|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
ervan403
Üye

|
Tarih: 08-Nis-2009 / 00:07 Mesaj konusu: Ayşe Özyılmazel den güzel mi güzel bir Müslüm Baba yorumu |
|
|
Sevgili Müslümcü Dostlarım Gazeteci yazar Ayşe Özyılmazel'in Müslüm Baba nın son albümü sandık için kaleme aldığı güzel yazısından bir bölümü sizlerle paylamak istedim.
İşte yazarın Müslüm Baba ile ilgili yazdıklarından bir bölüm:
'' Onu kalbimizin başköşesine koyuyoruz adını altın harflerle yerlere göklere yazdırmak istiyoruz. Çünküüüü.. sesinin bir saniyesi bile bizleri dünyadan koparmaya yettiği için, şarkı söylerken her kelimanin hakkını verdiği için, yanlızlığa ondan iyi ilaç ondan kafa arkadaş henüz bulunmadığı için, artık ezberleyip rafa kaldırdığımız şarkıları yeniden kalbimizn ta orta yerine koymayı başardığı için. Ya da hiç yüz vermediğimiz şarkıları o söyleyince vazgeçilmezler listesine aldığımız için, o söyleyince ben dinleyince bünyemde meditasyon etkisi yarattığı için, onun gibi ah çeken olmadığı için bir dolu anı için, gömülmüş hüzünler için kapanmamış yaralara birebri tavsiye edlebileceği için.... diye devam eden yazısın tutamıyorum zamanı vazgeçtim ve özelliklede muhteşem yorumladığı Fikret Kızılok şarkısı Gönül için methiyeler dizerek bitiriyor.
kaynak: sabah.com.tr
_________________ iste samimiyetin kalesi |
|
|
|
 |
muslumce-92
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Nis-2009 / 00:20 Mesaj konusu: Re: Ayşe Özyılmazel den güzel mi güzel bir Müslüm Baba yorum |
|
|
güzel yorumlamış bu bayan
bilgi için tşk.
_________________ Gel Gör Bu Halimin Sebebi Sensin
Gel Tut Ellerimi Hasretim Dinsin
Bak Kalbim Pas Tuttu Sensiz
Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz... |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Nis-2009 / 00:44 Mesaj konusu: Re: Ayşe Özyılmazel den güzel mi güzel bir Müslüm Baba yorum |
|
|
gerçektende söylenebilecek en güzel en kral sözleri söylemiş,belliki müslüm babayı yakından takip ediyor,daha öncede tanrı istemesseyi dinlerkende ağlamıştı. bu güzel yazı için tebrik etmek lazım. bilgi için tşkler kardeş.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Nis-2009 / 00:48 Mesaj konusu: Re: Ayşe Özyılmazel den güzel mi güzel bir Müslüm Baba yorum |
|
|
böyle sevindirici haberleri duydukça mutlu oluyoruz
emeğine sağlık kardeşim sağol...
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 08-Nis-2009 / 01:49 Mesaj konusu: Re: Ayşe Özyılmazel den güzel mi güzel bir Müslüm Baba yorum |
|
|
Valla Bu Bayanda Yabancı Sayılmaz Kaleminden Kan damlarmış belli ki Müslüm Baba hayranı ne mutlu ona..
Haber içinde sağol kardeş
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
ismail28
Fanatik Üye

Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
|
Tarih: 08-Nis-2009 / 02:50 Mesaj konusu: Re: Ayşe Özyılmazel den güzel mi güzel bir Müslüm Baba yorum |
|
|
bilgiler için tesekkürler eyvallah.
_________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM |
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Nis-2009 / 03:53 Mesaj konusu: Re: Ayşe Özyılmazel den güzel mi güzel bir Müslüm Baba yorum |
|
|
tamamen katılıyorum ayşe hanıma paylaşım için teşekkürler
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Nis-2009 / 07:18 Mesaj konusu: Re: Ayşe Özyılmazel den güzel mi güzel bir Müslüm Baba yorum |
|
|
| atasayar demiş ki: | Valla Bu Bayanda Yabancı Sayılmaz Kaleminden Kan damlarmış belli ki Müslüm Baba hayranı ne mutlu ona..
Haber içinde sağol kardeş |
eyvallah fatih'im güzel özetlemişsin. .
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
arabeskci1910
Aktif Üye

Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
|
Tarih: 08-Nis-2009 / 17:03 Mesaj konusu: Re: Ayşe Özyılmazel den güzel mi güzel bir Müslüm Baba yorum |
|
|
güzel yazmış bu kadında herhalde iyi bi müslümcü sürekli babadan bahsediyor
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Nis-2009 / 17:05 Mesaj konusu: Cevap: Ayşe Özyılmazel den güzel mi güzel bir Müslüm Baba yo |
|
|
evet bende okumuştum eline sağlık babacan
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |