|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses'in Doğum Günü
-> Hediye Seçimi |
| Yazar |
Mesaj |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 06-Mar-2009 / 20:39 Mesaj konusu: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
| babacan1102 demiş ki: | | itirazimvar demiş ki: | | arkadaslar bu fikrimi nasil bulacaksiniz bilmiyorum ama hem hediye niyetine hem günlük ise yarayacak bir sey olsa daha iyi olmazmi mesela saat yada cakmak gibi . cakmak deyip gecmeyin ne güzel hediyelik cakmaklar var gümüsünden tutun altinana kadar . hem sitenin ismide gravur olur yorum sizin arkadaslar selam herkese |
hım ilginc baba saat ve cakmak
saat daha makbul olur.
o zaman roleks yakışır babaya derim.
eyvallahh |
babanın bir sürü çakmağı ve saati vardır alır bir köşeye atar orada durur hediyemiz bence olmaz...
71 saat 53 dakika sonra eklenen mesaj:
eeee şimdi hediye konusunda topu topu bu kadarmıyız eğer bu kadarsak geri kalan üyeler nerdeler ne iş yaparlar aslında onları bu siteden uzaklaştırmak lazım işe yaramayan bu gibi önemli konularda hep geri planda olan üyeleri silin kardeşim 
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 21-Mar-2009 / 07:55 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
| karaaliler demiş ki: |
eeee şimdi hediye konusunda topu topu bu kadarmıyız eğer bu kadarsak geri kalan üyeler nerdeler ne iş yaparlar |
gecen yıl konu hakkında hiç konuşmak istemedim.
ama bu sefer öyle olmayacak.
görecegiz gercek samimiyeti birliği
kesinlikle hiç bir bahaneyi de kabul etmiyorum.buda biline!
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
nacves

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 21-Mar-2009 / 16:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
bakır müslümcü com yazılı güzel bir baba resmi yada saat da olabilir önerileriniz çok güzel geçen sene şahaneydi bu senede inşallah öyle olcak...
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
arabeskci1910
Aktif Üye

Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
|
Tarih: 21-Mar-2009 / 18:35 Mesaj konusu: Re: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
| atasayar demiş ki: | | ewet bilal güzel düşünmüş babanın akaryakıt firmasi için yaptığı kasetteki gibi bizde bişler söleyelim babaya sunalım |
bencede bu çok güzel olur babanın eki parçalarını koyarız bide arada biz bi iki kelime biz söyleriz kendimizi anlatırız hem babaya sesimizi duyururuz hemde eskiyi babaya hatırlatırız..
ve yanındada müslümcü.com yazan bir bağlama verilirse çok kıyak olur güzel olur baba sevinir
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 27-Mar-2009 / 20:57 Mesaj konusu: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
evet arkadaşlar zaman gittikçe azalıyor artık karar vermemiz lazım çünkü parayı ancak toplarız tabi toplayabilirsek oda meçhul ama bu gidişle zor yine belli başlı kişiler fazla para verecek öyle alınacak işe yaramaz üyelerde ya doğum günü mevzusu kapanana kadar ortalıktan kaybolacak yada güzel bir hediye olmuş deyip konuyu kapatacak her zaman diyorum işe yaramaz üyeleri silin kardeşim silin silin silin....
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
Muslumcopath
Üye

|
Tarih: 27-Mar-2009 / 21:30 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
Arkadaşlar..Belki Basit Kaçar Diye Düşüneceksiniz Fakat Türkiye Deseni Yerine Müslüm Baba'nın Şahane Bir Resmi Olanını Düşünürsek Gayet Hoş Olabilir..Ortak Karar Çıkacak Her Türlü Hediyeye de Desteğe Hazırız..
1 dakika sonra eklenen mesaj:
5 dakika sonra eklenen mesaj:
Bir Tane Daha Düşündüm..Bir Sigara Tabakası Olabilir ; Üstüne Babanın Resminin Kalıp Halinde İşlemeli Şeklinde..Gümüş Bir Tabaka Üzerine Baba'nın Kabartması Gayet Hoş Olabilir..Baba'nın da Sigara Kullandığını Düşünürsek..

|
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 28-Mar-2009 / 03:21 Mesaj konusu: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
benim aklıma değişik bir fikir gelmiyor ama tabiki de olayın içinde olacağım
3 dakika sonra eklenen mesaj:
aslında aklıma değişik bir fikir geldi gerçi biraz çılgınca ama yapılırsa olay olur düşünün babanın çarşaf üzerine dev bir resmini yaptırıyoruz altına kocaman harflerle iyiki doğdun baba yazıyoruz ve boğaz köprüsüne asıyoruz nasıl olur 
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 28-Mar-2009 / 04:08 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
| taruz demiş ki: |
aslında aklıma değişik bir fikir geldi gerçi biraz çılgınca ama yapılırsa olay olur düşünün babanın çarşaf üzerine dev bir resmini yaptırıyoruz altına kocaman harflerle iyiki doğdun baba yazıyoruz ve boğaz köprüsüne asıyoruz nasıl olur  |
Hiçde Fena Olmaz Tacettin abi Güzel Bi Fikir Bence Haberciler Gelir Çeker Bi Güzel Manşet oluruz Hem sitemizin Reklamı Olur Hemde Babaya Nice Yıllar Hediyesi
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
abdi

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 28-Mar-2009 / 14:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
öyle bir hediye olmaliki baba arada sirada onu kullanabilmeli.mesela güzel bir agactan yapilmis duvar saati ve icinde muslumcu.com a ait olacak olan mühür ve bi kac nostaljik resim.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 28-Mar-2009 / 15:02 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
sanırsam sonuc olarak bakır en güzeli olcak 
_________________ kendimi kimseye anlatamadım...... |
|
|
|
 |
arabeskci1910
Aktif Üye

Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
|
Tarih: 28-Mar-2009 / 17:06 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
| taruz demiş ki: |
3 dakika sonra eklenen mesaj:
aslında aklıma değişik bir fikir geldi gerçi biraz çılgınca ama yapılırsa olay olur düşünün babanın çarşaf üzerine dev bir resmini yaptırıyoruz altına kocaman harflerle iyiki doğdun baba yazıyoruz ve boğaz köprüsüne asıyoruz nasıl olur  |
bence güzel bir fikir hem çok büyük reklamda olur site adına
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 28-Mar-2009 / 20:48 Mesaj konusu: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
bence saat çok güzel olur mütavazi babamıza mütavazi hediye olur ben önce bağlama diyordum ama saat de güzel olur ama tabi çoğunluk ne derse onada uyarız benim düşüncem bağlama veya saat.
|
|
|
 |
DaMaR-58
Üye

|
Tarih: 29-Mar-2009 / 15:48 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
Arkadaşlar abiler...Duvar Saatini düşünürken ilginç bi fikir edindim..Belki anormal gelebilir size ama Tarihi bir değer olarak düşündüm ben..Eski bir kilim yada kılıç alsak şöyle duvara asılacak..
|
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 29-Mar-2009 / 21:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
Hediyeye karar verilsin bir an önce. Hediyemiz, hazırlanacak ve verilecek. Bu yüzden acele etmemiz gerek.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
Sende-kalmis
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 29-Mar-2009 / 23:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
bence bu düşündüğn hedıyelr olmaz yanı benm fıkrım kravt olabılır m.gürsesin resmini oldugu
|
|
|
|
 |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 30-Mar-2009 / 04:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
hayırlısı diyorum başkada birşey diyemiyorum ama takım elbisede alsak olur hediyedir sonuçta
_________________ sitemle acıyla yan bakma öyle sevgilim suçumu yüzüme söyle sebepsiz dargınlık olurmu böyle yaşanmış maziyi bir anda silme |
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Nis-2009 / 19:02 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
| Rahmi06 demiş ki: | | Hediyeye karar verilsin bir an önce. Hediyemiz, hazırlanacak ve verilecek. Bu yüzden acele etmemiz gerek. |
rahmi ağabey doğru söylüyor bir an önce karar vermemiz gerekiyor fazla bir zamanımın kalmadı.
|
|
|
 |
muslumce-92
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Nis-2009 / 21:22 Mesaj konusu: Re: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
| Rahmi06 demiş ki: | Eski parçalarını cd yapıp vermek iyi bir fikir değil. Müslüm Baba, eski kayıtları pek umursamıyor, hatta kızıyor bile.
Bakır üstüne resim güzel bir fikir. altınada muslumcu.com yazıldımı tamamdır.
Örnek Olarak Hz. Mevlana'nın resmini örnek olarak ekledim. |
vallahi çok güzel bir düşünce
bence 4 4'lük olur
_________________ Gel Gör Bu Halimin Sebebi Sensin
Gel Tut Ellerimi Hasretim Dinsin
Bak Kalbim Pas Tuttu Sensiz
Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz... |
|
|
|
 |
cashboy
Üye

|
Tarih: 09-Nis-2009 / 00:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
Bakır Üzerine işleme cok güzel bi fikir Baba nın Ve Eşi nin resmini çizdirip altına muslumcu.com yazdırabilirsiniz.
_________________ SağLam Bi CigaraLık gibi girdin Kafama Tribim oLdun çıktın Daha iLk Dumanda.
Seven Çekermiş Bizde Çekiyoruz. |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 09-Nis-2009 / 01:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Mayıs 2009] babamıza doğum günü hediyemiz ?? |
|
|
en mantıklısı bağlama bencede baba bağlamayı seviyor çalıyor.müzikle uğraşan bir insan için bağlama uygun diye düşünüyorum.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |