Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...
Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> İstek Öneri Eleştiri
Yazar Mesaj
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 22-Hzr-2009 / 22:15    Mesaj konusu: Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...

Değerli Muslumcu.Com Üyeleri,
Hepiniz farkındasınız , forum bölümümüz eski aktifliğini kaybetmiş durumda. Eskiden günlük minimum mesaj sayısı 100 idi. Bugün ise günde 5 mesaj ya var ya da yok. Online üye sayımızın 40 olduğu dönemlerin özlemini çekmekteyiz. Siteye tekrar hareket getirelim. Fırsat buldukça siteye girelim konulara katılımda bulunalım, yeri geldiğinde sohbet odasına girelim sohbet edelim konusalım tartısalım. Böylece tekrar hareketlilik yaşanır. Sevgiler, Saygılar...

Kullanıcı profilini gör
atasayar

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 22-Hzr-2009 / 22:57    Mesaj konusu: Re: Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...

İyi Hoş Diyonda Kardeş bizde istiyoz o günleride ne yazıkki gelen giden olmuyo acaba ne sebep bulsakda tekrar milleti toplasak buraya

Kullanıcı profilini gör
ervan403
Üye
Üye

Nereden: van
MesajTarih: 22-Hzr-2009 / 23:10    Mesaj konusu: Re: Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...

Ya iş güçten fırsat bulamıyorum yoksa her zaman elimden geldiğince katkıda bulunmaya Babanın bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmaya paylaşmaya çalışıyorum. Bu sitenin kıymetini bilmek lazım başka bir örneği yok. Herkesin elinden geldiğince taşın altına elini koyması lazım.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 23-Hzr-2009 / 00:22    Mesaj konusu: Re: Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...

ex-arab demiş ki:
Değerli Muslumcu.Com Üyeleri,
Hepiniz farkındasınız , forum bölümümüz eski aktifliğini kaybetmiş durumda. Eskiden günlük minimum mesaj sayısı 100 idi. Bugün ise günde 5 mesaj ya var ya da yok. Online üye sayımızın 40 olduğu dönemlerin özlemini çekmekteyiz. Siteye tekrar hareket getirelim. Fırsat buldukça siteye girelim konulara katılımda bulunalım, yeri geldiğinde sohbet odasına girelim sohbet edelim konusalım tartısalım. Böylece tekrar hareketlilik yaşanır. Sevgiler, Saygılar...
dün baya konuştuk senle zaten azız care bulmak lazım

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 23-Hzr-2009 / 00:56    Mesaj konusu: Re: Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...

okullardan dolayı olsa gerek şimdi okul bahanemizde kalmadı.
içinde gercek müslümcülük yatan herkes zaten katılım yapacaktır eminim.

katılmayanlarsa ancak kopyala yapıştıra devam etsin!

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 23-Hzr-2009 / 01:02    Mesaj konusu: Re: Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...

ömer baba agzına saglık bu kopyala yapıstır en uyuz oldugum konu oh ne güzel ordan burdan oturdugun yerde kopyala yapıstır

MesajTarih: 23-Hzr-2009 / 02:01    Mesaj konusu: Re: Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...

Gerçi öğrenci adamın kanında vardır kopyala yapıştır ama ben kendimden örnek vereyim konu bilassa müslüm baba olunca akan sular bi daha akmaz oluyo koypa falan görmeez oluyoz

Kullanıcı profilini gör
By_FaDeD

Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
MesajTarih: 23-Hzr-2009 / 03:53    Mesaj konusu: Re: Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...

İnallah en yakın zamana eski günlerimize geri döneriz...!

Ömer abimin dediği gibi kopyala yapıştırr yaanlar belli olur bide okul bahane ediyorlardı bkalım şmdi ne bahane edecekler İnşallah En Yakın Zamanda Eski Günlerimize Geri Döneriz.....!

Eyvallah...!

Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 23-Hzr-2009 / 18:11    Mesaj konusu: Re: Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...

doğru dedin azizim eskiye dönmek lazımda eskiden mp 3 paylaşımı radyo felan derken site ful çekiyordu,şimdi ise o mp ler paylaşım olmayınca sahte müslümcüler kısacası kayboldu, gerçek vede aktif olanlar yani bizler kaldık. her şeye rağmen yinede bi çok kesimlerden üstünüz.inşalah dahada artış olcaktır.

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 23-Hzr-2009 / 19:45    Mesaj konusu: Re: Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...

clgnsedat demiş ki:
doğru dedin azizim eskiye dönmek lazımda eskiden mp 3 paylaşımı radyo felan derken site ful çekiyordu,şimdi ise o mp ler paylaşım olmayınca sahte müslümcüler kısacası kayboldu, gerçek vede aktif olanlar yani bizler kaldık. her şeye rağmen yinede bi çok kesimlerden üstünüz.inşalah dahada artış olcaktır.

maalesef öyle

Kullanıcı profilini gör
siracettinesin
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MARDİN KALESİNDEN
MesajTarih: 23-Hzr-2009 / 22:41    Mesaj konusu: Re: Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...

Haklısın toprağım kararını takdir ediyorum.Azizim ama beni biliyorsunuz ben kamyon şoförüyüm hoşgörün hergün bi yerdeyim.Neyse herşeye rağmen fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ve fırsat buldukça girecem arkadaşlar.Damara devam babaya selam yollarda babayı dinlemeden bir adımını atmaya haram....

içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim...
Kullanıcı profilini gör
by_mikail
Üye
Üye

Nereden: sevdim o zalimi
MesajTarih: 23-Hzr-2009 / 23:43    Mesaj konusu: Re: Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...

ınsallah eskı gunlere donerız omer abiye aynen katılıyorumm
Kullanıcı profilini gör
omerfaruk
Üye
Üye

MesajTarih: 24-Hzr-2009 / 00:34    Mesaj konusu: Re: Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...

Foruma canlılık getirecek yeni förmüller bulunmalı. Değişik şeyler yapılmalı hep aynı şeyler olunca artık insanları çeken bişey olmuyor. Yeni üye olmuş biri için burda öğrenilecek üstünde durulacak çok şey var ama uzun zamandır üye olup da a sından z esine kadar her şeyi acmış okumuş yada indirmiş biri için artık giriş sebebi pek kalmıyor tabi destek olsun diye girilir ama maalesef herkes öyle düşünmüyor.
Kullanıcı profilini gör
atasayar

MesajTarih: 24-Hzr-2009 / 00:40    Mesaj konusu: Re: Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...

Valla KArdeş senin düşünce İhtimalin çok Düşük Benim hemen hemen bakmadığım konu kalmadı belkide vardır ama olsu yine döner döner konulara bakarım yorumları okurum gün geçtikçe abadna yeni icraatlar görüyoz yeni konu yeni bilgi demektir biz her zmana buralardayız temennimiz herkezin bu şekilde olmasıdır

Kullanıcı profilini gör
AhMeT_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
MesajTarih: 24-Hzr-2009 / 19:17    Mesaj konusu: Re: Forumu Canlandıralım - Eski Günlerimize Dönelim...

En kısa sürede eski aktifitelerde buluşalım..

aktif olmak için bir şeyler yapmamız lazım mesela buluşma..piknik vs.vs..

bunlar benim şahsi fikrim..

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> İstek Öneri Eleştiri
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering