Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Video Klipleri
Yazar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
Tarih: 31-Oca-2009 / 03:45 Mesaj konusu: [Video] İkimize Ağlarım Müslüm Gürses (Slayt)
İyi İzlemeler _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
İtler Çakallar Volta Atar..
Ama Bilmezlerki
Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği Kayıt: May 24, 2007 Mesajlar: 838 Nereden: acımasız dünya
Tarih: 31-Oca-2009 / 03:53 Mesaj konusu: Re: İkimize Ağlarım Müslüm Gürses (Slayt)
durmak yok aynen devam aslanım benimm helal _________________ tek başımayım
imparator_44
Fanatik Üye Kayıt: Sep 15, 2008 Mesajlar: 961 Nereden: MALATYA
Tarih: 31-Oca-2009 / 03:56 Mesaj konusu: Re: İkimize Ağlarım Müslüm Gürses (Slayt)
eklediğin videolara yorum yazmaktan yorulduk sen eklemekten yorulmadın
bu ne hırs bu ne hız valla bravo diyorum ellerine sağlık güzel kardeşim. _________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Apr 28, 2007 Mesajlar: 1117 Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
Tarih: 31-Oca-2009 / 03:56 Mesaj konusu: Re: İkimize Ağlarım Müslüm Gürses (Slayt)
alkolik_06 demiş ki: durmak yok aynen devam aslanım benimm helal
fazla gaza getirme bak abi sonra pişman olursun:D _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği Kayıt: May 24, 2007 Mesajlar: 838 Nereden: acımasız dünya
Tarih: 31-Oca-2009 / 04:06 Mesaj konusu: Re: İkimize Ağlarım Müslüm Gürses (Slayt)
pişman olucam şeyi yapmayım haa _________________ tek başımayım
By_FaDeD
Tarih: 31-Oca-2009 / 04:18 Mesaj konusu: Re: İkimize Ağlarım Müslüm Gürses (Slayt)
alkolik_06 demiş ki: pişman olucam şeyi yapmayım haa
Ypapma yapma
4 dakika sonra eklenen mesaj:
imparator_44 demiş ki: eklediğin videolara yorum yazmaktan yorulduk sen eklemekten yorulmadın
bu ne hırs bu ne hız valla bravo diyorum ellerine sağlık güzel kardeşim.
Bizler Yorulmayız sizlere yararlı şeyler yapıyorsak ne mutlu bize _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki
akliyok_06
Fanatik Üye Kayıt: Jul 17, 2008 Mesajlar: 942 Nereden: ankara
Tarih: 31-Oca-2009 / 04:47 Mesaj konusu: Re: İkimize Ağlarım Müslüm Gürses (Slayt)
Durmak yok hakan yürü kim tutar seni helal olsun sana... _________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye...
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 31-Oca-2009 / 05:27 Mesaj konusu: Re: İkimize Ağlarım Müslüm Gürses (Slayt)
hakan ara ara ekle kardeş,gaza geldin galiba :d :d emeğine sağlık kardeşim. _________________ ölünce biter
By_FaDeD
Tarih: 31-Oca-2009 / 05:59 Mesaj konusu: Re: İkimize Ağlarım Müslüm Gürses (Slayt)
clgnsedat demiş ki: hakan ara ara ekle kardeş,gaza geldin galiba :d :d emeğine sağlık kardeşim.
halimden memnunu abi
ewet gaza geldim _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
Tarih: 31-Oca-2009 / 16:15 Mesaj konusu: Re: İkimize Ağlarım Müslüm Gürses (Slayt)
hakan motoru kapatııp ibreyi dayadı sona uçuyo gidiyo tutana aşk olsun
emeklerine sağlık kardeş _________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
huzur34
Aktif Üye Kayıt: Aug 04, 2008 Mesajlar: 290 Nereden: istanbul
Tarih: 31-Oca-2009 / 16:24 Mesaj konusu: Re: İkimize Ağlarım Müslüm Gürses (Slayt)
Eyvallah Hakancım emeğine sağlık _________________ geliver yanıma güldür yüzümü....
BETER52
Aktif Üye Kayıt: Jan 12, 2008 Mesajlar: 259 Nereden: BİLSİNLER
Tarih: 31-Oca-2009 / 16:38 Mesaj konusu: Re: İkimize Ağlarım Müslüm Gürses (Slayt)
hakan orda olmayı cok ısterdım guzel olmus emegıne saglık kardesım selamlar _________________ gönlüm hasretinden insafmı gördü,hergecemi böyle azapla böldü,kimbilir sevenler ne düşler gördü,bense gözlerimi yummadım hala
By_FaDeD
Tarih: 31-Oca-2009 / 19:33 Mesaj konusu: Re: İkimize Ağlarım Müslüm Gürses (Slayt)
BETER52 demiş ki: hakan orda olmayı cok ısterdım guzel olmus emegıne saglık kardesım selamlar
ve a.s. kardeşim işşallah bi dahakine hep beraber gideriz İşallah
Gönlünüz Gönlümüzdür
Eyvallah _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 01-Şub-2009 / 04:50 Mesaj konusu: Re: İkimize Ağlarım Müslüm Gürses (Slayt)
emeğine sağlık kardeşim. _________________ ölünce biter
By_FaDeD
Tarih: 01-Şub-2009 / 10:18 Mesaj konusu: Re: İkimize Ağlarım Müslüm Gürses (Slayt)
clgnsedat demiş ki: emeğine sağlık kardeşim.
Rica ederim Abicim
Eyvallah... _________________ Kurtların Sessiz Kaldığı Yerde.
Ama Bilmezlerki