Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Video Klipleri
Yazar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
Tarih: 07-Şub-2009 / 21:08 Mesaj konusu: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gördük
İyi izlemeler
Eyvallah _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
Erfan
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Jan 28, 2005 Mesajlar: 922 Nereden: Hamburg/Adana
Tarih: 07-Şub-2009 / 21:23 Mesaj konusu: Re: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gördük
Ellerine saglik cok güzel bi paylasim. baya cosmussunuz konserde _________________ *~*~*~Sen bizim Babamizsin Sen ne dersen o Olur ~*~*~*
Muslumcu22
Fanatik Üye Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
Tarih: 07-Şub-2009 / 22:01 Mesaj konusu: Re: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gördük
eyv emeğinize sağlık _________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
*CANREİS*
Üye Kayıt: May 21, 2007 Mesajlar: 102 Nereden: bitlis
Tarih: 07-Şub-2009 / 23:59 Mesaj konusu: Re: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gördük
valla o konser de olmak isterdim kardes bize sundugun için çok sagol emegine saglık.
ismail28
Fanatik Üye Kayıt: Feb 16, 2008 Mesajlar: 750 Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
Tarih: 08-Şub-2009 / 00:45 Mesaj konusu: Re: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gördük
eyvallah usta video süper yüreğine sağlık paylaşım için. _________________ Neden Diye Sorma... Ondan İçiyoruMMM
nerdenbilsinler
Aktif Üye Kayıt: Feb 29, 2008 Mesajlar: 306 Nereden: ORDU
Tarih: 08-Şub-2009 / 02:06 Mesaj konusu: Re: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gördük
biz babadan böyle gördükkkkkkkkk _________________ H.NİHAL ATSIZ
akliyok_06
Fanatik Üye Kayıt: Jul 17, 2008 Mesajlar: 942 Nereden: ankara
Tarih: 08-Şub-2009 / 02:06 Mesaj konusu: Re: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gördük
Eline emeğine sağlık hakan süper... _________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye...
06kaderim66
Üye Kayıt: Jan 02, 2009 Mesajlar: 107 Nereden: ankara
Tarih: 08-Şub-2009 / 04:49 Mesaj konusu: Re: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gördük
guzel olmus kardes emegıne saglık ..............
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 08-Şub-2009 / 05:16 Mesaj konusu: Re: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gördük
beyaz bi insana bu kadarmı yakışır be..
emeğine sağlık hakan güzel bi gizli çekim olmuş _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği Kayıt: May 24, 2007 Mesajlar: 838 Nereden: acımasız dünya
Tarih: 08-Şub-2009 / 05:35 Mesaj konusu: Re: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gördük
emeğe saygı helal ...... _________________ tek başımayım
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 08-Şub-2009 / 05:48 Mesaj konusu: Re: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gördük
emeğine sağlık kardeşim. _________________ ölünce biter
karaaliler
Fanatik Üye Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 908 Nereden: istanbul adana
Tarih: 08-Şub-2009 / 19:39 Mesaj konusu: Cevap: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gördük
sahnede dev gibi görünüyor baba beyaz takım ne kadar da güzel yakışıyor çekim yaptığını görseydi fırçayı atardı sana _________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım...
xmen
Fanatik Üye Kayıt: Jan 20, 2007 Mesajlar: 1555
Tarih: 08-Şub-2009 / 20:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gö
bunun tam fuulu var yolayım sana rahmı abıye yolayacaktım devamını ıslerden dolayı unuttum yuregıne saglık _________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
mali_usta
Fanatik Üye Kayıt: Nov 01, 2008 Mesajlar: 991 Nereden: Gençlerbirliği
Tarih: 08-Şub-2009 / 22:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gö
emeğine sağlık usta. _________________ Sev bütün insanları say bütün insanları
Kin gitme unut gitsin geçmişte olanları
Dürüst ol, insancıl ol, düşün öbür dünyayı
Bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
Evlat evlat evlat insan ol evlat
imparator_44
Fanatik Üye Kayıt: Sep 15, 2008 Mesajlar: 961 Nereden: MALATYA
Tarih: 09-Şub-2009 / 03:21 Mesaj konusu: Re: Cevap: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gö
eyw paylaşım için tşkkrlr eline sağlık _________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
suskun_ahmet56
Aktif Üye Kayıt: Oct 11, 2007 Mesajlar: 463 Nereden: siirt
Tarih: 09-Şub-2009 / 04:01 Mesaj konusu: Re: Cevap: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gö
paylaşımdan dolayı tşk hakan................
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
Tarih: 09-Şub-2009 / 21:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gö
xmen demiş ki: bunun tam fuulu var yolayım sana rahmı abıye yolayacaktım devamını ıslerden dolayı unuttum yuregıne saglık
yolla abi yolla
Rica ederim emeği geçen tüm dostlara
Eyvallah _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki
muslumce92
SüperAktif Üye Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
Tarih: 10-Şub-2009 / 01:16 Mesaj konusu: Re: Cevap: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gö
güzel bir paylaşım emeğinize saglık _________________ (....)// bir gün herkes müslümcü olacak...
By_FaDeD
Tarih: 10-Şub-2009 / 04:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: Üsküdar konseri (Gizli çekim)biz babadan böyle gö
muslumce92 demiş ki: güzel bir paylaşım emeğinize saglık
Eyvallah rica ederim kardeş _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki