Tarih: 21-Ksm-2009 / 05:58 Mesaj konusu: Re: Ne Fayda[iskender kaçar]amatör ses calışması
merhaba arkadaşlar,
çok sevdiğim birine bir sürpriz yapmak için sistem kurup başlamıştım bu altyapılara okuma olayına..
bir tane okuyup hediye edip bırakacaktım...
ancak gerek ondan gerekse siz dostlardan destek gelince devam ettirmek gib bir gayrete girdim... beni sevdiğinizden biliyorum birde müslümcülüğümüzden
olumsuz hiçbir tepki gelmedi.
biz zaten aslını hatırlatırız anca, yoksa bir gayret amaç gütmek sivrilmek değildi gaye... bazen reklam yaptığım düşüncesine kapılıp okumamayı istiyorum. ama o kadar keder sıkıntının arasında kendimi bulduğum işim dışındaki uğraşların başını çekmeye başladı.
ömer kardeşimde sağolsun emek harcayıp paylaşıyor...
isminizi teker teker saymıyorum hakkınızı helal edin. çok kıymetli kim duysa hoşuna gideceği şekilde moral yapmışsınız bana .. bugün bakma şansım oldu yorumlara gerçekten çok büyüksünüz allah razı olsun
taklitlerin ancak aslını yaşatacağı gerçeği gün ışıgı gibi ortada
baba ya sonsuz selam saygı hürmet ellerinden öperim tekrar
çok kıymetlisiniz... bütün gözüme tozkaçtılığıyla ruh halimin sizleri sevgiyle selamlıyorum eyvallah
Tarih: 21-Ksm-2009 / 06:11 Mesaj konusu: Re: Ne Fayda[iskender kaçar]amatör ses calışması
bence iyi yapmısın abim çünkü sende ses ve o gayet var..
kendim adıma söylüm ilk facede dinledigimde begendim ve sizin vesileylede dinlemiş oldum bir kez daha sesine yüregine saglık abim..sana basarılar dilerim bu işi hiç bırakma diyecem ama sen bilirsin çünkü sende o ses var ..hani derler ya allah vergisi aynen öyle abim..hayatında basarılar diliyorum..dualarım seninle abim.
Tarih: 21-Ksm-2009 / 07:28 Mesaj konusu: Re: Ne Fayda[iskender kaçar]amatör ses calışması
Bu yazıdan anladığım bir daha yapmayacağın..ama abi en az o sevip hediye ettiğin insan kadar burdaki arkadaşlarında yorumu duyunca seviniyor mutlu oluyor..şahsen ben imrenerek dinliyorum seni bilirsin..
Taklitler aslını yaşatır demişsin..Sende herhangi bi taklit yok olduğun gibi okuyup renk katıyosun ayrı bi hava veriyosun esere ne kadar Baba eserleri olsada senin kendine has tarzın var..taklit yapanları sende biliyosun bende..
ben onu bunu bilmem devamını bekliyorum istiyorum o kadar..
Tarih: 21-Ksm-2009 / 17:05 Mesaj konusu: Re: Ne Fayda[iskender kaçar]amatör ses calışması
ses güzel şarkı güzel yorum güzel tek kelimeyle süperrr.... eline emeğine sağlıkk....
_________________ alemlerde yer yapan deliknlının elinde olan çarşafla sarılıp dumanla yok olan esrara değil sana müptelayım müslüm baba (müslümkolikkk...)