Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Aşk Tesadüfleri Sever, Son Albümü Piyasada ! [2006]
Aşk Tesadüfleri Sever, Son Albümü Piyasada ! [2006]
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
Yazar Mesaj
jest_50
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: NeVŞeHiR
MesajTarih: 03-Ksm-2008 / 01:59    Mesaj konusu: Re: Cevap: Aşk Tesadüfleri Sever, Son Albümü Piyasada !

emege sagLik ...
Kullanıcı profilini gör
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 09-Ksm-2008 / 23:09    Mesaj konusu: Re: Cevap: "Aşk Tesadüfleri Sever" Son Albümü Piya

muslum_toprak demiş ki:
ah oğlum parçası bildiğim kadarıyla murathan munganın eseri ve oğlu için yazmıştı..

murathan mungan evli değil çocuğuda yok kendisi eşcinseldir.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 11-Ksm-2008 / 18:02    Mesaj konusu: Re: Cevap: "Aşk Tesadüfleri Sever" Son Albümü Piya

eşcinsel olduğunu biliyorum,insanın oğlu olması için evlenmesi gerekmiyor,ben tv de böle duydum..kardeş
Alıntı:

Kullanıcı profilini gör
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 13-Ksm-2008 / 08:18    Mesaj konusu: Re: Cevap: "Aşk Tesadüfleri Sever" Son Albümü Piya

muslum_toprak demiş ki:
eşcinsel olduğunu biliyorum,insanın oğlu olması için evlenmesi gerekmiyor,ben tv de böle duydum..kardeş
Alıntı:

evet doğru çocuk sahibi olmak için evlenmeye gerek yok ama eşcinselliği bu derece yaşayan bir kişi de çocuk sahibi olmaz murathan mungan ah oğlum şarkısını bizler için yaptı.

Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering