|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-Arl-2008 / 19:43 Mesaj konusu: Re: kaç tane müslüm baba şarkılarını ezbere biliyorsunuz?? |
|
|
| taruz demiş ki: | | abim zannımca kaçtanesini ezbere bilmiyorsun desen daha kolay olur kendi adıma yüzde doksan ezbere biliyorum ama bu iş hafıza işidir bazıları akıllarıda tutumaz. |
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
yavuzdadas
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 22-Oca-2009 / 15:13 Mesaj konusu: Re: Cevap: kaç tane müslüm baba şarkılarını ezbere biliyorsu |
|
|
en az 400 olabilir.tam sayamam önemli olan bilmek degil ,onu yaşamak ve hissetmek.
|
|
|
|
 |
muslumce92
SüperAktif Üye

Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
|
Tarih: 22-Oca-2009 / 16:46 Mesaj konusu: Re: Cevap: kaç tane müslüm baba şarkılarını ezbere biliyorsu |
|
|
baya şarkısını biliyorum önemli olan ezberlemek değil dinlemektir eywallah...
_________________ (....)// bir gün herkes müslümcü olacak... |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 22-Oca-2009 / 18:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: kaç tane müslüm baba şarkılarını ezbere biliyorsu |
|
|
fazla olmasada en azından ben müslümcüyüm diyecek kadar biliyorum.. baba'nın büyük sözlerinin bir çoğunu bilirim.
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
by_ajan
Aktif Üye

|
Tarih: 22-Oca-2009 / 23:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: kaç tane müslüm baba şarkılarını ezbere biliyorsu |
|
|
Valla ben 300 e yakın parçasını biliyorum sırf ezbere hepsi...Fakat yeni çıkardığı albümlerle aram yok pek...
_________________ SeVDa YoLuNDa HaYaTıN Ne ÖNeMi VaR..! |
|
|
|
 |
SoRsAnA-DaMla
Üye

|
Tarih: 22-Ekm-2009 / 06:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: kaç tane müslüm baba şarkılarını ezbere biliyorsu |
|
|
En fazla 30 şarkısını bilmiyorum; onlarıda ilerledikçe hatırlar eşlik ederim zaten.zorlandığım tek konu şarkı isimlerini hatırlamak;bazen söylüyorum şarkıyı ismi aklıma gelmiyor
_________________ Bakıyorum, seçiyorum
Gülüyorum, geçiyorum |
|
|
|
 |
muhammed
Aktif Üye

|
Tarih: 22-Ekm-2009 / 23:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: kaç tane müslüm baba şarkılarını ezbere biliyorsu |
|
|
84'ten beri dinliyorum. Bu herşeyi açıklıyor.
_________________ senden vazgeçmem |
|
|
|
 |
damarist06
Aktif Üye

|
Tarih: 24-Ekm-2009 / 01:41 Mesaj konusu: Re: Cevap: kaç tane müslüm baba şarkılarını ezbere biliyorsu |
|
|
bi dünyaaaaaaaaaaaa.......................
|
|
|
|
 |
ertu1900
Üye

|
Tarih: 25-Ekm-2009 / 00:08 Mesaj konusu: Re: Cevap: kaç tane müslüm baba şarkılarını ezbere biliyorsu |
|
|
ne kadar ezbere sarkı bıldıgımı tamn olarak bılmıorm ama muzıgı duymam yeterlı sanırım sarkılar ıcın
|
|
|
|
 |
kovmanicelo
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Ekm-2009 / 05:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: kaç tane müslüm baba şarkılarını ezbere biliyorsu |
|
|
bende en sevgıdım 450 parcası var hepsını olmazsa bıle yarınsından cogunu ezbere bılırım kendı favorı parcalarım hepsı
_________________ Sen degilmisin gönlümü çalan
Simdi askima diyorsun yalan
Bana sevgilim senden dert kalan
Dön artik geri sevgime inan |
|
|
|
 |
cptburak
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 25-Ekm-2009 / 19:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: kaç tane müslüm baba şarkılarını ezbere biliyorsu |
|
|
walla bende en az 300 küsür tane ezbere biliyorum...
_________________ Saçımdaki aklar sevdadan mıdır?
Gözümdeki yaşlar bahtımdan mıdır?
Bu perişan halim kahrımdan mıdır?
Hayatın sillesi sanada vurmuş |
|
|
|
 |