|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
DaMaR_GFB
Aktif Üye

Kayıt: Jun 26, 2005 Mesajlar: 259 Nereden: çıktı bu ayrılık
|
Tarih: 01-Ksm-2008 / 21:03 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
| babacan1102 demiş ki: | arabeske müzigine gönül veren tüm dostlarıma illa birşeyler katmışımdır.
müslüm baba konusun da tabi.
içinde azda olsa ışık varsa kacarı yok
mübtelası olur elimde
eyvalahh |
ben diim elli sende yüz
|
|
|
|
 |
sislibirgece
Üye

|
Tarih: 01-Ksm-2008 / 21:06 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
ha unutmadan dınlemesını ıstemedıgım kısılerde oldu... muslumcugun kapı pencere kırdıracak halıne karsıyımm hayattır daaa kımse uzulmesın o zaman kralıda gelsın dınletmem eger ole olacaksaa.....
|
|
|
|
 |
by_ajan
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Ksm-2008 / 22:46 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
Çoçukluk arkadaşım hiç sevmezdi Babayı paso Ferdi dinlerdi bi kaç parçasını dinlettirdim sonra Müslümcü oldu,şimdide ben ferdiyi nasıl dinliomuşum yaaa die sitem edio Hatta şu anda babanın 200 e yakın parçasını ezbere bilio...
_________________ SeVDa YoLuNDa HaYaTıN Ne ÖNeMi VaR..! |
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Ksm-2008 / 21:47 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
| sislibirgece demiş ki: | | kimseyi muslumcı yapmayı denemedım cunku muslumculuk zorla degıl ısteyene ısteyen dınler ıstemeyen dınlemezz onun ıcın bıseyler bulacaksa kendısı dinleyerek bulsun benim buldugumu guzellıgı belkı o bulamaz sonra uzulmesın oda bende... (amasya merkez kafasına gore herkes) |
güzel bi konuya değinmişinde kardeşş sanatçıyı tanımadıkları için dinlemiolar yaa tanıtmak gerenkk zamane gençleri önyargıda bulunuyo kötü diolar arabesk dinlemiyolar. dinleseler bırakamazzzzzZZZZZZZZZZZZZLar aslında............!
|
|
|
|
 |
draw_raxsss
Üye

|
Tarih: 06-Ksm-2008 / 00:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
ben amcam dan alıştım baba müslüm gürsesi dinlemeye şimdi kız kardeşlerim ve babam dayım hepsi saglam dinleyiciler bunları ben alıştırdım şimdi ise annemi yapcam
|
|
|
|
 |
CaN_66CaN
Üye

|
Tarih: 06-Ksm-2008 / 04:08 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
Müslümcü Yaptıgım bırılerını Bırak.. bı coq kısıyı bu yola yonelttım ama muslumcu bı anda olunan bısey degıl..sadece bu yolda o unvana layık olamak ıcın cabalıyoruz.. Babayı dınlemeye basladıgımda arkadaslarım olsun calıstıgım ısyerınde olsun bı coq kısı Baba Dınlemeye Basladı.. Bence Babanın soyledıgı muzık herkese Hıtap Edıo Ama Onlar Sadece Bırının Ellerınden Tutmalarını Beklıo.. Onlara yolu gosterırsek zatn ınsanlar ısteselerde kendıne hakım olamıo.. SAYGILAR..!! 
_________________ isyanım allaha değil bütün allahsızlara...!! |
|
|
|
 |
nacves
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Dec 28, 2007 Mesajlar: 1029 Nereden: Müslüm Gürses Ülkesinden..
|
Tarih: 06-Ksm-2008 / 15:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
Babanın Sesini Duyup Kapılmamak mümkün mü?
_________________ ...varlığınla,yokluğunla sen harikasın...
...nacves... |
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Arl-2008 / 02:01 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
| nacves demiş ki: | | Babanın Sesini Duyup Kapılmamak mümkün mü? |
değiL 
|
|
|
|
 |
atasayar
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: May 06, 2007 Mesajlar: 2668 Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
|
Tarih: 31-Arl-2008 / 02:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
üniversitede bi kardeşimize gönül sevdasına ilaç olsun die müslüm babayı önerdim oda dinler şimdi..
_________________ bir yerden tanıyor gibiyim sizi....
|
|
|
|
 |
damarist06
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Arl-2008 / 04:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
OLdu Olmazmı çokkk şimdii baba fanatikleri hepsiii hep damar full damar
|
|
|
|
 |
muslum71sukru
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Oca-2009 / 05:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
yaw abi o kadar cd çektim,o kadar telefonlarına mp3 attım,çoğu olcam dedi ne yaptıysamda bir tane bile yapamadım,sadece dinlerler bazı parcalrını cok beğenirler
|
|
|
|
 |
imparator_44
Fanatik Üye

|
Tarih: 02-Oca-2009 / 01:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
birgün herkes müslümcü olacak nasılsa 
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
|
|
|
|
 |
*CANREİS*
Üye

|
Tarih: 28-Oca-2009 / 19:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
Evet oldu. ilk olarak yakın çevremi müslümcü yapmaya çalıştım. mesela lise yıllarında çoğu arkadaşım benim sayemde müslümcü oldular. ve haal devam ediyorum müslümcü olmaya.
|
|
|
|
 |
kovmanicelo
Aktif Üye

|
Tarih: 28-Oca-2009 / 19:40 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
isyerindeki arkadaslarıda muslumcu yaptım bende 2 kısı sıkı muslumcu oldular
_________________ Sen degilmisin gönlümü çalan
Simdi askima diyorsun yalan
Bana sevgilim senden dert kalan
Dön artik geri sevgime inan |
|
|
|
 |
mahsunkul_05
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Arl-2009 / 19:01 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
evet bende yapıyorum arkadaşlar küçük yaştan aşıladım birilerini yavaş yavaş alışacaklar inşaallah HER ŞEY BABA İÇİN..........
|
|
|
|
 |
Adanali1954
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 17-Arl-2009 / 19:49 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
Çok oldu bu zamana kadar uzak kalmış tiksinti gözüyle bakan insanlar 2 şarkısını dinleyip tüm albümlerini isteyen ee bende boş durmadım verdim tabiki şimdi benden beterler 
|
|
|
|
 |
adem_reis78
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Arl-2009 / 06:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
Bizim Semtte Bi Cok Tanıdıgım Müslümcü Varmış Ve Baya Babacı OlDuklar Dinleme Olarak Herkese Tavsiye Ederim Ama Babacı Yaptıgım Kişi Var Tugba Ve Emmine Emine Aramızda Degil Ama Tuba Aramızda
18 dakika sonra eklenen mesaj:
Dinlettiklerim aşıladıgım cok Oldu Ama İki Kızı Müslümcü Yatım Kendileri Kankam Olur Tuba Ve Emine Tuba Aramızda Ama Emine Yoq 
_________________ Kimbilir kaç seven sabah bekliyor.. |
|
|
|
 |
muslumkolikkk
Üye

|
Tarih: 19-Arl-2009 / 01:31 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
insanlarımız tam olarak özenti dediğimiz saplantıyla gidip geliyorlar ağrıda sevilen bir insan olduğum için en az 50 kişi Müslüm Gürses dinliyordur...
43 saniye sonra eklenen mesaj:
tabi benim vesilemle bunu eklemeyi unutmuşum ...
_________________ alemlerde yer yapan deliknlının elinde olan çarşafla sarılıp dumanla yok olan esrara değil sana müptelayım müslüm baba (müslümkolikkk...) |
|
|
|
 |
OSMANN49
Aktif Üye

|
Tarih: 21-Arl-2009 / 03:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
evet çok hippi takılan arkadaşım repçi hipapçı vardı hepsini baba cı yaptım   
_________________ doğuştan anlıma yazılan dertsin seni sevmezsem katlanmak azap olurdu |
|
|
|
 |
muslumce-92
Aktif Üye

|
Tarih: 23-Arl-2009 / 04:02 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
bende oldu şimdi onlarda müslümcü ve müslümcü ettikleri bile oldu
_________________ Gel Gör Bu Halimin Sebebi Sensin
Gel Tut Ellerimi Hasretim Dinsin
Bak Kalbim Pas Tuttu Sensiz
Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz... |
|
|
|
 |