Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Video Klipleri
Yazar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 20-May-2009 / 17:08 Mesaj konusu: Müslüm Baba & Yıldız Tilbe---- Tanrı İstemezse Düet [vid
Bence mükemmel bi düet olmuş sizinde izlemenizi tavsiye ederim
keyifli izlemeler _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
imparator_44
Fanatik Üye Kayıt: Sep 15, 2008 Mesajlar: 961 Nereden: MALATYA
Tarih: 20-May-2009 / 17:27 Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Yıldız Tilbe---- Tanrı İstemezse Düet
emeğine sağlık fatih sağol kardeşim ...eyw _________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
damarist06
Aktif Üye Kayıt: Dec 13, 2008 Mesajlar: 397
Tarih: 21-May-2009 / 02:51 Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Yıldız Tilbe---- Tanrı İstemezse Düet
eyw. iki şahane isim iki sahane ses tebrikler seviyorum bu iki sesii
esrarengiz_sis
Aktif Üye Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
Tarih: 21-May-2009 / 06:50 Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Yıldız Tilbe---- Tanrı İstemezse Düet
harika ötesi muhteşem bir düet esrarlı gözlerde de aynısıydı gerçekten birbirleriyle uyum saglıyolarlar baba işte nediyelim _________________ sitemle acıyla yan bakma öyle sevgilim suçumu yüzüme söyle sebepsiz dargınlık olurmu böyle yaşanmış maziyi bir anda silme
akliyok_06
Fanatik Üye Kayıt: Jul 17, 2008 Mesajlar: 942 Nereden: ankara
Tarih: 21-May-2009 / 21:19 Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Yıldız Tilbe---- Tanrı İstemezse Düet
Emeğine sağlık fatih eyvallah... _________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye...
arabeskci1910
Aktif Üye Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
Tarih: 21-May-2009 / 21:27 Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Yıldız Tilbe---- Tanrı İstemezse Düet
baba bu aralar yıldız ablayla bol bol düet yapmaya başladı esrarlı gözleride söylemişlerdi güzel olmuş buda eline sağlık emeğine sağlık ortaam _________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 22-May-2009 / 03:09 Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Yıldız Tilbe---- Tanrı İstemezse Düet
ilk yaınlandığında rahmi abi sunmuştu çokta güzel bi düet olmuştu ben çok beğenmiştim.yeniden sunduğun için tşkler kardeşim. _________________ ölünce biter
muslumcu0606
Üye Kayıt: May 14, 2009 Mesajlar: 45 Nereden: angara
Tarih: 22-May-2009 / 16:35 Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Yıldız Tilbe---- Tanrı İstemezse Düet
babaya bak masallah bavyera aslanı gıbı yıne.sesıne kurban babaaaa.kolye de konusuyo hanı.
ismail28
Fanatik Üye Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
Tarih: 23-May-2009 / 00:39 Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Yıldız Tilbe---- Tanrı İstemezse Düet
eyvallah usta cook güzel bi duet olmus cok begendım eline sağlık. _________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM
snare
Aktif Üye Kayıt: Aug 08, 2008 Mesajlar: 435 Nereden: gaziantep
Tarih: 25-May-2009 / 15:59 Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Yıldız Tilbe---- Tanrı İstemezse Düet
babaaa yawww sunu sölemek isterim ki bildigim kadarıyla yıldız tilbe de fanatik bi müslüm baba hayranıdır hatta bi ara kendiside bi radyoda djlik yaparken bunu belirtmisti.....bu arada fatih kardesim emegine yüregine saglık paylasım icin sagol.... _________________ kendimi kimseye anlatamadım......
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
Tarih: 26-May-2009 / 19:15 Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba & Yıldız Tilbe---- Tanrı İstemezse Düet
emeğine sağlık Fatik kardeşim güzel bir düet gerçekten Fazla söza gerek yok harika üstü bence
Eyvallah... _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !