|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Tv Görüntüleri |
| Yazar |
Mesaj |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
|
|
|
 |
|
|
cingoz
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Şub-2010 / 05:59 Mesaj konusu: Re: [Tv_Görüntü] Ferhat Göçer ile programından videolar |
|
|
"Sorma"'yı çok güzel söylemiş baba..
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 01-Şub-2010 / 06:31 Mesaj konusu: Re: [Tv_Görüntü] Ferhat Göçer ile programından videolar |
|
|
gayet başarılı bir programdı bence hele iskenderi sahnede oyması ayrıca bir süpriz oldu bizim için
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
NeseliFatma
Üye

|
Tarih: 01-Şub-2010 / 06:35 Mesaj konusu: Re: [Tv_Görüntü] Ferhat Göçer ile programından videolar |
|
|
| babacan1102 demiş ki: | gayet başarılı bir programdı bence hele iskenderi sahnede oyması ayrıca bir süpriz oldu bizim için
eyvallahh | tahmin ediyorum iskerder abinin oyuna gelmesini güzel oynadı..
|
|
|
|
 |
meselem51
Üye

|
Tarih: 01-Şub-2010 / 17:00 Mesaj konusu: Re: [Tv_Görüntü] Ferhat Göçer ile programından videolar |
|
|
ya arkadaşlar babanın her yorumu bir tarihi eser allah kimsede olmayan bir yorum bir yetenek vermiş nasıl içinden geliyosa öyle okuyo ve harika bir yorum çıkıyor ortaya hepside süper paylaşım için çok tşkler emeginize saglık
|
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 01-Şub-2010 / 22:50 Mesaj konusu: Re: [Tv_Görüntü] Ferhat Göçer ile programından videolar |
|
|
Baba bunca zamndır tv lere çıkıyo böyle bi aksiyonlu sahne
çok güzel oldu şahaen bi geceydi
ama bi gerçek varki itirazım var parçasını gerçekten
şu güne kadar canlı okuduklarından daha dolu daha bi arabesk tadında zevkli okudu
çok hoşuma gitti
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
kapsal0434

|
Tarih: 03-Şub-2010 / 18:59 Mesaj konusu: Re: [Tv_Görüntü] Ferhat Göçer ile programından videolar |
|
|
Bu proğramda Müslüm gürses'in performansı yine süperdi.Mühür gözlüm türküsünü güzel yorumlamış.Videolar için teşekkür ederim.
_________________ Pencereden bakarım gözüm yaşlı yollara
Ne olur bizede gel iç bir kahve sigara
Hiç evden çıkmıyorum belki gelirsin diye
Bir selam vermiyorsun sevgilim bilmem niye
....Ne Olur Bize de Gel
İç Bir Kahve Sigara.
harunkapsal82@hotmail.com |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 04-Şub-2010 / 05:34 Mesaj konusu: Re: [Tv_Görüntü] Ferhat Göçer ile programından videolar |
|
|
bencede süperdi hepsini güzel okudu,özellikle vazgeçtim sorma muhteşem oldu,finalleri hep seyirci ile yaptı bu programda seyirci ile de diyoloğo çok iyidi bence,hele baba şarkı okurken eski album kapakalrın slyat geçişi bi bambaşkaydı gerçekten muhteşem oldu.videolar için tşkler bilal kardeş.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
babacan1102

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 06-Şub-2010 / 22:30 Mesaj konusu: Re: [Tv_Görüntü] Ferhat Göçer ile programından videolar |
|
|
| kapsal0434 demiş ki: | | Bu proğramda Müslüm gürses'in performansı yine süperdi.Mühür gözlüm türküsünü güzel yorumlamış.Videolar için teşekkür ederim. |
kesinlikle katılıyorum özellikle okurken gırtlağığını sonuna kadar hissedebiliyor insan.
eyvallah
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |