|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Video Klipleri |
| Yazar |
Mesaj |
fanmuslum
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 23-Tem-2009 / 20:49 Mesaj konusu: Baba'nın Haydar Klibi (Ali Haydar Çiçek Eseri) |
|
|
Kıymetli Müslümcü Arkadaşlar,
Baba'nın bir klibini arıyorum, alt ist ettim interneti lakin hiç bir yerde yok. Allah Gani Rahmet Eylesin, Üstad Ali Ekber Çiçek'ten derlenen Haydar (Ondörtbin Yıl Gezdim Pervanelikte..) eserine çekilen bu klipte Baba ortada yalınayak oturmakta ve saz çalmaktadır.
Eserleri konusnda son derece seçici bir Gönül Adamı olan Rahmetli Ali Ekber Usta'nın bu parçasını Müslüm Baba'ya vermesi son derece manidardır. Bir anlamda Üstad, Baba'nın kalender ve derviş tarafını keşfetmiş ve ona binaen bu eserini vermiştir. Yani Hırkayı hak edene vermiştir. Müslüm Baba'nın yaşam tarzı ve cümle mevcudata beslediği sevgi ve muhabbet bunun en açık kanıtıdr.
Selam ve Muhabbetle
|
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 23-Tem-2009 / 21:13 Mesaj konusu: Re: Baba'nın Haydar Klibi (Ali Haydar Çiçek Eseri) |
|
|
Değerli bi insanın eseridir haydar Allah gani hani rahmet eylesin Ali Ekber Çiçek'e aradığın parçanın videosu youtubede denk gelmişti bana oraya bak istersen
eyvallah
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
fanmuslum
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 23-Tem-2009 / 21:21 Mesaj konusu: Re: Baba'nın Haydar Klibi (Ali Haydar Çiçek Eseri) |
|
|
| atasayar demiş ki: | Değerli bi insanın eseridir haydar Allah gani hani rahmet eylesin Ali Ekber Çiçek'e aradığın parçanın videosu youtubede denk gelmişti bana oraya bak istersen
eyvallah |
Teşekkür ederim yanıtınız için. Maalesef youtube ı bırakın diğer siteleride en ince tekniklerle aradım maalesef bulamadım. Sağlık olsun. Denk gelen veyahut bir şekilde klibi edinmiş olan arkadaşlarımdan ricam, müsait zamanlarında youtube veya dailymotion benzeri sitelere yüklemeleridir.
Selam ve Muhabbetle
|
|
|
|
 |
baris33
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-Tem-2009 / 01:49 Mesaj konusu: Re: Baba'nın Haydar Klibi (Ali Haydar Çiçek Eseri) |
|
|
arkadasım bende bbu klibi uzun zamandır arıyorum ama bulamadım ,bürütn sitelerde arastırdım.yalnızca dün youtubede denk gedlim klibin bir kısmı var yalnız tamamı yok.klipte baba muhtesem saz çalıyor bu eseri her sazcı çalamz arkadaslar bu biline .çok zor bi eserdir.bu klibin tamamını bulursan abnada ulsatırırsan sevinirim arkadasım
|
|
|
|
 |
atasayar

|
Tarih: 24-Tem-2009 / 02:25 Mesaj konusu: Re: Baba'nın Haydar Klibi (Ali Haydar Çiçek Eseri) |
|
|
| baris33 demiş ki: | | arkadasım bende bbu klibi uzun zamandır arıyorum ama bulamadım ,bürütn sitelerde arastırdım.yalnızca dün youtubede denk gedlim klibin bir kısmı var yalnız tamamı yok.klipte baba muhtesem saz çalıyor bu eseri her sazcı çalamz arkadaslar bu biline .çok zor bi eserdir.bu klibin tamamını bulursan abnada ulsatırırsan sevinirim arkadasım |
Sevgili kardeşlerim youtubeden videonun tamamı var indirip en kısa zamanda sizlere sunacağım meraklanmayın
|
|
|
|
 |
baris33
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-Tem-2009 / 03:02 Mesaj konusu: Re: Baba'nın Haydar Klibi (Ali Haydar Çiçek Eseri) |
|
|
evet arkadasım şimdi bende izledim ramammını çok tşk edrrim .2 gün önce denk gelmiştim yarım bulmusututm bitane şimdi tam görünce çok sevindim
|
|
|
|
 |
atasayar

|
Tarih: 24-Tem-2009 / 03:24 Mesaj konusu: Re: Baba'nın Haydar Klibi (Ali Haydar Çiçek Eseri) |
|
|
şu an upload işlemlerine başladım yarın sitemizde izleyebiliriz hep beraber
Eyvallah...
|
|
|
|
 |