Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj
müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 24-Arl-2009 / 05:01    Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

hayda şimdide bu çıktı meydana elinde olan duyan varsa tartışalım
Acı Aşk'ın Müziği Levent Yüksel'den
Senaryosunu Onur Ünlü'nün kaleminden aldığı, A. Taner Elhan'ın yönettiği ve Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği acayip bir aşk filmi...

Geçtiğimiz gün vizyona giren “Acı Aşk” filmi oyuncuları ve senaryosu kadar müziğiyle de dikkat çekiyor. Filmin müzikleri alternatif müziğin sevilen grup Fairuz Derin Bulut tarafından yapıldı. Ayrıca filmde Ferdi Özbeğen “Yok yok yalan deme”, Zeki Müren “yaralı gönül”, “beni terketme”, Sertab Erener “Sevdam Ağlıyor” gibi unutulmaz şarkıları da yeniden dinleme fırsatı sunuyor.

Filme adını da veren, sözleri Ali Tekintüre’ye ait “Seni Yakacaklar” şarkısını ise Levent Yüksel seslendirdi. 80’li yıllarda Müslüm Gürses’ten sonra İbrahim Tatlıses’in de seslendirdiği arabesk şarkıyı “Acı Aşk” filmi için Levent Yüksel yorumladı.
Çok değerli seslerden sonra şarkıyı yeniden söylemenin zor ama bir o kadar da keyifli olduğunu söyleyen Levent Yüksel, “Filmin yapımcısı Timur Savcı’dan “Acı Aşk” için “Seni Yakacaklar” şarkısını seslendirir misin diye teklif geldiğinde memnuniyetle diye kabul ettim. Zaten bildiğim ve sevdiğim bir şarkıydı. Burhan Bayar düzenledi, galiba ilk düzenleyen de oymuş. Stüdyoya gayet rahat girdim ama söylemeye başlayınca ne kadar zor bir eser olduğunu anladım. Elimden geleni yaptım. Umarım filmi izleyenler de şarkıyı dinleyenler de beğenirler” dedi.

“Arabesk olmazsa olmazlarımızdandır” diyen Yüksel sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’nin kaderidir arabesk... Bazı insanlar vardır arabesk sevmiyorum derler ama iki dubleden sonra herkes arabeski sever... Müslüm Gürses, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses benim en çok dinlediğim isimlerdir. Hala kendilerini dinlerim ve hala çok severim”.

21.12.2009
4 dakika sonra eklenen mesaj:
...................................................................................................................................................................................

1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
mali_usta
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 24-Arl-2009 / 05:11    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

abi,haber için teşekkürler.. levent yüksel'in bu yorumunu dinleme fırsatı buldum fena okumamış..bu haber'de söyledigi şu söz biraz garip geldi =''Bazı insanlar vardır arabesk sevmiyorum derler ama iki dubleden sonra herkes arabeski sever''

ben 2 duble atmadanda,kendimi kesmedende seviyorum...
eyvallah...

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Kullanıcı profilini gör
ADANALl
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ADANA
MesajTarih: 24-Arl-2009 / 07:57    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

müslüm gürses ve seni yakacaklar hmm elinde olan varsa dinleyelim

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 24-Arl-2009 / 10:27    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

müslüm gürses okumuş olsaydı eğer kesin şimdiye kadar ortaya cıkardı.
benim kanaatimce yanlış bilgi vermişler.
ali hocayı bi arayıp sormak ta farz oldu tabi!

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
atasayar

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 24-Arl-2009 / 19:20    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

Okumuşda olabilir okumamışda olabilir bu eseri
çıkarsa dinleriz
Haber içinde emeğine sağlık abi

Kullanıcı profilini gör
senyoksundiye
Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 25-Arl-2009 / 20:41    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

dargınım , sarı saçlarından sen suçlusun , daha ne uyuyorsun gibi eseler gun ışığına çıktığına göre ; okunmuş olsa bu eserde kesinlikle birileri tarafından dinlenmiş ve elinde bulunmuş olurdu.
Kullanıcı profilini gör
OSMANN49
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MUŞ
MesajTarih: 27-Arl-2009 / 02:09    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

şüpeliii okumuşta olabilir bence okmuştur..........................

SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 27-Arl-2009 / 09:28    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

belli olmaz osman kardeş ama ben okumadı diycem baba bu sarkıyı okumamıştır gönlünüze saglık eyvallah...

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 27-Arl-2009 / 17:53    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

bence orda kelime hatası oluştu,bi yanlışlık var yani,şarkı tatlı ses ile meşhur oldu,babanın okuduğunu düşünmüyorum.

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 28-Arl-2009 / 02:18    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

OSMANN49 demiş ki:

eserin söz yazarı ali tekintüre hocamıza bizzat bu olayı öğrenmek için danıştım.
daha öncede dediğim gibi hata vardır demiştim.
Ali hoca müslüm gürses in bu eseri okumadığını dile getirdi. bizleri aydınlatmış oldu.

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
NeseliFatma
Üye
Üye

MesajTarih: 28-Arl-2009 / 06:34    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

babacan1102 demiş ki:
OSMANN49 demiş ki:

eserin söz yazarı ali tekintüre hocamıza bizzat bu olayı öğrenmek için danıştım.
daha öncede dediğim gibi hata vardır demiştim.
Ali hoca müslüm gürses in bu eseri okumadığını dile getirdi. bizleri aydınlatmış oldu.

eyvallahh
keske müslüm baba bu sarkıyıda okusa süper olurmuş valla acı gerçekler harika sarkıdır.. Smile
Kullanıcı profilini gör
OSMANN49
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MUŞ
MesajTarih: 28-Arl-2009 / 16:26    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

abi hatırlarsanız bir haber küpüründe 1981 de ibo ile baba bu şarkı yüzünden tartıştılar baba nie benden habersiz okudu diye fırçalamıştı ali tekintürenin dediği gibi müslümün canı sıkıldığında kayıt odasına girer şarkı sölerdi ve bu şarkılarda eminim bir sandıkta saklıdır dediğini gibi eşşek kafalı sarı saçlarından dargınım bunlar çıktığına göre tabi bu acı gerçekleride okumuşsa çıkar ilerde zamnla saygılar inş okumuşturda bişey diyemeyiz

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 28-Arl-2009 / 21:39    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

o tartışma kale plak firması ile anltamadım albumu ile alakalı bir konu idi,bu şarkıyla ilgisi yok osman.

SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 28-Arl-2009 / 22:27    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

o kayıt okunmadı arkadaşlar.... bilginize eyvallah.....

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 30-Arl-2009 / 05:21    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

okudumu tam bi bilgim yok ama okumuşsa eminim ibo kdr iyi okumuştur hatta ondan daha iyi okumuştur

SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana// orijinal bitlisli
MesajTarih: 31-Arl-2009 / 06:26    Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses acı gerçekler şarkı roportaj

bu acılan konunun muslum babayla alakalı bir yanı yok

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering