Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız
müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız
Sayfa 1, 2  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
yillar_utansin
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 20-Şub-2009 / 03:13    Mesaj konusu: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

selam arkadaşlar babayı ilk nezaman dinlemeye başladınız ben müslüm gürsesi 1995 yılında nerelerdesin kaseyediylen dinlemeye başladım önceleride dinliyordum ama okadar değil ağırlıklı dinlemeye 1995 yıllarında başladım sizin cevaplarınız bakalım neler saygılar

1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
arabeskci1910
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: AnKaRaGüCü GeCeKoNDu dan
MesajTarih: 20-Şub-2009 / 15:17    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

valla 18 yaşındayım kendimi bildim bileli baba dinlerim severim çocukluktan beri ama şu son 3 senedir iyice fanatigi oldum önceden bu kadar degildi

Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 20-Şub-2009 / 16:19    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

Böyle bir konu daha öncede açılmıştı.
Madem tekrar açtınız bende yazayım. 1986 da Gönül Nikahı parçasıyla vuruldum Müslüm Baba'ya

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
damarist06
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 20-Şub-2009 / 20:18    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

13 yasında basladım baba müslüm dinlemeye
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 21-Şub-2009 / 00:44    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

evet böyle bi konu açılmıştı bende dün demiştim,ama mesajım silinmiş,bi hata oluşmuş sanırım, sitede,bende 9 yaşında idim dinlemeye başladığımda, seni yazdım ,müslümce 92 albumleri idi ilk dinlediklerim. 17 yıl oldu yaklaşık.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 21-Şub-2009 / 01:04    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

1999 yılından beri dinlemedeyim ancak geriye kalan zamanda bu kadar dinlemiyorduk müslümcü.com sayesinde şu anda daha çok dinleme avantajımız oldu...

Üye
Üye

Nereden: iSTANBUL
MesajTarih: 21-Şub-2009 / 01:32    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

müslüm gürses 'i ilk 92 yılında dinledim 10 yaşındayken
Kullanıcı profilini gör
mali_usta
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 21-Şub-2009 / 10:18    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

2005 yılında başladım.

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Kullanıcı profilini gör
ismail28
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
MesajTarih: 21-Şub-2009 / 22:10    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

2005 yılında (mahsun_kul_028) ozhan abimle otururken yıllar utansın sarkısını acmıstı bana ondan sonra hastası olduk.

SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana// orijinal bitlisli
MesajTarih: 23-Şub-2009 / 08:32    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

2004 ten bu yana

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: gaziantep
MesajTarih: 23-Şub-2009 / 15:31    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

tam olarak hatırlamıyorum ama oldu bi 4 5 sene eyv

Üye
Üye

MesajTarih: 23-Şub-2009 / 17:51    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

2007 nin Bahar aylarının birinde başladım Müslüm Babaya !
Kullanıcı profilini gör
benimmeselem12541
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: samsun
MesajTarih: 24-Şub-2009 / 21:49    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

bana en iyi arkadaşım tavsiye etti sonra bağımlısı oldum babanın 2 sene oldu ama en az 30 şarkısını hiç takılmadana sayarım
Kullanıcı profilini gör
Isyanim_Var
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: istanbul
MesajTarih: 24-Şub-2009 / 22:58    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

eskiden geliyor ama net hatırladığım kadarıyla 8 sene oldu.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 25-Şub-2009 / 06:25    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

1987 yılından buyana dinlerim babayı yani 21 senedir..eyw

Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Kullanıcı profilini gör
muslumce-92
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Ş.Urfa
MesajTarih: 26-Şub-2009 / 00:44    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

hangi yıldayız 2009 heralde o zaman 4-5 yıl oldu

Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz...
Kullanıcı profilini gör
hakan33
Üye
Üye

MesajTarih: 26-Şub-2009 / 05:05    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

sene 84 85 tam hatırlamıyorum güldür yüzümü albümüydü mahallede şalgam satan şalgamcı arabaları olurdu onlar çalardı sonra babanın ilk aldığım albümü çıktı 1986 yılında yıkıla yıkıla ilk aldığım kaseti yıkıla yıkıladır 1986 yılıydı çok iyi hatırlıyorum 13 yaşındaydım ozamandan beri hep dinlerim her albümü bende vardır albümü çıktığı gün almazsam kudururum hele bir albümünde albüm piyasaya çıkmadan adanaya mersine gelmeden ben buldum ve almıştım süper bi olaydıbenim için sizi bilemem
Kullanıcı profilini gör
mahsunkul_05
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: amasya
MesajTarih: 07-Oca-2010 / 20:50    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

valla 2001-2002 tek tük dinliydm sağlsn abim sayesinde tam fanatiği oldum alayına isyan ölümüne babaaaaaaa
Kullanıcı profilini gör
arabeskenes
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 07-Oca-2010 / 21:09    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

valla arkadaşlar 13 yaşından beri dinliyordum Müslüm baba'yı ama kalpden dinlemeye 15 yaşımda vefasız dostlarımın sayesinde başladım.Müslüm babayı hayatımda hiç yakından görmedim,ama duvardaki posteri en yakın arkadaşımdan daha yakındır bana..
Kullanıcı profilini gör
mlt44
Üye
Üye

Nereden: malatya
MesajTarih: 07-Oca-2010 / 22:57    Mesaj konusu: Re: müslüm gürsesi ilk dinlemeye nezaman başladınız

babayı isyankar şarkısıyla tanıdım ilk aldıgım albümü gazla şöför ve isyankar albümü sema plak vardı. malatyada elinde isyankar kaseti kalmamıştı plaktan kayıt yapmıştı ve öyle devam etti her albümünü merakla bekledim 88 de kendim kasetcilik yapmaya başladım
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering