|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Tv Görüntüleri
-> Flash TV Baba Show |
| Yazar |
Mesaj |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 24-Ekm-2008 / 01:28 Mesaj konusu: Cevap: Flash tv Baba Show 4. bölüm videoları (21 ekim 2008) |
|
|
Bir Teşekkürde videoları hala program devam ederken çevirip bizlerle paylaşan Dosya Arşivi bölümü krallarından Rahmi abiye gelsin.
Diğer teşekkürümüz orkestramıza (ben onlara çalgıcı demiyorum, diyemiyorum. Sanki konsere çıkmışlar sazın telini kemanın yayını tek kelimeyle çoşturuyorlar) geliyor, herzaman ki gibi muhteşemlerdi.
Konuklar ne yazık ki araya sıkıştırılmış gibi sanki, abi elimzide bu var der gibi. Fakat saygımız var onlarda bir noktada sanatlarını icra ediyorlar. Yusuf harputlu'nun sahneyi ele geçirme çabalarını takdirle karşılarken Müslüm Baba'nın tabiri caizse ağzının payını severmesinide takdire şayan bulup ayakta alkışlıyorum!
Program esnasında skeçlere hiç değinmeyeceğim bu konuda hepimiz mustaripiz diye düşünüyorum..
Diğer programlara nazaran Baba'nın şarkı performansı kötüydü, Ömer abiden öğrendik ki rahatsızmış. Bende tv'den takip ederken şarkı esnasında bir kez çok kötü öksürdüğüne şahit oldum.
Tabii düşnüp Babaya hak vermemek elde değil, 3.5 saat ayakta program başındasınız, konuşuyor, şarkı söylüyorsunuz. Her yiğit beceremez bu işi...
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 24-Ekm-2008 / 12:58 Mesaj konusu: Re: Cevap: Flash tv Baba Show 4. bölüm videoları (21 ekim 20 |
|
|
Rahmi abi değerli videolar için sonsuz teşk ederim..
emeklerin ve çalışmaların için canı gönülden tebrik ederim.
Her şarkıyı ayrı bir güzel okudu ama dokunmayın şarkısını bir başka okudu,skeçlerden hiç bahsetmeyin valla.sinir oluyorum yaa..arya girip duruyorlar,soytarı onlar ya..
muhteşemdi program hiç bitmese hep sürse..
|
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 25-Ekm-2008 / 01:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: Flash tv Baba Show 4. bölüm videoları (21 ekim 20 |
|
|
Olağan üstü bi geceydi..
senelerce şarkılarını dinleyip..kendimce bişeyler kaptığım sanatçıyı görmek heycandan ölcek gibiydim..
Teşekkürler Rahmi abi me..
|
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Ekm-2008 / 06:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: Flash tv Baba Show 4. bölüm videoları (22 ekim 20 |
|
|
Eline emeğine sağlık rahmi abi eyvallah...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
Byilmaz_44
Üye

|
Tarih: 05-Arl-2008 / 18:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: Flash tv Baba Show 4. bölüm videoları (22 ekim 20 |
|
|
eyw rahmi abi çok güzel olmuş..
|
|
|
|
 |