Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Yeni albümü: sandık - 2009 [müslüm gürses sandık albümü]
Yeni albümü: sandık - 2009 [müslüm gürses sandık albümü]
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
Yazar Mesaj
Kadir
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 10-Şub-2009 / 00:53    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

selam dostlar
usta33 kardesimin tavsiyesiyle esen müzik sayfasindan sarkilari dinledim.
okudugu pop sarkilar icin lafim yok cok yakismis babaya herzamanki gibi ama yeniden okudugu benim meselem,senden vazgecmem ve itirazim var benim fkrimce iyi olmamis cünkü biraz degisik okumus yani jazz veya rock bir havasi var!!
Kullanıcı profilini gör
usta33
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: mersin
MesajTarih: 10-Şub-2009 / 05:38    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

aynı bende pop sarkıalrı beğendim ama eski şarkılarını yeniden okuması hosuma gitmedi. hani sanki canlı okuduğunda kasetteki melodi gibi okumaz ya işte aynı canlı okuyomus gibi okumus.tabikide sonuçta sarkıların sadece çok küçük bi kısmını dinledim yarın albümü alıp tam dinlediğimde daha iyi karar vericem. bu arada gönülle sorma sarkılarını mükemmel okumus gibi

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 10-Şub-2009 / 07:58    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

Muslumcopath demiş ki:

Yeni Albümü Orjinalinden Herkesin Almasını Bekliyoruz..Bu Korsan Denen Allah'ın Belası İle Biz Müslümcüler Olarak Mücadele Etmeliyiz ki Baba'nın Hakkını Bir Nebze Olsun Bizler de Koruyalım..Albüm Piyasaya Sunulunca da Yayınlayan siteleri ; ihbar@mu-yap.org Mail Adresine İhbar Edelim..Bir Nebze Olsun Hepimiz Önüne Geçebiliriz..

Sevgiler Saygılar,Baba Öksürsün Hapşırsın Biz Yine O Kaseti Alır Arşivimize Koyarız..

arkaşlar müslüm babanın sandık albümü sitelerde kol gezmeye başlamış.
güya sandık albümü diye dikkat edin
sezen aksunun sorma parcasının yerine sorma gitsin i koymuşlar.
gönül ün yerine gönül dagını koymuşlar v.s siz böyle şeylere aldanmayın.

korsana hayır.

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
ADANALl
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ADANA
MesajTarih: 10-Şub-2009 / 18:57    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

Zaman 10 şubat henuz album yok ortada dagıtıcı firma olan deka ya hergun soruyorum yakında gelecek sorun cıkmıs diyor harbiden sorunmus be Smile
8 dakika sonra eklenen mesaj:
Adanadaki arkadaslar bu aksam album deka da olacak ayrıca kitapsan da varmıs ogrendim

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 10-Şub-2009 / 19:00    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

Merhabalar Serkan Bey,

Müslüm Gürses’in yeni albümü ‘Sandık’ bugün itibarı ile müzik marketlere dağıtılmaya başlanmıştır.

İlginize teşekkür ederiz,

Pasaj Müzik

Pafil.com

pasaj müzikten bana gelen mesaj
Kullanıcı profilini gör
huzur34
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 10-Şub-2009 / 22:18    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

Baba'nın albümü piyasada. Aldım dinliyorum.

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 10-Şub-2009 / 23:02    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

Muslumcopath demiş ki:
hasancan demiş ki:
babaya ykısmıo cezayla düet fln
yazık müslüm baba sana yıların babası dedik olmuo.babayı sewdim için albümü almıcamki baba bidaha böyle albüm yapmasın
dewir hakan taşıyan dewri

Hakan Taşıyan ve Müslüm Gürses Arasında Dağlar Kadar Büyük Kavramlar Very Happy

Baba İle Kıyaslamak İstiyosan ; Daha Bi 25 30 Senesini Vermesi Lazım Bu İşe

Yan Yana Bile Gelemez Değerler..

Ayrıca Ben Müslüm Gürses'in Hiçbir Zaman Yorumunu Eleştirenleri Doğru Bulmuyorum Kim Ne Derse Desin Müslüm Gürses Bir Ekoldür ve Kendi Ekolünü "Reklamlar" Haricinde Zedelememiştir..

Benim Gözümde Gerçek Bir Müslümcü ; Baba'nın Sesini Hiçbir Zaman Tartışmaz..Reklamlardan Dolayı Üzüldük,Yeri Geldi Baba'ya Sitem Ettik ama Baba'nın Yorumunu Hiçbir Zaman Tartışmadım Tartışmam da Çünkü Müslüm Gürses Rock u da Pop u da Her Türlü Tarzı da Kendi Yorumuyla ; Yorumun Sahiplerinden de İyi Okumuştur ve Baba Nefes Aldıkca Bu Devam Edecektir..

Yeni Albümü Orjinalinden Herkesin Almasını Bekliyoruz..Bu Korsan Denen Allah'ın Belası İle Biz Müslümcüler Olarak Mücadele Etmeliyiz ki Baba'nın Hakkını Bir Nebze Olsun Bizler de Koruyalım..Albüm Piyasaya Sunulunca da Yayınlayan siteleri ; ihbar@mu-yap.org Mail Adresine İhbar Edelim..Bir Nebze Olsun Hepimiz Önüne Geçebiliriz..

Sevgiler Saygılar,Baba Öksürsün Hapşırsın Biz Yine O Kaseti Alır Arşivimize Koyarız..
Wink teşekürler babalarr
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 10-Şub-2009 / 23:06    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

muzeyyen demiş ki:
Baba'nın albümü piyasada. Aldım dinliyorum.

Adına çok sevindim. Ne mutlu sana.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
usta33
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: mersin
MesajTarih: 10-Şub-2009 / 23:56    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

ya mersinde heryeri altüs ettim yok gelmemiş daha .istanbuldakiler kadar sanslı değiliz.haftayı bulur diyolar.sinir oldum

Forum moderatörü
Forum moderatörü

MesajTarih: 10-Şub-2009 / 23:58    Mesaj konusu: Cevap: Yeni albümü: sandık - 2009 [müslüm gürses sandık albü

Albümün kapaklarını ilk olarak ben koyayım dedim.

Albüm kapaklarının yayınlanmasında Katkılarından dolayı muzeyyen arkadaşımıza teşekkür ediyorum.

Yeni albümü gerçekten harika olmuş.

Seni seviyorum Müslüm Baba
("Seni Seviyorum" Bu sözüm bazı arkadaşlarca yanlış anlaşılmış ve Babacan1102 (Ömer) akadaşımız tarafından mesajımdan silinmiş. Yanlış anlayan arkadaşları buradan kınıyorum. Varsa bir dertleri bana veya sandıkları kişiyle irtibata geçip konuşabilirlerdi. Kimsenin, kimseye arkasından konuşmayı gerektirecek hiç bir şey yoktur. Öyle bir şeyde olsa idi buradan yazmama gerek yok. Diyeceğimi başka yollardanda diyebilirdim sandığınız kişiye.

Eyvallah

n Kapak.JPG
 Açıklama:
Ön Kapak
 Dosya Boyutu:  121.24 KB
 İzleme:  14429 kere

n Kapak.JPG

Arka Kapak.JPG
 Açıklama:
Arka Kapak
 Dosya Boyutu:  29.44 KB
 İzleme:  14429 kere

Arka Kapak.JPG

En son Rahmi06 tarafından 12-Şub-2009 / 23:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Kullanıcı profilini gör
HASAN2569
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: KONYA
MesajTarih: 11-Şub-2009 / 00:10    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

arkadaşlar babanın sandık albümünü dinledim herkese tavsiye ederim harika olmuş
Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 11-Şub-2009 / 01:34    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

album butarafa henüz gelemdi ama albumdeki şarkıalrı kople dinleme şansım oldu kısa kısa, gerçekten şarkıalr süper,tutamıyorum zamanı sorma müthiş yorum.

Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 11-Şub-2009 / 01:48    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

Güneydoğu bölgesinde de bulunmuyor, gezmediğim kasetçi kalmadı. beklemedeyiz Mad

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
atasayar

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 11-Şub-2009 / 02:20    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

clgnsedat demiş ki:
album butarafa henüz gelemdi ama albumdeki şarkıalrı kople dinleme şansım oldu kısa kısa, gerçekten şarkıalr süper,tutamıyorum zamanı sorma müthiş yorum.

ege tarafına gelmedi daha sanırım yarın geniş çaplı bi araştırma yapacağım..

Kullanıcı profilini gör
clgnsedat
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 11-Şub-2009 / 03:28    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

babacan1102 demiş ki:
[quote=""muslumcobath]

arkaşlar müslüm babanın sandık albümü sitelerde kol gezmeye başlamış.
güya sandık albümü diye dikkat edin
sezen aksunun sorma parcasının yerine sorma gitsin i koymuşlar.
gönül ün yerine gönül dagını koymuşlar v.s siz böyle şeylere aldanmayın
korsana hayır.

eyvallahh[/quote]

haklsın ömer kardeş ben bir ay önce indirip bakayım şarkıalr nasıl olmuş diye baktım hiç alakası olmayan ism benzeri aşrkılaru koymuşlar,sahtekearlık yani, herkes kaset almalı mutlaka babaya destek olmalıyız.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Gençlerbirliği
MesajTarih: 11-Şub-2009 / 03:36    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

dostlar umarım en yakın zamanda güneydoğu taraflarınada gelirde sizlerde dinlersiniz...ben 1 saat önce aldım.. şuan dinliyorum..çok beğendim...aşk tesadüfleri sever albümünden daha güzel olduğunu söylemeliyim...büyüksün baba!!

Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat

Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Kullanıcı profilini gör
vidaqo
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 11-Şub-2009 / 05:56    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

öncelikle bilal abiye (admin) teşekkürler.

Muslumcopath :

Hakan Taşıyan ve Müslüm Gürses Arasında Dağlar Kadar Büyük Kavramlar

Baba İle Kıyaslamak İstiyosan ; Daha Bi 25 30 Senesini Vermesi Lazım Bu İşe

Yan Yana Bile Gelemez Değerler..

Ayrıca Ben Müslüm Gürses'in Hiçbir Zaman Yorumunu Eleştirenleri Doğru Bulmuyorum Kim Ne Derse Desin Müslüm Gürses Bir Ekoldür.

Muslumcopath kardeşin dediği doğru ama Hakan Taşıyan bi 25 30 sene daha verse bile Müslüm Baba gibi olamaz.En azından ben onu babayı dinlediğim gibi hiçbir zaman dinlemedim dinleyememde çünkü Babanın bir şarkısını 15 20 kere arka arkaya dinlediğimi bilirim.Müslüm Gürses bir ekoldür.hatta bence bir yaşam tarzı.Müslüm Baba ilk önce insanlara sevmeyi öğüt ediyor.Buda onun bir hayat tarzı olduğunu gösterir.müslümcü gardaşlarıma selam olsun.

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 11-Şub-2009 / 20:30    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

6 subat sabahı seyhan müzik ten müslüm gürsesin cd aldım ben 10 seneden fazla müslüm gürses dinliyorum ama artık yeter bu nasıl kaset bu nasıl arabesk ben arabesk ciyim artık müslüm gürses arabes okumuyor ve ben rock müzik sevmem ben arabesçiyim ve öylede olmaya devam edicem bu cd tam bir rock okumuş müslüm baba demek istemiyorum çünki o artık rack çıların babası oldu müslüm gürses artık parayı seçti ve ben artık müslüm gürses dinlemiyorum yeter artık bi şarkıyı bile arabesk okumamış tşk ederim arkadaşlar benim için müslüm gürses ölmüştüe by
5 dakika sonra eklenen mesaj:
olmamışşşş yakışmadı ne bu albüm ne bu tarz şarkılar nede bu şekil yorum olamamışşş rock müslüm gürses
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

MesajTarih: 11-Şub-2009 / 21:37    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

bahadirkukrer demiş ki:
6 subat sabahı seyhan müzik ten müslüm gürsesin cd aldım ben 10 seneden fazla müslüm gürses dinliyorum ama artık yeter bu nasıl kaset bu nasıl arabesk ben arabesk ciyim artık müslüm gürses arabes okumuyor ve ben rock müzik sevmem ben arabesçiyim ve öylede olmaya devam edicem bu cd tam bir rock okumuş müslüm baba demek istemiyorum çünki o artık rack çıların babası oldu müslüm gürses artık parayı seçti ve ben artık müslüm gürses dinlemiyorum yeter artık bi şarkıyı bile arabesk okumamış tşk ederim arkadaşlar benim için müslüm gürses ölmüştüe by
5 dakika sonra eklenen mesaj:
olmamışşşş yakışmadı ne bu albüm ne bu tarz şarkılar nede bu şekil yorum olamamışşş rock müslüm gürses

Kişinin kendi seçimidir.

Albümü beğendim ben.

Eyvallah...

Kullanıcı profilini gör
Kadir
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 12-Şub-2009 / 00:15    Mesaj konusu: Re: yeni albümü: müslüm gürses sandık albümü - 2009

bahadirkukrer kardes,
sen hic merak etme baba müslüm hepimizi mest edecek bir albüm yapacaktir ilerde.ben sanmiyorumki baba yillar yili hep bu tarz müzik okuyacaktir.o hep arabeskin babasi kalacaktir.zaten albümü dinlersen sound rock veya jazz olmus ama yorum tam müslüm´ce olmus.
ama keske baba o klasiklesmis sarkilari okumasaydi cünkü eski yorumundan daha iyi okuyamaz bi daha diye düsünüyorum.senden vazgecmem hic olmamis bence!!itirazim var ve benim meselem ve bu sehirde yasanmaz da dahil.
saygilar
kadir
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering