Tarih: 21-Ksm-2009 / 03:41 Mesaj konusu: [Haber]Pilav üstü döner gibi
Geçtiğimiz akşam Balmumcu'daki sushi restorantı Garden 74'te sahne alan Müslüm Gürses, son dönemlerin modası olan çıplak kadın üstünden sushi yemeyi ilk kez denedi. Sushi yeme teklifini önce "Bana sushi yedirmeyin kardeşim" diyerek reddeden Müslüm Gürses, daha sonra Japon kadının yanına gidip, "Merhaba" dedi.
İlk kez sushi deneyeceğini söyleyn Müslüm Gürses, eline verilen chopsticklerle baş edemeyince çatal istedi. Zehirlenmeyeceğinin garantisini restoranın sahibinden aldıktan sonra ilk lokmasını deneyen Müslüm Gürses, "Anladığım kadarıyla pilav üstü döner gibi bir şey oluyor" deyince izleyenleri kahkahalara boğdu.
KAYNAK:MYNET
4 dakika sonra eklenen mesaj:
dostlar resimi eklemeyi unutmuşum affınıza sığınıyorum buyrun işte müslüm baba şuşi yerdennn çekilen resim.....
Tarih: 21-Ksm-2009 / 05:57 Mesaj konusu: Re: [Haber]Pilav üstü döner gibi
Arkadaslar Müslüm Baba ne yapmaya calisiyor bilmiyorum ama sadece su sarkisindan bir bölüm sunmak istiyorum herseyi anlatan!!
"CAGDASLIK YENILIK GÜZEL SEY AMA, ÖZÜNDEN AYRILIP BOZULMA DOSTUM"
herkese selam damara devam
Tarih: 25-Ksm-2009 / 03:14 Mesaj konusu: Re: [Haber]Pilav üstü döner gibi
Kadir demiş ki:
Arkadaslar Müslüm Baba ne yapmaya calisiyor bilmiyorum ama sadece su sarkisindan bir bölüm sunmak istiyorum herseyi anlatan!!
Tarih: 25-Ksm-2009 / 09:01 Mesaj konusu: Re: [Haber]Pilav üstü döner gibi
babanın özünden ayrıldığı yok...ben sonuna kadar destekliyorum..sadece aşk tesadüfleri albümünü o kadar çok beğenmemiştim..babadır dedim dinliyorum..son albüm sandık eski eserleri yeniden söylemesi güzeldi müzikleri farklı..mesela son albümde sorma,gönül gibi eserler var.tam damar kıvamında yani ben öyle görüyorum.baba barlada çıksa sosyete mekanlarada çıksa türkü bara katıldıgında yada bi şov programına katıldıgında arabeskte okuyor türkü'de haksız mıyım? özünden ayrılma falan yok..baba'da insan suşi yedi diye özünden ayrıldı diyemem...saygılarrr..
eyvallahh
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Tarih: 25-Ksm-2009 / 13:46 Mesaj konusu: Re: [Haber]Pilav üstü döner gibi
akiFBanned demiş ki:
Kadir demiş ki:
yani baba özündenmi ayrılmış?
selam arkadaslar,
bu benim sahsi fikrim arkadaslar kimse bunu saygisizlik yada kücük düsürme gibi algilamasin.
sadece icimi ve düsündügümü yazdim kibarca.
yakismiyor müslüm babaya ciplak manken üzerinden sushi yemek!sushi yi öylede yersin neden ciplak manken üzerinden yiyor? müslüm baba neden kendisini böyle sunuyor?
eskiden müslüm baba derken sadece agir olusu, icten sesi ve yorumu, sarkilari albümleri konusulurdu ama artik böyle haberler okumak yada görmek hic hos degil!!
cikardigi albümler artik tat ve zevk vermiyor.evet arkadaslar müslüm baba benim icin müzik ve kendisini medyada sunma acisindan özünden ayrilmistir ama yinede onu dinleyecegim ve sevecegim o herseye ragmen koskoca MÜSLÜM GÜRSES.
selam ve saygilarla
kadir
Tarih: 26-Ksm-2009 / 04:42 Mesaj konusu: Re: [Haber]Pilav üstü döner gibi
ervan403 demiş ki:
sahne aldığı barda suşi varmış ikram etmişler o da yemiş ne var bunda.
arkadasim o barda zaten sushi yapilip satiliyormus yani sushisiyle ünlü bir mekan. yani dedigin gibi varmis yada ikram etmisler diye bisey yok. ayrica haftalar öncesi planlanmis ve anlasilmis bisey.
evet ne var ki bunda bencede bisey yok ama bana göre iyi yapmamis.
herkese selam
kadir