Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Video Klipleri
Yazar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
Tarih: 07-Şub-2009 / 21:30 Mesaj konusu: İbrahim Tatlıses Ve Müslüm Gürses Düetleri(Canlı)uzun hava
İyi İzlemeler
Eyvallah _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
huzur34
Aktif Üye Kayıt: Aug 04, 2008 Mesajlar: 290 Nereden: istanbul
Tarih: 07-Şub-2009 / 23:38 Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses Ve Müslüm Gürses Düetleri(Canlı)uzun ha
Emeğine sağlık Hakan. Teşekkürler _________________ geliver yanıma güldür yüzümü....
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
Tarih: 07-Şub-2009 / 23:43 Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses Ve Müslüm Gürses Düetleri(Canlı)uzun ha
muzeyyen demiş ki: Emeğine sağlık Hakan. Teşekkürler
Rica ederim ablacım Her zaman:) _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki
*CANREİS*
Üye Kayıt: May 21, 2007 Mesajlar: 102 Nereden: bitlis
Tarih: 07-Şub-2009 / 23:54 Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses Ve Müslüm Gürses Düetleri(Canlı)uzun ha
kardes eline emegine saglık sagol iyi calışma olmuş tşk.ederiz.
ismail28
Fanatik Üye Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
Tarih: 08-Şub-2009 / 00:47 Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses Ve Müslüm Gürses Düetleri(Canlı)uzun ha
usta eyvallah daha öncedende izlemiştim bunu yüreğine sağlık. _________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM
By_FaDeD
Tarih: 08-Şub-2009 / 02:01 Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses Ve Müslüm Gürses Düetleri(Canlı)uzun ha
eyvallah kardeşler _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki
akliyok_06
Fanatik Üye Kayıt: Jul 17, 2008 Mesajlar: 942 Nereden: ankara
Tarih: 08-Şub-2009 / 02:04 Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses Ve Müslüm Gürses Düetleri(Canlı)uzun ha
Eyvallah hakan eline sağlık süper başarılarının devamını dilerim... _________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye...
babayahasta
Aktif Üye Kayıt: Apr 12, 2008 Mesajlar: 150 Nereden: ist
Tarih: 08-Şub-2009 / 04:12 Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses Ve Müslüm Gürses Düetleri(Canlı)uzun ha
bu şafak sezer kim yaw haydut herife bag yaw kafam ıbozuyo ..
burda ses çıkarmışta bilmem neymiş kim bu salak yaw bunlar ımedyaya sokanda hata!!!!.
Müslüm Gürses onun gibi şaklabanlık yaparak ünlü olmadı.....
Kaç Senelerdir En üST zor Seviyede şarkılar seslendirdi şafak sezer denyosu... Sen o kAdar Kased Yapta Göriyim Seni....!
Emeğine sağlık hakan kardeş....
06kaderim66
Üye Kayıt: Jan 02, 2009 Mesajlar: 107 Nereden: ankara
Tarih: 08-Şub-2009 / 04:42 Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses Ve Müslüm Gürses Düetleri(Canlı)uzun ha
babayahasta demiş ki: bu şafak sezer kim yaw haydut herife bag yaw kafam ıbozuyo ..
burda ses çıkarmışta bilmem neymiş kim bu salak yaw bunlar ımedyaya sokanda hata!!!!.
Müslüm Gürses onun gibi şaklabanlık yaparak ünlü olmadı.....
Kaç Senelerdir En üST zor Seviyede şarkılar seslendirdi şafak sezer denyosu... Sen o kAdar Kased Yapta Göriyim Seni....!
Emeğine sağlık hakan kardeş....
eyvallah kerdes emegıne saglık .............. _________________ .Nasıl gelip geçti bunca seneler
..Farkına varmadan bir rüya gibi
...Bazen mutlu oldum bazen dert küpü
....Akıp akıp gittim deryalar gibi
......Çok şeyler kaybettim, çok şey kazandım
.......Her günüm bir başka yaşantım oldu
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 08-Şub-2009 / 06:02 Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses Ve Müslüm Gürses Düetleri(Canlı)uzun ha
evet eski bir video,çok kez dinledim,yeniden hatırlatığın için teşekürler kardeş. _________________ ölünce biter
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği Kayıt: May 24, 2007 Mesajlar: 838 Nereden: acımasız dünya
Tarih: 08-Şub-2009 / 06:34 Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses Ve Müslüm Gürses Düetleri(Canlı)uzun ha
eyvallah hakan emeğe saygı......... _________________ tek başımayım
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 08-Şub-2009 / 18:17 Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses Ve Müslüm Gürses Düetleri(Canlı)uzun ha
eyw hakanım emeğine sağlık kardeş..
baba uzun hava okuyo harbidende...
Alem hasta sana baba _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
mali_usta
Fanatik Üye Kayıt: Nov 01, 2008 Mesajlar: 991 Nereden: Gençlerbirliği
Tarih: 08-Şub-2009 / 22:55 Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses Ve Müslüm Gürses Düetleri(Canlı)uzun ha
teşekkürler paylaşım için..ben bu videoyu youtube'den indirmiştim daha önce..burada görmekte güzel. _________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
By_FaDeD
Tarih: 09-Şub-2009 / 21:39 Mesaj konusu: Re: İbrahim Tatlıses Ve Müslüm Gürses Düetleri(Canlı)uzun ha
Eyvallah kardeşler devamı gelecektir _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki