Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Hıncal Uluc ''Müslüm Babacı olacağımı hiç ummazdım !
Hıncal Uluc ''Müslüm Babacı olacağımı hiç ummazdım !

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
ervan403
Üye
Üye

Nereden: van
MesajTarih: 22-Hzr-2009 / 21:31    Mesaj konusu: Hıncal Uluc ''Müslüm Babacı olacağımı hiç ummazdım !

Sevgili Müslümcü dostlarım Sandık albümü ile yine tüm müzik otoritesinin, basının dikkatlerini üstüne çeken Baba'nın, geçenlerde tesadüfen gördüğüm bir haberini sizlerle paylaşmak istedim.

Usta gazeteci Hıncal Uluç nasıl Müslüm Babacı olduğunu şu sözleriyle anlatıyor.

Müslüm Yani herşey aklıma gelirdi de bir gün böyle bir Müslüm babacı olacağımı onun bir plağını bıkmadan usanmadan arka arkaya dinleyeceğimi 40 yıl geçse düşünmezdim...yahu bu ne lezzettir, bu ne yorumdur... farkında değildim bunca zaman meğer. tutamıyorum zamanı ile açılan albümde müslüm baba onu söylüyor kenanın sözleriyle damardan, sonra Fikret Kızılok'un bizim Batı Trakyalı dostumuz Özkan Samioğlu ile yaptığı iki unutulmaz şarkıdan biri olan ''gönül'ü' bir okumuş pir okumuş damardan... ya o en güzel sezen şarkılarından biri, sormadaki yorum, sorarım sana müslüm baba.. bu şarkının beni böyle alıp götürmesinin hesabını sorarım sen ne dersen de..
Cd yi alın dinleyin.. İtirazı olan bana gelsin...

http://http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/uluc/2009/02/28/Bu_nasil_bir_Muslum_Gurses_tir

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 22-Hzr-2009 / 21:46    Mesaj konusu: Re: Hıncal Uluc ''Müslüm Babacı olacağımı hiç ummazdım !

öncelikle haber için teşekkürler.
sn. hıncal uluç sen sandık albümünü değil de bir gitme, bir güldür yüzümü, bir küskünüm, yaranamadım vs. albümlerinden birini dinle. o zaman gerçek müslüm gürses'i görürsün duyarsın. değil 40 yıl 4000 yıl geçse de bıkmazsın. Wink

Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 22-Hzr-2009 / 22:21    Mesaj konusu: Re: Hıncal Uluc ''Müslüm Babacı olacağımı hiç ummazdım !

ex-arab demiş ki:
öncelikle haber için teşekkürler.
sn. hıncal uluç sen sandık albümünü değil de bir gitme, bir güldür yüzümü, bir küskünüm, yaranamadım vs. albümlerinden birini dinle. o zaman gerçek müslüm gürses'i görürsün duyarsın. değil 40 yıl 4000 yıl geçse de bıkmazsın. Wink

işte farkta burda azizim, o albumleri dinlese hiç beğenmez tam tersine olur bu işler.damarı değil, yorumu hiç olmadık şarkıların bu kadar güzel yorumlanması hoşuna gitmiş olsa gerek sayın oluçun.

Üye
Üye

Nereden: van
MesajTarih: 22-Hzr-2009 / 23:13    Mesaj konusu: Re: Hıncal Uluc ''Müslüm Babacı olacağımı hiç ummazdım !

Olsun. Bu da bir milat tır en azından. Popunda kralını bu adam yorumluyor dedirtti ya oda yeter bence.

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 23-Hzr-2009 / 01:12    Mesaj konusu: Re: Hıncal Uluc ''Müslüm Babacı olacağımı hiç ummazdım !

hıncal hocayıda medeniyetler diyarında gördük ya
müslüm baba sen cok yaşa Laughing

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
atasayar

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 23-Hzr-2009 / 01:59    Mesaj konusu: Re: Hıncal Uluc ''Müslüm Babacı olacağımı hiç ummazdım !

Bu adama oldum olalı gıcık gidiyom çok dik kafalı bu ne anlar müslüm babadan bi küskünüm dinletsen adam ıyy der çeker gider artistir kendisi biraz

Kullanıcı profilini gör
ismail28
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
MesajTarih: 23-Hzr-2009 / 02:25    Mesaj konusu: Re: Hıncal Uluc ''Müslüm Babacı olacağımı hiç ummazdım !

helal sna baba be :d

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 23-Hzr-2009 / 06:57    Mesaj konusu: Re: Hıncal Uluc ''Müslüm Babacı olacağımı hiç ummazdım !

ervan403 demiş ki:
Olsun. Bu da bir milat tır en azından. Popunda kralını bu adam yorumluyor dedirtti ya oda yeter bence.

Arkadaşıma Katılıyorum .

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Kullanıcı profilini gör
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana kebap :)
MesajTarih: 29-Tem-2009 / 18:43    Mesaj konusu: Re: Hıncal Uluc ''Müslüm Babacı olacağımı hiç ummazdım !

ervan403 demiş ki:

Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP
Kullanıcı profilini gör
muslum_toprak
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 30-Tem-2009 / 03:23    Mesaj konusu: Re: Hıncal Uluc ''Müslüm Babacı olacağımı hiç ummazdım !

yani bu camia 2 sezen 1 kenan parçasını syledi diye 40 yıldan sonra babayı keşfettilerse bu onların kazmalığıyla ayıpları derim,babayı kullanrak show yapıyolar bence...inanmayalım samimi değiller gene,
52 saniye sonra eklenen mesaj:
babanın o kadar damar eserleri varken ,2 sezen yorumladı diye içten okuyor demeleri yalandır.
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering