|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Tanışma ve MSN |
| Yazar |
Mesaj |
Pir_Muslumcu52
Yeni Katılımcı

Kayıt: Jun 22, 2009 Mesajlar: 7 Nereden: oRDu /uLuBeY isT / B.PaŞa
|
Tarih: 23-Hzr-2009 / 03:31 Mesaj konusu: Selamun Aleyküm Gönul Dostları, aranıza yeni katıldım ... |
|
|
Öncelikle tum uyelerı gönulden selamlıyorum arkadaşlar bu siteyı tesadufen buldum, Googlede baba muslum şarkılarında bırını arıyorudum ve siz karşıma cıktınız .iyiki çıktınız çunku sizin forumunuz dan bılgılendım . ozellikle muslum babanın ansıklopetisinden. unuttugum albumlerı şarkıları hakkında faydalı oldu gerçekten .
Bende madem faydalandım bu sitede uye olayım dedım kabul edersiniz inşallah.
umarım ilerleyen gunlerde daha ıyı bırbırımızı tanır ve kaynasırız bundan hiç şüpem yok çünkü muslumculer gonul adamı yureklı saygı deyer ve imanlı olur....
adım Sinan 24 yaşındayım 15 yaşımdan beri muslum gurses hayranıyım. aslen Ordu´luyum İstanbul Bayrampaşada yaşıyorum . muslumcu olma sebebım dertler kederler acı hasret özlem bır yana . babam koyu bir HAKKI BULUT hayranıdır, Ablam Fanatık bır BABA MUSLUM hayranıdır benım muslumcu olmamda en buyuk rolü ablam oynamıstır... Kuçuk yaşta babam benı hakkı bulutun konserlerıne götürürdü hakkı bulutada hayranlıgım vardır ufaktan yanı arabeskle çocuk yaşta tanıştım iyikide tanışmısım. yanı babadan ogula gıbı bışey işte soyumuzda varmış arabesk hayranlığıı ....
Tum muslumcu kardeşlerıme Selam olsun artık vakıt buldukca buralardayım .saygılarr....
_________________ Adım Sinan Özüm Doğruluk sözüm efendiliktir müslümle kalkar müslümle yatarım müslümle aglar müslümle severim sevgiyi müslümden ayrılıgın acısını yine müslümden öğrendim !!! (Pir_Muslumcu) |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 23-Hzr-2009 / 07:21 Mesaj konusu: Re: Selamun Aleyküm Gönul Dostları, aranıza yeni katıldım .. |
|
|
Hoşgeldin abi. Sefalar getirdin.Güzel günler görmek dileğiyle..
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 23-Hzr-2009 / 15:11 Mesaj konusu: Re: Selamun Aleyküm Gönul Dostları, aranıza yeni katıldım .. |
|
|
Adın Sinansa özün doğruluksa sözün efendilikse başımızın üstünde yerin var kardeş hoşgeldin sefa getirdin aramıza
her şey gönlünce olsun...
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
Pir_Muslumcu52
Yeni Katılımcı

Kayıt: Jun 22, 2009 Mesajlar: 7 Nereden: oRDu /uLuBeY isT / B.PaŞa
|
Tarih: 24-Hzr-2009 / 04:08 Mesaj konusu: Re: Selamun Aleyküm Gönul Dostları, aranıza yeni katıldım .. |
|
|
HoşBuldum Dostlar Çok saqolun Benı karşıladıgınız için Çok Teşekkür ederim. eyvallah . Gönlumuzce kalbımızce dıledıgımız herşey bızımle olacak inşallahh.
_________________ Adım Sinan Özüm Doğruluk sözüm efendiliktir müslümle kalkar müslümle yatarım müslümle aglar müslümle severim sevgiyi müslümden ayrılıgın acısını yine müslümden öğrendim !!! (Pir_Muslumcu) |
|
|
|
 |