ile düet yapıyormuş tarkanın k

baba artık kendini çoktan aştı dünya listelerinede girecek böylece inşallah şarkı seçimide güzel olur şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering