|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
TheKing
Üye

|
Tarih: 14-Oca-2009 / 18:57 Mesaj konusu: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
ceza & müslüm gürses
21.02.2009
saat: 19.00
yer: porsuk kapalı spor salonu
bilet ön satış: 20 ytl / 21 şubat günü: 25 ytl
bilgi ve rezervasyon:
0538 811 39 02
0554 423 51 35
bilet satış noktaları:
espark
pino
ezgi müzik
şuan için arkadaşlar 10 adet bilet aldım ben gelmek isteyen arkadaşlarımız varsa eğer herkesi bekleriz. konsere yoğun ilgi olduğundan arkadaşlar biletler azalmaktadır.
saygılar
| Açıklama: |
|
| Dosya Boyutu: |
69.19 KB |
| İzleme: |
14865 kere |

|
_________________ Baba |
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 14-Oca-2009 / 19:40 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
oo kardeş uzak olmasak koşa koşa gelirdik
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 14-Oca-2009 / 20:50 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
bravo diyorum babaya başka bişey demiyorum YAKIŞIR
arabesçimisin
türküçümüsün
sanat müzikçimisin
popçumusun
rackçımısın
rapçımısın baba
SEN KISACAAAAA ÇOK BÜYÜSÜN BABAAAAAAA
|
|
|
|
 |
harabecocuk
Üye

|
Tarih: 14-Oca-2009 / 22:25 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
sana yakışmadı baba olmadı yani artık müslümcüyüm demeye yüzüm kalmadı önce tarzımız olmayan şarkılar sonra işe yaramayan reklamlar şimdide bu olmadı baba sana yakışmadı artık müslümcülüğü bırakma zamanı geldi galiba diğer arabeskçiler neden böyle değil bi ferdi tayfur bi orhan gencebay ama müslüm gürses bole olsu kötü oldu bişi demiyorum
|
|
|
|
 |
usta33
Aktif Üye

|
Tarih: 14-Oca-2009 / 22:52 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
ya ben anlamıyorum nekadar önyargılı bi kitleyiiz. hiçbir yeniliğe açık olamıyoruz. sonrada müslüm gürses dinlemeyenlerin bizi anlamasını sitiyoruz.
arkadaslar sunu bilelim müslüm gürses bir sanatçı değil bir yorumcudurr.sanatçı olmak için birseyler üretmek lazım. müslüm gürsesin akç bestesi var ne yapmıs.ama türkiyeninde en büyük yorumcularındandıır. bannet kardeşiminde dediği gibi arabeskten popa hersey olan geniş bi yelpazeye sahip.müzik evvrendseldir. değişik türden çalısmalara elbette yer vermesi lazımdı vermemesi hata hatta geç bile kalındı bence 90 lı yılardaki ses rengi ile bu s<aarkıları okusaydı tozduman olurdu ortalık.ceza ile düet yapıcak diye ortaya çıkıp elini kolunu haraket ettirip rapmi sçyliyicek sanki gen kendi tarzında sarkılar söyliyicek. bu kadar tutucu olmayın arkadaslar
_________________ gönlünüz gönlümüzdür |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 14-Oca-2009 / 23:09 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
şimdiden eskişehirlilere keyifli güzel dinlemeler... yakında olsak gelmeyi çok isterdim.
|
|
|
|
 |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 14-Oca-2009 / 23:35 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
hayırlı olsun tüm müslüm baba hayranlarına ve sevenlere bu spor salonu il olarak eskişehirdemi oluyor acaba il yazmamışınız
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 15-Oca-2009 / 00:31 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
| harabecocuk demiş ki: | | sana yakışmadı baba olmadı yani artık müslümcüyüm demeye yüzüm kalmadı önce tarzımız olmayan şarkılar sonra işe yaramayan reklamlar şimdide bu olmadı baba sana yakışmadı artık müslümcülüğü bırakma zamanı geldi galiba diğer arabeskçiler neden böyle değil bi ferdi tayfur bi orhan gencebay ama müslüm gürses bole olsu kötü oldu bişi demiyorum |
olaya biraz objektif bakmalısın dostum,müslüm baba zamana ayak uyduruyor,yaptıkları ilede gündemde hep. album çıkmadan daha konserlere başlıyor,yani çok çalışıyor,bu album çok ses getirecek,benden söylemesi,diyer sanatçılarlada müslüm babayı kıyaslama bence,müslüm gürses,her şarkıyı söyleyebilme özelliğine sahip,diğer arbesksçilerin,nerde olduklarına bak yakaladıkları çizgi müslüm baba kadar başarılı değil.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 15-Oca-2009 / 01:20 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
| harabecocuk demiş ki: | | sana yakışmadı baba olmadı yani artık müslümcüyüm demeye yüzüm kalmadı önce tarzımız olmayan şarkılar sonra işe yaramayan reklamlar şimdide bu olmadı baba sana yakışmadı artık müslümcülüğü bırakma zamanı geldi galiba diğer arabeskçiler neden böyle değil bi ferdi tayfur bi orhan gencebay ama müslüm gürses bole olsu kötü oldu bişi demiyorum |
kardeş en güselini yapıyo müslüm baba müslümcü olmak her insan nasip olmaz artık beğenmiyosan çeker gidersin
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Oca-2009 / 01:44 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
| harabecocuk demiş ki: | | sana yakışmadı baba olmadı yani artık müslümcüyüm demeye yüzüm kalmadı önce tarzımız olmayan şarkılar sonra işe yaramayan reklamlar şimdide bu olmadı baba sana yakışmadı artık müslümcülüğü bırakma zamanı geldi galiba diğer arabeskçiler neden böyle değil bi ferdi tayfur bi orhan gencebay ama müslüm gürses bole olsu kötü oldu bişi demiyorum | eğer müslümcü sevgin buysa gidebilirsin kardeş silebilirsin babayı hayatından
4 dakika sonra eklenen mesaj:
hayatımda en sinir kaldığım şey değer verdiklerimin dışlanmasıdır keşke babaya demeseydinde o lafları bana küfür etseydin diyebilirm ...
|
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 15-Oca-2009 / 02:35 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
Eyvallah bilgi için saol...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Oca-2009 / 02:58 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
bence babaya hic yakısmıo bölesil mevzular ne dielim vardır elbet bunda da bir hayır eyv
_________________ kendimi kimseye anlatamadım...... |
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 15-Oca-2009 / 03:23 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
eğer müslümcü sevgin buysa gidebilirsin kardeş silebilirsin babayı hayatından
yav benim anlayamadığım yol vermek size göre ne kadar kolay ve basit usta33 gibi akıcı akılda kalıcı bişekilde konuyu izah etseniz babayı ve şuanki yaptıklarını anlatsanız dahamı kötü olur müslüm gürses hayranıyım diyosunuz ama hiç insan kazanmaya gayret etmiyosunuz insan kaybetmek amacımız değil kazanmak değilmi yanlış bilmiyosam eğer babanın yaptıklarını savuncak anlatcaksan yol vermeden doğru düzgün anlatmanızı tavsiye ederim......
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
muslum_5454
Üye

|
Tarih: 15-Oca-2009 / 03:35 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
gıtmeyı cok ısterdım
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 15-Oca-2009 / 03:52 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
Aslında Baba yavaş yavaş alıştırmıştı bizi. Baba'da haklı, tek taraflı düşünürseniz hep haklı çıkarsınız.
Müslüm Gürses artık Arabesk müziği yapmıyor, dünya müziği yapıyor (arabesk dahil).
Sadece arabesk Müslümcüleriyle yetinmiyor ki biz kendi elimizle yaptık, çoğu insanın elindeki albümlerin yarısı korsan. Konuyu saptırmayalım arkadaşa cevap vermek istedim:
Şahsen benim yüzüm var, Babanın yaptıklarına bu zamana kadar pek karşı çıkmadım, yeri geldi tartıştık ama hoşuma gitmese bile kabullendim. Yalnız sen şu mesajında
| harabecocuk demiş ki: | | ewet ebn 15 den fazla gördüm en son gördüğüm de müslüm baba muhterem nur ve ben arabayla ben onları götürüyordum babayı rüyamda gördüğüm zaman uyanmak istemiyorum |
diyorsun, seni kendinle çelişirken buluyorum. Tribünlere oynarsan burada fazla kalamazsın...
Anlık tepkiye bağlıyorum bu hareketini.
Musait zamanımda konserle ilgili yorumumu da yazacağım.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
abdi

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 15-Oca-2009 / 07:23 Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
o babadir ne yapsa yeridir ve de böyle seyleri denemekte fayda vardir.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
damarist06
Aktif Üye

|
Tarih: 16-Oca-2009 / 00:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
gitmeyi isterdim sağlık olsun.
|
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 16-Oca-2009 / 02:22 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
| alkolik_06 demiş ki: | eğer müslümcü sevgin buysa gidebilirsin kardeş silebilirsin babayı hayatından
yav benim anlayamadığım yol vermek size göre ne kadar kolay ve basit usta33 gibi akıcı akılda kalıcı bişekilde konuyu izah etseniz babayı ve şuanki yaptıklarını anlatsanız dahamı kötü olur müslüm gürses hayranıyım diyosunuz ama hiç insan kazanmaya gayret etmiyosunuz insan kaybetmek amacımız değil kazanmak değilmi yanlış bilmiyosam eğer babanın yaptıklarını savuncak anlatcaksan yol vermeden doğru düzgün anlatmanızı tavsiye ederim...... | kardeşim insan insana sevgi yolu bulmaz severse sevsin sevmezse napalım sevdirelimmi laflaro hiç bida sevecek gibi değil eyw o gençte müslümcü sevgisi 0(sıfır) eğer canı gönülden şarkılarının hepsini dinleseydi bunlarada tahammül göstermese bile saygı duysun biras..:S
1 dakika sonra eklenen mesaj:
derim...eyw..
|
|
|
|
 |
ADANALl
Aktif Üye

|
Tarih: 16-Oca-2009 / 02:54 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
Bende bugune kadar muslum gurses in yaptıklarına karsı cıkmadım aksine yenilik yapması cok hosuma gidiyor,begeniyor ve takdir ediyorum gercekten takdirlik işler cıkarıyor konser olayına gelince orada olmasamda guzel gececegine eminim adanaya gelirse gidecegim Müslüm Gürses her yaptıgı yenilikte cok basarılı her sarkıyı turkuyu kendı namesinden cok guzel anlatıyor valla guzel oluyor baska ne diyebilirim kelimeler yetersiz
_________________ https://i17.photobucket.com/albums/b65/kusanagıkyo/1102.gif |
|
|
|
 |
gecekurdu8989
Üye

|
Tarih: 16-Oca-2009 / 04:16 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses & ceza konseri : 21 şubat 2009 |
|
|
ben kendi adıma konuşuorum arabamla ğidicektim %100 qiderim ama malum hafta içi oldugu için qitme işim zorlaştı ömer abi bu olayı konuşalım bi ara abi müsait oldugunda bekliorum
_________________ herğün aklımdasın zalim!!!!!!!! |
|
|
|
 |