senyoksundiye
Üye

|
Tarih: 21-Şub-2009 / 17:22 Mesaj konusu: Re: Flash Tv Baba show |
|
|
müslüm baba tv ye çıksın dersiniz çıkıncada başlarsınız iğneden ipliğe eleştirmeye
yani biraz insaf ve hoşgörü gerekli
tabii siz gençlerin tuzu kuru . tek kanallı yasaklı devirlerde yaşamadığınız için bir sorununuz yok. elinizin altında da internet var
bütün arşivler de mp3 olarak emrinizde . yotube gibi yerlerdende bol bol film video klip canlı perofrmans kayıtlarını izlersiniz
yıllarca 1 şarkıcık bile olsa muslum baba trt1 e çıksın diyede beklemediniz
o zaman ne oluyo ben size söyliyim siz maalesef her şeyi eleştiriyor kusursuz yapımlar istiyorsunuz biz orta yaşlı ağabeylerinizde yokluklara müzik dinlemiş insanlar olarak mutlu oluyor kusur bulmuyoruz.
ortada bi müslüm gürses gerçeği var bunu inkar etmek mumkun değil
müslüm babamızın sunucu olmadıgı tv yapımcısı ve programcısı olmadıgı sular seller gibi akıcı konuşmadığı her kesin malumu
buna ragmen tv yapımcıları muslum baba ya defalarca program yaptırdılar
neden ?
belki karziması büyük yorumculugu mukemmel bi sanatkar oluşu sebebi ile program tutar diye
ama tüm bunlara ragmen sizlerinde eleştirdiği gibi
kötü studyo yada dekor ses getircek konukları ayarlayamamaları programalrın yayın günü ve yayın saati
gibi en önemli detayları ucuza getirmeye kalktılar maalesef baba da bunlara göz yumdu sonucta sizler acımasızca eleştirdiniz ve programlar maalesef tutmadı
ama her ieye rağmen sizlerin babamızı sonuna kadar desteklemeniz övgü ile söz etmeniz ve manevi güç vermeniz gerekirdi yapmadınız bunları çünkü doymuşsunuz her şeye
hele hele bazı kardeşlerimiz işin boyutunu müslüm babanın şarkıları kötü seslendirdiğine kadar getirdiler
el insaf diyorum sadece
bir topluluk ancak bu kadar kendi kendini eleştirir yerden yere vurur
açın tv kalanlını izleyin babayı dinleyin bakın keyfinize
mesele babayı görmek izlemek canlı canlı dinlemekmi
yoksa studyo mu , konuklar mı , dekor mu , elinde soru bulunan kağıtlarmı ?
beni tek ilgilendiren karşımda canlı canlı şarkı okuyan müslüm babadır
size ne diyebilirimki çok sevdiğiniz baba yı eleştirin bol bol
selamlar
|
|