Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz? (hediye seçimi)
[Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz? (hediye seçimi)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses'in Doğum Günü -> Hediye Seçimi
Yazar Mesaj
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 06-Mar-2009 / 20:39    Mesaj konusu: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

babacan1102 demiş ki:
itirazimvar demiş ki:
arkadaslar bu fikrimi nasil bulacaksiniz bilmiyorum ama hem hediye niyetine hem günlük ise yarayacak bir sey olsa daha iyi olmazmi mesela saat yada cakmak gibi . cakmak deyip gecmeyin ne güzel hediyelik cakmaklar var gümüsünden tutun altinana kadar . hem sitenin ismide gravur olur yorum sizin arkadaslar selam herkese

hım ilginc baba saat ve cakmak

saat daha makbul olur.

o zaman roleks yakışır babaya derim.

eyvallahh

babanın bir sürü çakmağı ve saati vardır alır bir köşeye atar orada durur hediyemiz bence olmaz...
71 saat 53 dakika sonra eklenen mesaj:
eeee şimdi hediye konusunda topu topu bu kadarmıyız eğer bu kadarsak geri kalan üyeler nerdeler ne iş yaparlar Question aslında onları bu siteden uzaklaştırmak lazım işe yaramayan bu gibi önemli konularda hep geri planda olan üyeleri silin kardeşim Evil or Very Mad

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 21-Mar-2009 / 07:55    Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

karaaliler demiş ki:

eeee şimdi hediye konusunda topu topu bu kadarmıyız eğer bu kadarsak geri kalan üyeler nerdeler ne iş yaparlar Question

gecen yıl konu hakkında hiç konuşmak istemedim.
ama bu sefer öyle olmayacak.

görecegiz gercek samimiyeti birliği
kesinlikle hiç bir bahaneyi de kabul etmiyorum.buda biline!

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
nacves

Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
MesajTarih: 21-Mar-2009 / 16:37    Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

bakır müslümcü com yazılı güzel bir baba resmi yada saat da olabilir önerileriniz çok güzel geçen sene şahaneydi bu senede inşallah öyle olcak...

...nacves...
Kullanıcı profilini gör
arabeskci1910
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
MesajTarih: 21-Mar-2009 / 18:35    Mesaj konusu: Re: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

atasayar demiş ki:
ewet bilal güzel düşünmüş babanın akaryakıt firmasi için yaptığı kasetteki gibi bizde bişler söleyelim babaya sunalım

bencede bu çok güzel olur babanın eki parçalarını koyarız bide arada biz bi iki kelime biz söyleriz kendimizi anlatırız hem babaya sesimizi duyururuz hemde eskiyi babaya hatırlatırız..
ve yanındada müslümcü.com yazan bir bağlama verilirse çok kıyak olur güzel olur baba sevinir

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 27-Mar-2009 / 20:57    Mesaj konusu: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

evet arkadaşlar zaman gittikçe azalıyor artık karar vermemiz lazım çünkü parayı ancak toplarız tabi toplayabilirsek oda meçhul ama bu gidişle zor yine belli başlı kişiler fazla para verecek öyle alınacak işe yaramaz üyelerde ya doğum günü mevzusu kapanana kadar ortalıktan kaybolacak yada güzel bir hediye olmuş deyip konuyu kapatacak her zaman diyorum işe yaramaz üyeleri silin kardeşim silin silin silin....

Üye
Üye

Nereden: Teksas
MesajTarih: 27-Mar-2009 / 21:30    Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

Arkadaşlar..Belki Basit Kaçar Diye Düşüneceksiniz Fakat Türkiye Deseni Yerine Müslüm Baba'nın Şahane Bir Resmi Olanını Düşünürsek Gayet Hoş Olabilir..Ortak Karar Çıkacak Her Türlü Hediyeye de Desteğe Hazırız..
1 dakika sonra eklenen mesaj:

5 dakika sonra eklenen mesaj:
Bir Tane Daha Düşündüm..Bir Sigara Tabakası Olabilir ; Üstüne Babanın Resminin Kalıp Halinde İşlemeli Şeklinde..Gümüş Bir Tabaka Üzerine Baba'nın Kabartması Gayet Hoş Olabilir..Baba'nın da Sigara Kullandığını Düşünürsek..

Kullanıcı profilini gör
taruz
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 28-Mar-2009 / 03:21    Mesaj konusu: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

benim aklıma değişik bir fikir gelmiyor ama tabiki de olayın içinde olacağım
3 dakika sonra eklenen mesaj:
aslında aklıma değişik bir fikir geldi gerçi biraz çılgınca ama yapılırsa olay olur düşünün babanın çarşaf üzerine dev bir resmini yaptırıyoruz altına kocaman harflerle iyiki doğdun baba yazıyoruz ve boğaz köprüsüne asıyoruz nasıl olur Very Happy

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 28-Mar-2009 / 04:08    Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

taruz demiş ki:

aslında aklıma değişik bir fikir geldi gerçi biraz çılgınca ama yapılırsa olay olur düşünün babanın çarşaf üzerine dev bir resmini yaptırıyoruz altına kocaman harflerle iyiki doğdun baba yazıyoruz ve boğaz köprüsüne asıyoruz nasıl olur Very Happy

Hiçde Fena Olmaz Tacettin abi Güzel Bi Fikir Bence Haberciler Gelir Çeker Bi Güzel Manşet oluruz Hem sitemizin Reklamı Olur Hemde Babaya Nice Yıllar Hediyesi

Kullanıcı profilini gör
abdi

Nereden: berlin-gaziantep
MesajTarih: 28-Mar-2009 / 14:12    Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

öyle bir hediye olmaliki baba arada sirada onu kullanabilmeli.mesela güzel bir agactan yapilmis duvar saati ve icinde muslumcu.com a ait olacak olan mühür ve bi kac nostaljik resim.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: gaziantep
MesajTarih: 28-Mar-2009 / 15:02    Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

sanırsam sonuc olarak bakır en güzeli olcak Wink Very Happy

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
MesajTarih: 28-Mar-2009 / 17:06    Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

taruz demiş ki:

3 dakika sonra eklenen mesaj:

bence güzel bir fikir hem çok büyük reklamda olur site adına

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 28-Mar-2009 / 20:48    Mesaj konusu: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

bence saat çok güzel olur mütavazi babamıza mütavazi hediye olur ben önce bağlama diyordum ama saat de güzel olur ama tabi çoğunluk ne derse onada uyarız benim düşüncem bağlama veya saat.

Üye
Üye

Nereden: Sevda Yolu
MesajTarih: 29-Mar-2009 / 15:48    Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

Arkadaşlar abiler...Duvar Saatini düşünürken ilginç bi fikir edindim..Belki anormal gelebilir size ama Tarihi bir değer olarak düşündüm ben..Eski bir kilim yada kılıç alsak şöyle duvara asılacak..
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 29-Mar-2009 / 21:54    Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

Hediyeye karar verilsin bir an önce. Hediyemiz, hazırlanacak ve verilecek. Bu yüzden acele etmemiz gerek.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
Sende-kalmis
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 29-Mar-2009 / 23:27    Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

bence bu düşündüğn hedıyelr olmaz yanı benm fıkrım kravt olabılır Sad m.gürsesin resmini oldugu
Kullanıcı profilini gör
esrarengiz_sis
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul bagcılar
MesajTarih: 30-Mar-2009 / 04:45    Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

hayırlısı diyorum başkada birşey diyemiyorum ama takım elbisede alsak olur hediyedir sonuçta

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 08-Nis-2009 / 19:02    Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

Rahmi06 demiş ki:
Hediyeye karar verilsin bir an önce. Hediyemiz, hazırlanacak ve verilecek. Bu yüzden acele etmemiz gerek.

rahmi ağabey doğru söylüyor bir an önce karar vermemiz gerekiyor fazla bir zamanımın kalmadı.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Ş.Urfa
MesajTarih: 08-Nis-2009 / 21:22    Mesaj konusu: Re: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

Rahmi06 demiş ki:
Eski parçalarını cd yapıp vermek iyi bir fikir değil. Müslüm Baba, eski kayıtları pek umursamıyor, hatta kızıyor bile.
Bakır üstüne resim güzel bir fikir. altınada muslumcu.com yazıldımı tamamdır.

Örnek Olarak Hz. Mevlana'nın resmini örnek olarak ekledim.

vallahi çok güzel bir düşünce
bence 4 4'lük olur

Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz...
Kullanıcı profilini gör
cashboy
Üye
Üye

Nereden: İstanbuL
MesajTarih: 09-Nis-2009 / 00:51    Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

Bakır Üzerine işleme cok güzel bi fikir Baba nın Ve Eşi nin resmini çizdirip altına muslumcu.com yazdırabilirsiniz.

Seven Çekermiş Bizde Çekiyoruz.
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 09-Nis-2009 / 01:04    Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ??

en mantıklısı bağlama bencede baba bağlamayı seviyor çalıyor.müzikle uğraşan bir insan için bağlama uygun diye düşünüyorum.

Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering