|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Geri Dönüşüm [Çöp Kutusu] |
| Yazar |
Mesaj |
askimiz_ibadet
Üye

|
Tarih: 04-Eyl-2009 / 02:28 Mesaj konusu: Muslum Babanin neden Arabeski biraktigina dair bir kac soz |
|
|
Muslum Baba cok ciddi bir insandir, ve yillardir yaptigi ciddi muzik onu yormustur, ondan daha yuzeysel sarkilar soylemeyi tercih ediyor. Muslum Baba sarkilarina fazlasi ile ruhunu katmistir, ama bence artik yoruldu, zaten kendisi de bir programda bende artik damar kalmadi gibi laflar etti.
|
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 04-Eyl-2009 / 02:29 Mesaj konusu: Re: Muslum Babanin neden Arabeski biraktigina dair bir kac s |
|
|
söylemesın dursun oda yeter bence
_________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
|
|
|
|
 |
askimiz_ibadet
Üye

|
Tarih: 04-Eyl-2009 / 02:32 Mesaj konusu: Re: Muslum Babanin neden Arabeski biraktigina dair bir kac s |
|
|
zaten arabeskin devri gecti diye Muslum Babanin o tarz sarkilar soylemedigine de inanmiyorum, fazla ciddilik genc yaslarda iyidir ama yaslaninca artik insan yorulur bence
57 saniye sonra eklenen mesaj:
| xmen demiş ki: | | söylemesın dursun oda yeter bence |
sanirim Baba sarki soylemeden yapamaz kardesim
|
|
|
|
 |
by_mikail
Üye

|
Tarih: 04-Eyl-2009 / 02:40 Mesaj konusu: Re: Muslum Babanin neden Arabeski biraktigina dair bir kac s |
|
|
varlıgı yeter bıze kardes hıc sorun degıl
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 04-Eyl-2009 / 03:15 Mesaj konusu: Re: Muslum Babanin neden Arabeski biraktigina dair bir kac s |
|
|
baba bügüne kadar söylediği şarkıalrı hep kendi tarzınca okudu farklı tarzlarda söylmedi.ben her çıktığı albumu koşarak alıyorum,yok bunu pop söyledi yok şunu caz söyledi diye bi ayrımcılık yapmıyorum yeterki o söylesin biz her zaman yanındayız.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 04-Eyl-2009 / 08:30 Mesaj konusu: Re: Muslum Babanin neden Arabeski biraktigina dair bir kac s |
|
|
Eskilere devam eyvallah.... 
_________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM |
|
|
|
 |