|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
asiceecee_44
Üye

|
Tarih: 17-Tem-2007 / 17:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
tabıkıde alı tekınture adama parcaların hakkını vermıs babada o mubarek sesiyle yorumlamıs adam super beste yapıo helal olsun valla ne kafa varmıs ya yakısır
|
|
|
|
 |
tyson
Aktif Üye

|
Tarih: 19-Tem-2007 / 03:07 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
ben mustafa sayan diyorum esrarlı gözler, içiyorsam sebebi var, günahkarmı doğdum vs. güzel şarkıları var ama yunus bülbül,alki tekintüre, burhan bayar,bayram şenpınar,atiila alpsakarya,orhan akdeniz ve sami hazinses çok değerli şairlerdir sadece baba nın şarkılarında mustafa sayan diyorum...
|
|
|
|
 |
talihkusu34
Üye

|
Tarih: 19-Tem-2007 / 06:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
sayın orhan akdeniz hocam ve sayın özer şenay abim..cok degerli isimlerdir.kendilerini bizzat tanıdıgım için de ayrıca cok mutluyum.ve diğer büyük besteci sanatcı abilerimiz.cok sagolsunlar.saygılar.
|
|
|
|
 |
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 19-Tem-2007 / 18:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
| Alıntı: |
yunus bülbül,alki tekintüre, burhan bayar,bayram şenpınar,atiila alpsakarya,orhan akdeniz ve sami hazinses çok değerli şairlerdir
|
| Alıntı: |
sayın orhan akdeniz hocam ve sayın özer şenay abim.ve diğer büyük besteci sanatcı abilerimiz.cok sagolsunlar.saygılar.
|
katılıyorum
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
geliebte88
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 19-Tem-2007 / 22:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
Ali tekintüre nedeni ben seninn kulunmuyum beni senmi yarattın keske seni görmeseydim ama diğer besteci abilerimizide unutmamak lazım hep sini eline yüreğine sağlık ALLAH sizin gibi insanları başımızdan eksik etmesin babaya selam damara devam
|
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 20-Tem-2007 / 21:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
dünyaya baktımda gözlerim doldu hiçbirşey eksiksiz yaratılmamış vay beeeeeeeeeeee00*************************
|
|
|
|
 |
celik_07
Aktif Üye

|
Tarih: 30-Tem-2007 / 14:42 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
burhan bayar babanın hem bestekarı hemde yoldası ıstanbula genclıgınde beraber kacmıstı . ama alı tekıntureyı unutmayalım harıka parcaları var guldur yuzumu unutamazsın ıbadet daha nıcelwerı emegıne saglık herkeze saygı ve sevgıler
|
|
|
|
 |
sokak_sairi
Üye

|
Tarih: 11-Ağu-2007 / 22:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
ali tekintüre burhan bayar yunus bülbül
|
|
|
|
 |
arslanbeylihaka
Aktif Üye

Kayıt: Aug 31, 2006 Mesajlar: 437 Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
|
Tarih: 12-Ağu-2007 / 06:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
damar dedinmi ATİLLA ALPSAKARYA
_________________ kırıp kırıp kırdılar kalın kalın sardılar derin derin cektiler bir kösede öldüler esrardır ictikleri dumandir cektikleri cok hosuma gidiyor YAPISTIR dedikleri |
|
|
|
 |
aMCaoGLu
Fanatik Üye

|
Tarih: 12-Ağu-2007 / 17:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
ALİ TEKİNTÜRE ve YAVUZ TANER üstüne besteker tanımam Türkiyede..Çok Değerli Bestekarlarımız Var Tabi Kimsenin Hakkını Yemeyelim Ama Bu İkilinin Yerini Dolduramaz Hiçbiri..Benim Fikrim Tabiki 
_________________ Çaldın Gecelerden Yıldızlarımı...Umutlarımı..
Bir YALAN Farzedip Duygularımı..Yaşanmış Maziye Veda Ettin Sen...! |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 13-Ağu-2007 / 00:14 Mesaj konusu: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangisi şa |
|
|
damar 02 kusura bakma kardeş görmemişim özür
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
_rebel_
Üye

Kayıt: Jan 14, 2006 Mesajlar: 98 Nereden: Bagriyanik kücelerden
|
Tarih: 13-Ağu-2007 / 00:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
ali tekintüre yavuz taner orhan akdeniz burhan bayar m.tahir paker hamza dekeli mustafa sayan yunus bülbül ve aklıma gelmeyenler.bunlar hepsi değerli bestekar ve güftekarlar
yavuz taner-ali tekintüre tahir paker-burhan bayar hamza dekeli-mehmet aslan birlikteliği olan şarkılar hep dillerde gönüllerdedir
saygılar
|
|
|
|
 |
zerhat
Üye

|
Tarih: 14-Eyl-2007 / 06:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
bence sözden daha önemli olan müziktir söz bi şekilde müziğe uydurulur. bu yüzden diyorum ki ve tek geçeri YAVUZ TANER sonra diğerleri gelir.
|
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 14-Eyl-2007 / 13:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
önce ali tekintüre sonra burhan bayar bence saygılar..
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
nesrinim
Üye

|
Tarih: 15-Eyl-2007 / 05:51 Mesaj konusu: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangisi şa |
|
|
Ali Tekinture den başka bi isim vermek yanlış olur herhalde.
|
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 17-Ağu-2009 / 23:06 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
Çoğu Arkadaşımız besteci ile söz yazarınını bilmiyolar galiba yazılanlara göre
Bence baba eserlerinde Ali Tekintüre Başta olmak üzere Mehmet Tahir Paker, Hamza Dekeli, Halit Çelikoğlu vs söz yazarları..
Beste ustalarından ise Merhum Yavuz Taner,Merhum Özer Şenay, Merhum Atilla Alpsakarya, Mustafa Sayan, Burhan Bayar, Orhan Akdeniz vs sanatçılardır
Akla gelen veya gelmeyen bir çok değerli eser bırakmış üstadlar Vardır Allah hepsinden razı olsun besteleri ve sözleri için
Eyvallah..
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
pablo1907
Üye

|
Tarih: 17-Ağu-2009 / 23:17 Mesaj konusu: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangisi şa |
|
|
Ali tekintüre ve merhum yavuz taner dir bence
_________________ Kul Kaderini Yaşar Bahtına Ne Çıkarsa |
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 18-Ağu-2009 / 00:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
Ali Tekintüre başta olmak üzere :Hamza Dekeli ve Şakir Askan diyorum....
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
iskender_kacar

|
Tarih: 18-Ağu-2009 / 04:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
başlıkta bestekar denilmiş.
müslüm babada beste denince bence akla gelen ilk isim katıksız rahmetli yavuz tanerdir.
istiklar marşım olarak bildigim Tövbe ettim eseridir.
_________________ kahır çekenlerin ata`sı |
|
|
|
 |
baba_muslumcu25
Üye

|
Tarih: 04-Ağu-2010 / 09:11 Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis |
|
|
Besteci dedinmi Bayar kardeşler ve Yavuz Taner söz yazarı Ali Tekintüre.........
_________________ Sevilenin Elinden 1 Damla Aşk Tatmadım |
|
|
|
 |