Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık
tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık
Sayfa 1, 2  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 03-Eyl-2009 / 18:40    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

bence artık zorlanıyor ve yoruldu sızce ne
2 dakika sonra eklenen mesaj:
vede son on yıldır şarkını dınleyıpte duygulanabılen varmı bıraz agır olmuş olabılır fakat gercek bu

1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
cptburak
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: Meçhul
MesajTarih: 03-Eyl-2009 / 18:55    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

Baba artık yorgun.Hem yaşlılık hem kullandığı sigara artık sesini bi hayli zorluyor.Bu yüzden baba canlı performans veremiyor.Zati son on yıldır baba arabesk şarkı yapmıyor ki; yapsa emin ol duygulanırız...
Kullanıcı profilini gör
ismail28
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
MesajTarih: 03-Eyl-2009 / 19:10    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

cptburak demiş ki:
Baba artık yorgun.Hem yaşlılık hem kullandığı sigara artık sesini bi hayli zorluyor.Bu yüzden baba canlı performans veremiyor.Zati son on yıldır baba arabesk şarkı yapmıyor ki; yapsa emin ol duygulanırız...

kardeş cok doğru konustun sana tamamen katılıyorum eyvallah tesekkürler...

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 03-Eyl-2009 / 19:35    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

düzelir inşallah___________?????

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
MesajTarih: 03-Eyl-2009 / 21:12    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

evet bazı gerçekler bizleri üzsede bu doğru baba artık git gide yaşlanıyor kullanmış oldugu sigara ses tellerini iyice yıprattı..

ama;baba show da istediğin de çok güzel de yorumlamıştı hatta baba artık eskisi gibi değil diyenlere bir cevaptı zamanla bizi şaşırtabilir baba...

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 03-Eyl-2009 / 21:36    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

aslında baba istediği zaman gerçektende süper okuyor ben buna şahid oldum, mesela ezanıda güzel okudu çıplak sesle. öncesinde prova çalışması yaptıktan sonra şarkıyı iyi okuyabiliyor,eskisi gibi hiç bi şey olamaz elbette bunun sebebleri çok babanın başından neler geçmiş bi çoğumuz bunları biliyoruz. onun için çok fazla dibine inmeye gerek yok,bu konu daha öncede tartışılmıştı.

Üye
Üye

MesajTarih: 03-Eyl-2009 / 22:28    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

baba istediği anda güzel canlı okuyor bende okuyamıyor diye düşünüyordum ama bazen eskisi gibi okuyor yüksek tonda sanırım havaya girmesi lazım onun dışında takmıyor şarkıları tek sorun kıvama gelmesi ozaman kendinden geçiyor yine
Kullanıcı profilini gör
cptburak
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: Meçhul
MesajTarih: 03-Eyl-2009 / 23:18    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

Dostlar; ben baba kötü okuyor demiyorum ki.Şu bir gerçek ki baba artık canlı performans çalışmadan veremez.Çalışınca baba güzel okuyabiliyor..Ama her ne kadar istemesekte baba yaşlanıyor.Yaşlılığın getirdiği yorgunluk ve sigaranın verdiği zarardan dolayı, babanın sesi bozulmaya başlıyor.

Ama şuda bir gerçek babanın sesi ne kadar bozulursa bozulsun, bi yerde sahneye çıktığında şarkı söylediği zaman nefesimizi tutup izlemiyor muyuz?
Buda bizim baba ya olan sevgimizdir.Seside bozulsa baba yine babamızdır dostlar...Selamlar

Hayatın sillesi sanada vurmuş
Kullanıcı profilini gör
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 04-Eyl-2009 / 01:47    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

buna şükür dıyelım başka bırsey gelmez elımızden

Üye
Üye

Nereden: yozgat
MesajTarih: 04-Eyl-2009 / 04:34    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

babanın warlığı yeter ama gerçekleri görecek olursak dediğiniz gibi BABA YORGUN....

Üye
Üye

MesajTarih: 04-Eyl-2009 / 05:43    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

babaya ibo gibi bi yalama lazım aslında o iyi gaza getiriyor babayı her ne kadar gıcık olsamda iboya baba programına geldiğinde gaz veriyor coşuyor en son uzun hava okumuştu gaza gelip gecen sene ama farkettim ibo showa çağırmıyor ne zamandır bir husumet var heralde ibo kıskanmıştır belki gene baba albüm çıkardığı için .
Kullanıcı profilini gör
taruz
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 04-Eyl-2009 / 05:46    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

ben duygulanıyorum ne bileyim baba bence bu böylesi daha lezzetli gibime geliyor

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 04-Eyl-2009 / 05:48    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

4babafan4 demiş ki:
babaya ibo gibi bi yalama lazım aslında o iyi gaza getiriyor babayı her ne kadar gıcık olsamda iboya baba programına geldiğinde gaz veriyor coşuyor en son uzun hava okumuştu gaza gelip gecen sene ama farkettim ibo showa çağırmıyor ne zamandır bir husumet var heralde ibo kıskanmıştır belki gene baba albüm çıkardığı için .

arkadaşım ıbo neden çagırmıyor bence husumetten degıl en son cıktıgında babanın konusacak halı yoktu atv dekı programda yoksa ıbo her sefer çagırıyor baba tarz degıstırdı dıye çagırmıyor olabılırtabıkı bırde performans önemlı

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 04-Eyl-2009 / 05:51    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

arkadaşım ben babayı canlı dinlediğimde özellikle uzun havalarda halk müziği ezgilerinde çok ama çok beğeniyorum hiçte performans eksikliği yok bence

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 04-Eyl-2009 / 06:10    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

saygı bızden oda bı görüş ben adana gördügüm ve dinledigim için yoruma actım

Üye
Üye

MesajTarih: 04-Eyl-2009 / 06:50    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

xmen demiş ki:
4babafan4 demiş ki:

arkadaşım ıbo neden çagırmıyor bence husumetten degıl en son cıktıgında babanın konusacak halı yoktu atv dekı programda yoksa ıbo her sefer çagırıyor baba tarz degıstırdı dıye çagırmıyor olabılırtabıkı bırde performans önemlı

baba hep öyle zaten kazadan beri durgun konuşur 30 senedir yeni bişey değilki zaten kaza yapmadan evelki halini kimse bilmediği veya ekranlarda olmadından bişi diyemeyiz ibonun bu sebebte çağırmaması saçma eski showlarda bence ibo babayı hep kıskanıyor çünkü onun hayran kitlesine hiçbir zaman ulaşamayacağını biliyor atvdeki show dediğin 2006 sanırsam bak nerdeyse 4 sene geçmiş bu süre zarfında baba kaç programa cıktı konuştu şarkısını söyledi üstelik 2006 da konuk ettiğinde aşk tesadüfleri sever albümü vardı gene tarz değişmişti ama çağırdı dediğim gbii ibonun çağırmamasın altında başka sebebler vardır.
Kullanıcı profilini gör
atasayar

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 04-Eyl-2009 / 20:27    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

Yok Ya olurmu öle şey en son babanın canlı performansını dinlediğimde hiç bi eksiklik göremedim var diyenler içinde yaş itibariyle sağlık sorunları itibariyle olabilir diyorum

Kullanıcı profilini gör
ervan403
Üye
Üye

Nereden: van
MesajTarih: 23-Eyl-2009 / 16:59    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

Bence babanın eşref saatine bağlı. Yani kıvamında olursa herhangi bir rahatsızlığı yoksa bazen bu haliyle öyle performanslar sergiliyorki tüylerimiz diken diken olabiliyor. Özellikle halk müziğini her zaman çok iyi yorumluyor canlı olarak. Mesela Flash Tv deki son programında artık tam moda girmişti ve eski arabesk parçalarını özlediğimiz tarzda okumaya başlamıştı ki programı bitirdiler. Bence devam etmeliydi

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 23-Eyl-2009 / 19:14    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

xmen demiş ki:
4babafan4 demiş ki:

konuyu nerelere bağlıyosun şaşıyorum sana ya en son çıktığında konuşamıyomuş falan diyosun. ne alaka yıllardır bu insan böyle yenimi farkına vardı,hiç alakası bile yok.baba album çıktığından beri ordan oraya koşturuyor bence zamanı deng getiremiyor.ibonun en çok konuk etmek istediği sanatçı müslüm gürsesdir emin olun.çünki oda iyi bir müslümcüdür.

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 24-Eyl-2009 / 03:31    Mesaj konusu: Re: tartışalım ??baba neden canlı performans veremıyor artık

eyw..arkadaşlar baba yaşı itibariyle eski performanslarını sergileyemiyor budur yani teşkkürler
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering