|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Geri Dönüşüm [Çöp Kutusu] |
| Yazar |
Mesaj |
zerhat
Üye

|
Tarih: 17-Ağu-2005 / 00:37 Mesaj konusu: sevmediklerim |
|
|
Koyu bir müslümcü olarak sevmediğim şarkıları yazmak istiyorum
ciddi ciddi sevmediğim şarkılar.hem çok tutulupta benim bir türlü sevmediğim şarkılar.sizin de varsa yazın
1-usta 1 numara
2-nereden sevdim o zalimi
3-meselem
4-sandalcı
5-adını sen Koy
6-(bazen) aldana aldana
|
|
|
|
 |
Erfan
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 17-Ağu-2005 / 01:26 Mesaj konusu: |
|
|
Zerhat kardes naptin baba yaaa adini sen koy parcasi sevilmez mi.saygi duyuyorum ama beni sasirttin ya. ben bi aralar benim arabanin arka camina adini sen koy yazacaktim. 
_________________ *~*~*~Sen bizim Babamizsin Sen ne dersen o Olur ~*~*~* |
|
|
|
 |
buraxbey
Aktif Üye

|
Tarih: 21-Ağu-2005 / 18:57 Mesaj konusu: |
|
|
Küsükünüm
yıkıla yıkıla
usta
meselem
ilk aklıma gelenler
|
|
|
|
 |
invidus
Aktif Üye

|
Tarih: 21-Ağu-2005 / 22:26 Mesaj konusu: |
|
|
Kaderi ben mi yarattım
küskünüm
senden vazgeçmem
adini sen koy (valla ben de sevemedim erfan kardes kusra bakma
bu arada usta`dan ne istiyorsunuz ya bence süper parca 
|
|
|
|
 |
geyik
Üye

|
Tarih: 22-Ağu-2005 / 21:05 Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle yeni şarkılarını hele o rack şarkılarını birtürlü dinleyemiyorum ben hep eski şarkılarını dinliyorum 94ten eskileri yanlış yaptın kaseti hariç
|
|
|
|
 |
SLYMN1985
Üye

|
Tarih: 22-Ağu-2005 / 23:39 Mesaj konusu: |
|
|
Ben söylediği uzun havaları sevmiyorum araBesk diye kaset alıyoruz ama içinden uzun hava çıkıyor buda Beni sinir ediyor
_________________ Babaya selam damara devam
fark?m?z tarz?m?z müslüm baba ba? tac?m?z
geldebak.net |
|
|
|
 |
hasan_muslumcu
Aktif Üye

|
Tarih: 23-Ağu-2005 / 02:03 Mesaj konusu: |
|
|
Valla ben en eski sarkılarını sevmiyorum mesela hayatımı sen mahvettin albümü bazı sarkıları güzel ama bazıları berbat....
_________________ zehir katt? felek tatl? a??ma
kader koydu beni çile cark?na
bu alemde neler geldi ba??ma
bir anlatsam,bir anlatsam buna yürek dayanmaz..
www.muslumcu.com
www.muslumcu.net
www.muslum-gurses.com |
|
|
|
 |
dertler87
Üye

|
Tarih: 23-Ağu-2005 / 03:11 Mesaj konusu: |
|
|
Valla arkadaşlar sizi anlamak güç senden vaz geçmem adını sen koy sevilmezmi ya küskünüm hele 
|
|
|
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 23-Ağu-2005 / 14:44 Mesaj konusu: |
|
|
Okuduğu tüm uzun havalar ve türküler.bence babaya yakışmıyor 
|
 |
zerhat
Üye

|
Tarih: 24-Ağu-2005 / 22:02 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar vurun demişim öldürmüşsünüz
küskünümle yıkıla yıkıla bunlar tanrılaşmış şarkılar.(çok dinlediğimiz içinbıkmış olduğumuz parçalar.)çok eski şarkılarıda ahım şahım değil.
uzun havalar ve türkülerede katılıyorumyalnız
(nereden sevdim o zalimi)parçasına haksızlık etmişim.
|
|
|
|
 |
46alemci46
Yeni Üye

|
Tarih: 25-Ağu-2005 / 15:49 Mesaj konusu: |
|
|
Valla zerhat kardeŞ galİba yanliŞ yazdin sevmedİĞİm Şarkilar yerİne sevdİĞİn Şarkilari yazmiŞsin
_________________ B?R EMANET G?B? GELD?KTEN SONRA YANIMDA OLMANIN NE ANLAMI VAR. |
|
|
|
 |
KILIK
SüperAktif Üye

|
Tarih: 25-Ağu-2005 / 16:51 Mesaj konusu: |
|
|
Adini sen koy yikila yikila. bu Şarkilar sevİlmezmİ.
haydİ hepsİ bİr yana İnanin mÜslÜmcÜ olmayan mÜslÜm babadan nefret edenlerİn bİle en sevdİĞİ tek Şarkisi Adini sen koy. .. ŞaŞirdinizmi yahu..
_________________ ellerimde sıcaklığn
saçlarımda baharların
yüreğinde umutlarım
gözlerinde gözlerim,,
gözlerimde gözlerin kalmış...
hepp sende kalmış.. |
|
|
|
 |
isyankar28
Üye

|
Tarih: 25-Ağu-2005 / 20:14 Mesaj konusu: |
|
|
Orda yazılan parçaların çoğu babanın klasikleşmiş parçaları hem ayrıca baba uzun hava ile türküleride çok güzel okuyo ... benim sevemediğim bi tane albüm var o da paramparça albümü yine son çıkan diğer albümlerinde damar parçalarda var ama paramparça kadar hafif bi müslüm baba kaseti daha görmedim
|
|
|
|
 |
bjk_1903
Üye

|
Tarih: 01-Eyl-2005 / 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
Vallahi inanamadim . ben yeni albumlerinden parcalar yazilir diye bekliyordum topici actigimda, oysaki neler goruyorum.
|
|
|
|
 |
Ramyth
Yeni Üye

|
Tarih: 08-Eyl-2005 / 19:47 Mesaj konusu: |
|
|
Küskünüm şarkısı sevilmez mi??
hiç bu dünyadan tat almadığınız olmadı mı ?
aynaya baktığınız yüze küskün olmadınız m?
yapmayın allah aşkına!!
|
|
|
|
 |
invidus
Aktif Üye

|
Tarih: 09-Eyl-2005 / 04:43 Mesaj konusu: |
|
|
Valla ben de şimdi küskünüm ü dinliyorum.nasıl oldu da sevmiyorum dedim bu parçayı eşşeklik etmişim her şey boş anlamsız şimdi gözümde .... eyt be nasıl dedim öyle alla alla.
|
|
|
|
 |
muslumcuoguz
SüperAktif Üye

|
Tarih: 09-Eyl-2005 / 13:56 Mesaj konusu: hocam ya sen turkuyu sevmıyorsun ya da turkuyu sevmıyorsun |
|
|
| ozac44 demiş ki: | okuduğu tüm uzun havalar ve türküler.bence babaya yakışmıyor  |
yav ben 12 senelık muslumcuyum bende ılk kasetın son kasetıne kadar hepsı var ve her kaset aldıgımda once turkusu varmı yada uzun havası varmı dıye bakardım hocam sen muslum babayı tanımamışsın maalesef muslum babayı meşhur eden şarkılar ın cogu gecmışte turkudur bakkal mahmudun kizi turkusuyle muslum aktaş muslum gurses yanı muslum baba olmuştur arabesk ve turk sanat muzıgını daha sonraları soyledı bır ıkıncısıde kımısı dıyor ışte o şarkısını begenmem bu şarkısını begenmem uzun havayı begenmem ıbo bır kere baba kadar ıyı uzun hava cekemez bırak ıboyu sanmamkı kazancı bedıhı felan ceksın

_________________ dost dost dıye ... |
|
|
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 09-Eyl-2005 / 17:31 Mesaj konusu: |
|
|
Olabilir kardeş sen çok sevebilirsin ama beğenmiyorum.aslında beğenmiyorum derken dinlemiyorum bile çünkü benim kafamdaki ve gönlümdeki müslüm gürses uzun hava ve türkü okuyan(örneğin yoğurt koydum dolaba vs.) birisi değilde böyle hasret rüzgarları , bir gülsen yeter, küskünüm , sana benziyor gibi şarkıları okumuş bir efsane...
|
 |
muslumcuoguz
SüperAktif Üye

|
Tarih: 09-Eyl-2005 / 17:41 Mesaj konusu: |
|
|
| ozac44 demiş ki: | | olabilir kardeş sen çok sevebilirsin ama beğenmiyorum.aslında beğenmiyorum derken dinlemiyorum bile çünkü benim kafamdaki ve gönlümdeki müslüm gürses uzun hava ve türkü okuyan(örneğin yoğurt koydum dolaba vs.) birisi değilde böyle hasret rüzgarları , bir gülsen yeter, küskünüm , sana benziyor gibi şarkıları okumuş bir efsane... |
abi müslüm baba efsane ancak senin dedgın gıbı sana benzıyoru kuskunumu soyleyerek muslum baba efsane olmadı sadece . hepsı bır butun turk sanat muzıgını de hakkıylan turkuyu de uzun havayı da slovu da arabeskı de damarıda uzun havayıda soyleyen aynı kişi aynı baba babayı baba yapan herşeyıdır efsane eden herşeyıdır . şimdi ben desemkı bır kuskunumu ben sevmıyorum arkadaşım muslumu muslum yapan turkulerıdır desem buna da sen karşı cıkarsın işte bunlar yanlış baba herşeyıylen baba sen uzun hava larını sevmıyorum dıyorsan hakıkı muslumcu deılsındır hocam yanlış anlama bir hunkar oglunu begenmıyorsan artık ben seni arebskcı deılde sadece kısmi muslumcu sayarım cunku saydıgın şarkılar hep slov şarkılar...
saygılarımla arkadaşım
_________________ dost dost dıye ... |
|
|
|
 |
AyAzZz
Aktif Üye

Kayıt: Sep 01, 2005 Mesajlar: 297 Nereden: Deliler Diyar?ndan..! [45]
|
Tarih: 09-Eyl-2005 / 17:52 Mesaj konusu: Müslümcü |
|
|
Arkadaşlar biz babaya destek olmak için burdayız ama siz görüşlerinizi belirtiyorsunuz eyvallah ama ya bir müslümcü olmayan insan sizin bu yazdıklarınızı okursa bence diyeceği ilk söz bu ; hem kendilerine müslümcü diyorlar hemde bazı şarkılarını sevmediklerini söylüyorlar diye demezmi ? allah aşkına yapmayın müslümün şarkısın olsunda türkü , uzun hava olsun
herkeze selamlar
|
|
|
|
 |