Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Üye Kayıtları
Yazar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
Tarih: 14-Ksm-2009 / 07:47 Mesaj konusu: Gördükçe Seni[İskender Kaçar]Amatör Ses Çalışması
bir uzun hava kalmıştı onuda yapmış deli herif
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin
DaMaR-58
Üye Kayıt: Mar 22, 2008 Mesajlar: 125 Nereden: Sevda Yolu
Tarih: 14-Ksm-2009 / 07:49 Mesaj konusu: Re: Gördükçe Seni[İskender Kaçar]Amatör Ses Çalışması
abim yüreğine gönlüne sağlık..en büyük fanantiğin gene ilk yorumu yazıyor sana.. devamını bekliyorum haberin olsun..
NeseliFatma
Üye Kayıt: Sep 01, 2009 Mesajlar: 41
Tarih: 14-Ksm-2009 / 08:28 Mesaj konusu: Re: Gördükçe Seni[İskender Kaçar]Amatör Ses Çalışması
gerçekten ses ve yorumu harika sesine saglık abi..ama gerçekten ses var yani umarım iyi yerlere gelirsiniz..
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 14-Ksm-2009 / 16:21 Mesaj konusu: Re: Gördükçe Seni[İskender Kaçar]Amatör Ses Çalışması
Bırak bu işler Ömer baba ya bu adam stüdyoyamı giriyo sen bize sölemiyonmu yoksa...
Sesine sağlık İskender abi
Brad Pitt seninde emeğine sağlık _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
Tarih: 14-Ksm-2009 / 22:43 Mesaj konusu: Re: Gördükçe Seni[İskender Kaçar]Amatör Ses Çalışması
atasayar demiş ki: Bırak bu işler Ömer baba ya bu adam stüdyoyamı giriyo sen bize sölemiyonmu yoksa...
Sesine sağlık İskender abi
Brad Pitt seninde emeğine sağlık
vallahi ki öyle birşey yok adam yapıyor kardeşim.
takıyor pc ye mikrofonu söylüyor bende şahidiyim.
brad pitt e gelince oda kimmiş canım benim yanımda anca teğet gecer
eyvallahh _________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin
kovmanicelo
Aktif Üye Kayıt: Nov 08, 2005 Mesajlar: 298 Nereden: istanbul
Tarih: 15-Ksm-2009 / 00:21 Mesaj konusu: Re: Gördükçe Seni[İskender Kaçar]Amatör Ses Çalışması
abi albüm ne zaman cıkcak sabırsızlıkla beklıyoruz 10 numara olmus yuregıne saglık
MENAJERINDE hakkını yememek lazım ) _________________ Sen degilmisin gönlümü çalan
Simdi askima diyorsun yalan
Bana sevgilim senden dert kalan
Dön artik geri sevgime inan
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
Tarih: 15-Ksm-2009 / 00:23 Mesaj konusu: Re: Gördükçe Seni[İskender Kaçar]Amatör Ses Çalışması
başarılar müzik hayatında çok güzel _________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves...
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 15-Ksm-2009 / 00:28 Mesaj konusu: Re: Gördükçe Seni[İskender Kaçar]Amatör Ses Çalışması
babacan1102 demiş ki:
vallahi ki öyle birşey yok adam yapıyor kardeşim.
takıyor pc ye mikrofonu söylüyor bende şahidiyim.
İnanasım gelmiyo ama sen gördüysen sorunyok
babacan1102 demiş ki:
brad pitt e gelince oda kimmiş canım benim yanımda anca teğet gecer
eyvallahh
Heleki bundan hiç şüphem yok
kovmanicelo demiş ki:
MENAJERINDE hakkını yememek lazım )
Yiğidi öldür ama hakkını yeme kurban oslunlar Bred abiye _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
iskender_kacar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 29, 2009 Mesajlar: 101 Nereden: istanbul
Tarih: 15-Ksm-2009 / 01:09 Mesaj konusu: Re: Gördükçe Seni[İskender Kaçar]Amatör Ses Çalışması
Merhaba arkadaşlar
Evde pc da hazırladığım bu çalışma bütün baba sevenlere benden armağan olsun...
özel biri için yapılmış olan bu çalışmanın paylaşılmasından mutluluk duymam gerekirken Hatırlattıklarıyla ilgili kederleniyor olmamı mazur görün
eyw
16 dakika sonra eklenen mesaj:
kıymetli yorumlarınız için ayrıca sağolun arkadaşlar _________________ kahır çekenlerin ata`sı
muslumkolikkk
Üye Kayıt: Nov 09, 2009 Mesajlar: 64 Nereden: ağri
Tarih: 15-Ksm-2009 / 05:38 Mesaj konusu: Re: Gördükçe Seni[İskender Kaçar]Amatör Ses Çalışması
ayğzına yüreğine sağlık güzel bi çalışma... _________________ alemlerde yer yapan deliknlının elinde olan çarşafla sarılıp dumanla yok olan esrara değil sana müptelayım müslüm baba (müslümkolikkk...)
KUSTURDUNGONLUMU
SüperAktif Üye Kayıt: Aug 16, 2009 Mesajlar: 654 Nereden: istanbul
Tarih: 15-Ksm-2009 / 05:56 Mesaj konusu: Re: Gördükçe Seni[İskender Kaçar]Amatör Ses Çalışması
Gönlüne saglık eyw abim başarılarının devamını yürekten isterim eyvallah
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 15-Ksm-2009 / 17:13 Mesaj konusu: Re: Gördükçe Seni[İskender Kaçar]Amatör Ses Çalışması
video hazırlanmadan önce iskender bana dinletmişti bu parçayı, gerçekten zor bi şarkı hereksin okuyabileceği bi eser değil,onun için biz kere daha tebrik ediyorum. _________________ ölünce biter
ismail28
Fanatik Üye Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
Tarih: 15-Ksm-2009 / 21:50 Mesaj konusu: Re: Gördükçe Seni[İskender Kaçar]Amatör Ses Çalışması
eyvallah abi yüreğine sağlık saolasın .... _________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM
esrarengiz_sis
Aktif Üye Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
Tarih: 15-Ksm-2009 / 22:57 Mesaj konusu: Re: Gördükçe Seni[İskender Kaçar]Amatör Ses Çalışması
eyvallah abi yüreğine sağlık saolasın _________________ sitemle acıyla yan bakma öyle sevgilim suçumu yüzüme söyle sebepsiz dargınlık olurmu böyle yaşanmış maziyi bir anda silme