Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - elenor müzikten vefasızlık örneği
elenor müzikten vefasızlık örneği

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
okan6
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 08-Ksm-2009 / 21:03    Mesaj konusu: elenor müzikten vefasızlık örneği

Elenor müziğin kendine ait internet sitesine bakan var mı hiç bilmiyorum
ben dün baktım zaten sitede yeni yapılmış
sitede Müslüm gürsese ait ne var biliyormusunuz ?
koskoca bir hiç
yıllarca çalıştığı 20 küsür albüm çıkardığı müzik firması internet sitesinde Müslüm Gürsese ait hiç bir albüme yer verme zahmetinde bulunmamış
sadece Müslüm gürses değil Ali Tekintüreye ait hiç bir şey yok
bunun adı vefasızlık değil de nedir
aralarında nasıl bir sorun var bilemem ama ne olursa olsun Müslüm Gürses ve Ali Tekintüre bubu hak etmiyor
Kullanıcı profilini gör
Konuya Teşekkür Gönderenler
2 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 09-Ksm-2009 / 05:22    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

Yılarca sırtından para kazandığı insanlara bunu yapmak gercek bir vefasızlık örneğidir.
kim ne yaparsa kendine yapar derler hak vardır helallik vardır.
baba ile ali hocayı herkes biliyor ya onlar bu saatten sonra bilmesede olur derim.

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 09-Ksm-2009 / 05:53    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

eee bu işler böle işte,84ten 99 a kadar müslüm gürsesle çalışması olmuş bu firmanın,yani 25 sene eder,belkide hiç bir sanatçıylada bu kadar uzun bi süre çalışmamıştır.şu bir gerçekki,müslüm babnın sırtından yediği ekmeği hiç bir sanatçıdan yememiştir,ne zamn iş bitti,hereşy bitti oluyor demekki,öneml ideğil bence müslüm baba yıllarını vermiş bu işe,müslüm baba onlara muhtac değil onalr müslüm babaya muhtactır.iyi günde herşey iyi oluyor,kötü günde herşey kötü oluyor,can ciğer olanlar artık olmuyor,aldana aldana öğrendim artık.bu söz herşeyi anlatıyor aslında.

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: ankara
MesajTarih: 09-Ksm-2009 / 19:16    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

valla arkadaş çok haklısın böyle konuları sergilediin için saol....!
Kullanıcı profilini gör
mustafabergen
Üye
Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 09-Ksm-2009 / 20:56    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

Uzun süredir takip ediyorum Elenor müziğin sitesini.. Daha yapım aşamasındaydı.. Ve geçenlerde açıldı o site.. Yani tam olarak bi düzenleme yapıldığını sanmıyorum..Umarım ilerleyen zamanlarda Müslüm Gürses eserlerinede yer verirler.. Daha yorum yapmöak için erken diye düşünüyorum..

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MUŞ
MesajTarih: 09-Ksm-2009 / 23:50    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

allah büyük n diyelimm kimsenin hakkı kimsede kalmaz...

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 10-Ksm-2009 / 01:28    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

clgnsedat demiş ki:
eee bu işler böle işte, 1984ten 2001 a kadar müslüm gürsesle çalışması olmuş bu firmanın,yani 17 sene eder,belkide hiç bir sanatçıylada bu kadar uzun bi süre çalışmamıştır.şu bir gerçekki,müslüm babnın sırtından yediği ekmeği hiç bir sanatçıdan yememiştir,ne zamn iş bitti,hereşy bitti oluyor demekki,öneml ideğil bence müslüm baba yıllarını vermiş bu işe,müslüm baba onlara muhtac değil onalr müslüm babaya muhtactır.iyi günde herşey iyi oluyor,kötü günde herşey kötü oluyor,can ciğer olanlar artık olmuyor,aldana aldana öğrendim artık.bu söz herşeyi anlatıyor aslında.

Biş Yandan Haklısın tabikide biz söz vardır Yiğidi öldür ama hakkını yeme diye Ali hoca ile Müslüm Baba ayrılmaz bir ikili olarak ekol olmuşlardır hiç bir örneğine daha rastlanmamış bir dayanışma vardır aralarında böle iki güzel insana yapılan saygısızlığın danişkasına ben dicek bişey bulamıyorum Yaradan büyük elbet çıkartır

Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 10-Ksm-2009 / 01:47    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

en son anlaşmalı olarak yaptıkları album arkadaşım albumu 99 a kadardır, müslümce türküler, babanın firma ile alakasını kestikten sonra, çıkmıştır,aslında bu album,çok önceleri hazırlanmış olup,2001 yılında çıkmıştır bilginize. babanın diğer 2001 2002 vs çıkan albumlerini dinleyin ses kalitesinden yine anlayacaksınız.

MesajTarih: 10-Ksm-2009 / 02:03    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

clgnsedat demiş ki:
en son anlaşmalı olarak yaptıkları album arkadaşım albumu 99 a kadardır, müslümce türküler, babanın firma ile alakasını kestikten sonra, çıkmıştır,aslında bu album,çok önceleri hazırlanmış olup,2001 yılında çıkmıştır bilginize. babanın diğer 2001 2002 vs çıkan albumlerini dinleyin ses kalitesinden yine anlayacaksınız.

Sadece Albümü hakkında bişey bilmiyoz kaç senesinde çıktı onuda belirtirsen öğrenmiş oluruz

Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 10-Ksm-2009 / 02:16    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

burdaki konu ile alkası yok,sadece albumunun, istiyorsan konu açarız farklı yerde tartışırız bu albumude,elinde bütün elbümlerin,çıkış tarihi listesi mevcut,ayrıca elimdeki kasetlerin üzerinde yazıyor. anlatmak istediğim şu,müslüm gürses 99 yılında elenor firması ile yasal olarak alkasını kesmiştir.sen düzetme yapmaya çalışmışsın fakat yanlışlık oluyor,benim söylediğim doğrudur. kardeş.

MesajTarih: 10-Ksm-2009 / 03:13    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

Bende Diyorumki Sadece albümü kaç yılında çıktı elindeki listende ve kasetinde kaç yılı yazıyo onu merak ettim konumuzla alaksı olan bir albümdür sadece

Kullanıcı profilini gör
ismail28
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
MesajTarih: 10-Ksm-2009 / 03:36    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

babaya yapılmıs cok buyuk bi saygısızlıktır Sad bilgilere cok tesekkrler eyvallah kardeşim..

Üye
Üye

Nereden: Sevda Yolu
MesajTarih: 03-Arl-2009 / 03:10    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

bende Mustafabergen arkadaşımızın yorumuna dayanarak inşallah dediği gibidir diye ümit ediyorum
Kullanıcı profilini gör
muslumkolikkk
Üye
Üye

Nereden: ağri
MesajTarih: 03-Arl-2009 / 15:56    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

müslüm gürses yokken onların hali pekte iyi değilmiş baba müslüm geldikten sonra kaset patlamaları ve paralar akmaya başlamış sorunları neyse bilmem ama her ne olursa olsun sayesinde ekmek yediği insanları unutmaması lazım dıı baba müslüm boşuna vefasız alemi okumamış ......

SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 04-Arl-2009 / 04:25    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

inşallah enes kardeşimin dedigi gibi babaya yapılan haksızlıgı düzeltirler
inşallah geç olmadan yapılan yanlışlık düzeltilir
çünkü baba herşeye deger eyvallah

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 05-Arl-2009 / 05:10    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

harbiden vefasız alem...yazıklar olsun ne diyim..babaların sırtından ekmek ye bide onların albüm hakkında bilgilerine yer verme...

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Kullanıcı profilini gör
Can1925
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: İZMİR
MesajTarih: 05-Arl-2009 / 21:57    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

Köpekler bile yemek yediği kaba pislemez insanoğlu Nankör...

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 07-Arl-2009 / 05:33    Mesaj konusu: Re: elenor müzikten vefasızlık örneği

utanmaları lazım müslüm gürses gibi bi Üstada böle yaptıklarından
Baba Degil Onlar Cok Şey Kaybeder....

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering