|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
isyankar_17_90
Üye

|
Tarih: 24-Ağu-2008 / 03:55 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
| asiceecee_44 demiş ki: | | bana gore ağır ınsan olmalı sevmesını bılmelı serefszılık yapmamlı cıkarcı olmamalı işşşşşştteeee okadar |
katılıyorum topragıma sanalda o kadar insanlar varkı böyelıkle bır an olsun delıkanlı oldugunu sanıyolar yada öyle gösterılıyolar.
EN BÜYÜK KABADAYILIK EFENDİLİKTİR.Biz bunu biliriz bunu yaparız
saygılarımla
_________________ en güzel gözler esrarlı gözler
esrarlı gözler bir tek seni özler....... |
|
|
|
 |
Alayina-Baba
Üye

|
Tarih: 24-Ağu-2008 / 04:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
muslumcu dedıgın; has olmalı dogal olmalı tabırı caızse adam gıbı adam olmalı.
oyle oturmasını konusmasını saygıyı bılmeyen adama ben bırakın muslumcu demeyı insan bıle demem. babamdan boyle gordum ben; taş yerinde ağırdır...
saygılarımla!
|
|
|
|
 |
TaLiH_KuSu42
Üye

|
Tarih: 25-Ağu-2008 / 07:18 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
tabi ki once adam olmalı kendi olmalı herseyi yerinde bilmeli
_________________ müslüm gürsesi severim müslüm gürsesi sevenden ötürü.müslümce
|
|
|
|
 |
bicare_517
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 24, 2005 Mesajlar: 431 Nereden: Ordu Vatan & Ünye Mekan
|
Tarih: 25-Ağu-2008 / 18:30 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
Ya Olduğun Gibi Görün Yada Gözüme Hiç Görünme....!
Bizi Bile Bilir Bilmeyeninde Keyfi Bilir...!
_________________ unutmak bizim kitabimizda yok.biz unutmayiz.olgunluk her zaman bizimdir bizimledir.laler güller papatyalar hepsi senin olsun yeter desende yetmez çünkü biz müslümcüyüz...!
www.bicare.tr.cx
ORDU VATAN & ÜNYE MEKAN |
|
|
|
 |
muslumce-92
Aktif Üye

|
Tarih: 19-Ksm-2008 / 22:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
ağır takılır
çok dinler az konuşur öz konuşur
çok süslenmez
çok gülmez
candan sever aldatmaz
saygıda çok önemli
çok gezmez
vesaire vesaire ve böyle işte
_________________ Gel Gör Bu Halimin Sebebi Sensin
Gel Tut Ellerimi Hasretim Dinsin
Bak Kalbim Pas Tuttu Sensiz
Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz... |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 19-Ksm-2008 / 23:47 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
bütün dostlarıma katılıyorum... babayı anlamak sanattır zaten herkez bu sanatı gerçekleştiremez
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 20-Ksm-2008 / 02:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
| ex-arab demiş ki: | Adam Gibi Adam Olmalı |
aynen katılıyorum....saygılar
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
derbeder7412
Üye

|
Tarih: 20-Ksm-2008 / 04:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
herkes doktor mühendis olurda herkes müslümcü olamazz
16 dakika sonra eklenen mesaj:
başta en önemlisi ağır olcak
|
|
|
|
 |
zerhat
Üye

|
Tarih: 21-Ksm-2008 / 00:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
bazen görüyorum hiç öyle duygulu olmayıp, içinde bi esrarengiz mağrur bi duruşu olmayan,ıvır zıvır insanlar dinliyolar ya hiç yakışmıyor onlara, müslümcü aşırı şekilde duygusal olmalı ki anlası parçaları,o yüzden herkes müslümcü olmasın...
|
|
|
|
 |
cihan5656
Üye

|
Tarih: 22-Ksm-2008 / 00:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
müslümcü insan aır efendi adam gibi adam olmalı diye düşünüyorum.
--------------------taş yerinde aırdır----------------------saygılar
|
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 03-Mar-2009 / 01:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
eyvallah hepiniz güzel yazmışsınız.. peki küpeli,uzun saçlı,piercingli spor giyinen müslümcü olur mu ?
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 03-Mar-2009 / 02:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
valla bugüne kadar görmedim o tarzda bir müslümcü..
ama bundan sonra olabilir 
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
cerrah_44
Aktif Üye

|
Tarih: 03-Mar-2009 / 02:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
Arkadaşlar konuya farklı bir yorum getirem istedim.
Türkiyede birçok sanatçı var yada kendini sanatçı zannedenler, baba ise bunlardan çoook farklı bir kimlik ve duruşla yıllardan beri karşımızda. Daha geçen hafta türkiyede kendini İmparator diye adlandıran bir türkücünün ATV kanalında yanıllanan rezilliğini hepimiz izlemiş yada duymuşuzdur.
Şimdi soruyorum sizlere; yıllardan beri sahnelerden inmeyen, hiç bir kurum ve kişi ile polemiğe girmeyen, hiç kimseyi kırmayan, incitmeyen ve aleyhinde konuşmayan sadece sanatını icra eden efendiliği ve ağırbaşlılığı ile örnek teşkil eden bir sanatçının dinleyeci ve fanatik sevenleri nasıl olamalı siz karar verin.
Gözümsünüzzz....
|
|
|
|
 |
arabeskci1910
Aktif Üye

Kayıt: Jan 17, 2009 Mesajlar: 429 Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
|
Tarih: 03-Mar-2009 / 05:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
öncelikle efendi saygılı dürüst olmalı babamızın ismini her ortamda güzel bir şekilde taşımalı ve anlatmalı müslümcü kişiliğini müslümcü geleneğini adetini içine yerleştirmeli ona göre yaşamalı bence iyi bir müslümcü budur...
ama ben müslümcüyüm deyip 2 parça bilipte kendini kesip millete gösterenler müslümcü değildir ...
_________________ gururluyuz güçlüyüz biz ankaragüçlüyüz |
|
|
|
 |
huzur34
Aktif Üye

|
Tarih: 03-Mar-2009 / 17:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
Bizler müslümcü olmayı efendi olmak, dürüst olmak, saygılı olmak vs.... olarak tarif ediyoruz ama nedense dışardan bakan gözler müslümcüleri psikopat olarak, keş olarak görüyor. Fakat yeni nesil bu önyargıyı yıkacak gibi görünüyor. Gençler; size çok iş düşüyor....
_________________ geliver yanıma güldür yüzümü.... |
|
|
|
 |
sokak_sairi
Üye

|
Tarih: 03-Mar-2009 / 19:08 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
herşeyden önce dürüst ve ağır başlı olmalıı....
herşeyin ağır olanını sevmelii 1 müziğin ağırı 2çayın ağırı 3 sigaranın ağırı 4 kadının ağır başlısını sevmelii... )))
|
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 04-Mar-2009 / 02:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
| muzeyyen demiş ki: | | Bizler müslümcü olmayı efendi olmak, dürüst olmak, saygılı olmak vs.... olarak tarif ediyoruz ama nedense dışardan bakan gözler müslümcüleri psikopat olarak, keş olarak görüyor. Fakat yeni nesil bu önyargıyı yıkacak gibi görünüyor. Gençler; size çok iş düşüyor.... |
güzel yazmışsın abla...yüreğine sağlık.
_________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat |
|
|
|
 |
senyoksundiye
Üye

|
Tarih: 04-Mar-2009 / 15:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
İnsan öncelikle özüyle sözüyle düzgün bir adam olmalı . Onurlu olmalı dürüst olmalı karekter sahibi olmalı.
Hangi sanatcıya gönül verirse versin aynaya bakıtıgı zaman kendinden utanmamalı.
Müslümcülere gelince ;
Müslümcü bir insan ise insan olmanın erdemlerini içinde barındırmasının yanında ağırbaşlı fakat mağrur , efendi ve alçak gönüllü en önemlisi hoşgörülü olabiliyorsa ne mutlu o insana.
Ancak bütün bu özelliklerin bende dahil günümüzde bi insanda oldugunu söylemek pek kolay değil.
Dürüst ol , insancıl ol , düşün öbür dünyayı bir karıncayı bile incitme evlat.
Sev bütünn insanları say bütün insanları kin gütme unut gitsin geçmişte olanları.
İnsan ol evlat insan.....
|
|
|
|
 |
mahsunkul_05
Aktif Üye

|
Tarih: 24-Arl-2009 / 18:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
evet hepinizin görüşüne katılıyorum hepsinden önce dürüst ve saygılı olmalı müslüm baba dinlemeyene de saygı göstermeli sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz.........
|
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Arl-2009 / 05:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: ben müslümcüyüm diyen bir kişilik nasıl olmalı si |
|
|
Müslümcü Parmakla GÖsterilicek Adam Olmalı
_________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor.. |
|
|
|
 |