|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Diğer Sanatçılarımız |
| Yazar |
Mesaj |
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 24-Nis-2008 / 14:42 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
Ferdı tayfur kendı cızgısınde yol alan bırı,Muslum gurses bızım ıcın ayrıcalıktır.ben de katılmıyorum.Babanın her sarkısı anlamlı ve guzel yorumu ıse muhtesem.namelerı farklı sarkıları yasayarak soyluyor ve bızlerde yasatıyor.Bababın her turden sarkılarını dınledım.Uzun hava,damar parcaları,ask,ozlem,hasret,sıtem,ısyankar vb butun sarkılarını dınledım.ama dınlenılmeyecek sarkı bulamadım.bu da benım gorusum saygılarımla...
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
isyankar_arif
Üye

|
Tarih: 14-May-2008 / 14:46 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
ferdi tayfur uzun hava okuyamayabilir çünkü tarzı uzun havaya gitmiyor ama yanık şarkılarda ferdi babanında üstüne yoktur bence mükemmel ötesi bir ses ve oyunculuğu var babanın müslüm gürses ne ise ferdi tayfurda odur benim için hiç ayırt etmem ve mp3 arşivimde hemen hemen aynı oranda şarkıları vardır hayat arkadaşı şarkısına gelirsek bence ferdi tayfur daha güzel okumus ama gitmeyin yıllarıda müslüm baba daha güzel okumuş yani anlayacağınız ikisi arasında bi fark yok bence aynı kalitedeler şarkı konusuna gelince evet müslüm babanın dinlenmeyecek şarkıları var ve özellikle son zamanlarda çıkardığı ikimizin yerine paramparça ask tesadüfleri sever gibi parçaları ama ferdi babanın bütün parçalarını zevkle dinliyorum yani şarkıda ferdi baba ağır basıyor şarkılardaki karşılaştırmalara bakarsak ferdi baba daha çok kadere sitem serzeniş kabullenme ayrılığın yanık acısını inceliyor bana sor parçası gibi müslüm baba direk kadere isyan ediyor ve kabullenemiyor ömrüme verilen bu ceza niye ağlattı kader gibi
|
|
|
|
 |
nerdenbilsinler
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Ağu-2008 / 21:41 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
| nacves demiş ki: | | Ferdı tayfur kendı cızgısınde yol alan bırı,Muslum gurses bızım ıcın ayrıcalıktır.ben de katılmıyorum.Babanın her sarkısı anlamlı ve guzel yorumu ıse muhtesem.namelerı farklı sarkıları yasayarak soyluyor ve bızlerde yasatıyor.Bababın her turden sarkılarını dınledım.Uzun hava,damar parcaları,ask,ozlem,hasret,sıtem,ısyankar vb butun sarkılarını dınledım.ama dınlenılmeyecek sarkı bulamadım.bu da benım gorusum saygılarımla... |
ablama aynen katılıyorum
_________________ H.NİHAL ATSIZ |
|
|
|
 |
redbull32
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 08-Eyl-2008 / 14:04 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
Ferdi tayfur uzun hava okumaz demişsiniz MESELA yadeller filminde kuduğu o etkileyici uzun hava ,seherin vakti adlı halk müziği ağıt,ah annem adlı (maya)türü şarkısı,yaktı beni filminde okuduğu Garip adlı uzun hava,v.s gibi
|
|
|
|
 |
isyankar_arif
Üye

|
Tarih: 17-Eyl-2008 / 17:59 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
redbull32 pardon kardes onlara ben uzun hava gibi bakmıyorum onlar baska bişey sanki yüce ferdi tayfuru burdan tekrar saygılarımı gönderiyorum yasayan büyük efsanelerden bir tanesi
|
|
|
|
 |
bilben47
Yeni Katılımcı

Kayıt: Feb 11, 2007 Mesajlar: 15 Nereden: Dünya garip herşey garip aşk da garip...
|
Tarih: 29-Eyl-2008 / 14:37 Mesaj konusu: Cevap: Ferdi Tayfur |
|
|
müslüm gürsesi sevdiğim kadar ferdi tayfuruda seviyorum ferdi tayfur sinema larda çok iyi
_________________ (ŞİMDİ SEN NERDESİN BEN NEREDEYİM.. (SEVME SENİ SEVMEYENİ BAĞDAT DA SULTAN OLSA DA. SEV SENİ SEVENİ KAPINDA KÖLE OLSADAAA..))
|
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 23-Ekm-2008 / 00:42 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
hanii müslüm baba olmasa arabesk ferdiiden sorulur dicem
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
zerhat
Üye

|
Tarih: 07-Oca-2009 / 18:35 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
bir tarafta yüce müslüm bir tarafta yüce ferdi. bunlar benim gençliğim işte...
|
|
|
|
 |
muslumce-92
Aktif Üye

|
Tarih: 07-Oca-2009 / 22:13 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
ben ferdiyi sevmemye çalıştım ama sevemedim
müslüm babanın sevgisi bir başka gönlümde
_________________ Gel Gör Bu Halimin Sebebi Sensin
Gel Tut Ellerimi Hasretim Dinsin
Bak Kalbim Pas Tuttu Sensiz
Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz... |
|
|
|
 |
atasayar

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 08-Oca-2009 / 00:45 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
zaten kardeşler bu fan club da müslümcülerin yarısı müslüm baba dan sonra ferdi tayfur dinlerler buna bende dahilim....
ferdi tayfurda çok geçerli bi sanatçıdır.... atalarımız ne demiş dostlar yiğidi öldür ama hakkını yeme oda öle bişey.. allah iki babayada uzun ömürler versin
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Oca-2009 / 17:51 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
ben ferdi tayfur'u sevmem..Müslüm Baba bu piyasada göz önünde bulunan tek arabeskci.ferdi tayfur siyaset ypamaya kalkınca iyice bir kendisinden soğudum asla sevmem.. bide zaten kendisi söylemiyor bence ağlıyor..saygılar.
|
|
|
|
 |
mahsunkul_emrah
Aktif Üye

Kayıt: Nov 07, 2008 Mesajlar: 213 Nereden: Rotterdam, Hollanda
|
Tarih: 08-Oca-2009 / 20:21 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
Babayi (Muslum Gurses) Ferdi Tayfur ile kiyaslamak yanlis olur, siklet farki var, Baba daha iyidir
|
|
|
|
 |
okyanusss
Üye

|
Tarih: 17-Oca-2009 / 21:28 Mesaj konusu: Cevap: Ferdi Tayfur |
|
|
Müslüm qürses'i sevdiqim kadar Ferdi Tayfuruda seviyorum
|
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 12-Şub-2009 / 05:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: Ferdi Tayfur |
|
|
Eyvallah Ferdi tayfurda dinlerim...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
06kaderim66
Üye

|
Tarih: 04-Nis-2009 / 04:10 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
ferdi teyfur benım kucuklugumde dınledıgım sanatcıydı aslın da muslum gurses den sonra sevdıgım sanatcıdır o zaman lar muslum gurses si bılmezdık ama suan 7 senedır babayı dınlıyorum ve onun ustunede gelmez dıyorum allah uzun omurler versın aslında anlatılanlar aynıdır her parcalarda onemlı olan onu yasamaktır ben muslum babada yasadım saygılar
_________________ .Nasıl gelip geçti bunca seneler
..Farkına varmadan bir rüya gibi
...Bazen mutlu oldum bazen dert küpü
....Akıp akıp gittim deryalar gibi
......Çok şeyler kaybettim, çok şey kazandım
.......Her günüm bir başka yaşantım oldu |
|
|
|
 |
mahsunkul_05
Aktif Üye

|
Tarih: 24-Şub-2010 / 16:48 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
valla arkadaşlar ferdi tayfur benim gözümde çok güzel bi oyuncudur bir zamanlar ferdi tayfuru da dinlerdim ama baba(müslüm gürses) daha ağır bastı şimdi seçme şarkılarını dinlerim birçok şarkısınıda bilirim
İNADINA MÜSLÜM BABA
|
|
|
|
 |
baba_muslumcu25
Üye

|
Tarih: 05-Ağu-2010 / 06:56 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
Müslüm Baba tartışılmaz 1 numara tektir vazgeçilmezdir ama ferdide dinleriz onunda yeri ayrıdır
_________________ Sevilenin Elinden 1 Damla Aşk Tatmadım |
|
|
|
 |
geceler45
Üye

|
Tarih: 29-Hzr-2011 / 13:34 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
İkisinin de yeri ayrıdır saygıdeğer sanatçılarımızdır,Allah sağlıklı ömürler versin ikisine inşAllah.
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 29-Hzr-2011 / 15:03 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
ferdi tayfur en az dinlediğim arabeskçilerdendir, beni alıp götürmüyor açıkcası,burda elma ile armudu karıştırıyoruz aslında,ikside birbirinden çok farklı özellikleri olan sanatçılar fakat arabesk müziği olarak ikside aynı dalda babanın artıları çok fazla.
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
geceler45
Üye

|
Tarih: 29-Hzr-2011 / 17:36 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: ferdi tayfur |
|
|
İkisininde alıp götüren şarkıları birçok örnekle karşımıza çıkar,herkesin düşüncesi farklıdır,zevkler ve renkler tartışılmaz.
|
|
|
|
 |