|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 03:01 Mesaj konusu: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
arkadaşlar müslümcü yaptığınız birileri oldumu? nası yaptınız yorumlarsanız sevinirim??
ben bi arkadaşımı yapmıştım babadan son derece nefret ediyordu vede hareketli slow şarkılar(sensiz olmaz, son 2007 albüm parçalarını,ikiye böldün beni,seni isterim,zalim aldı götürdü v.s v.s)göndererek sevdirdim ve şimdi msn de sürekLi baba dinlediğini görüyorum hatta esrarLı gözLer gibi ağır şarkılar takılmaya başladı ...................... 
|
|
|
|
 |
|
|
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 03:19 Mesaj konusu: Re: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
bende beninim küçük elemanı sıkı bir müslüm gürses dinleyicisi yapıyom çocuk hayatında dinlemişliği yok en favori parçasıda usandım gecelerden hayatında dinlemezdi dükkanda ben çaldığım için oda severek dinlemeye başladı sabah daha dükkanı açar açmaz ilk işi teybi açıp baba cd takıp çalmaya başlamak...............................
.......EYW......................
|
|
|
|
 |
By_Sorti
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 03:21 Mesaj konusu: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
Evet Kardeşim Benımde 7 Kişi Yaptım Aslında Tek Tük Dinliyorlardı Ama Şimdi albüm albüm
Adamlar Bu zamana kadar biz boşuna takılmışıs felan gibi konuşmalarına şahit oldum
Ama şimdi işyerinde cd leri tek tek okuyorlar şu şlarkı bu bu şarkı şu Hesabı Çok güzel bir duygu ...
_________________ eyvallah... |
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 03:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
banned o avatarı değiştirirsen bir kişi daha muslumcu yapmış olucaz .
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 04:15 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
| Muslumcu22 demiş ki: | | banned o avatarı değiştirirsen bir kişi daha muslumcu yapmış olucaz . |
avatarın ne kusuru var ??nede olsa m.baba da söledi rack dimi ??? sırf m.baba rack söledi diye koydum vede rackı destekliyen bi sanatçı olduğu için..! ..konuyla ilgili bi yorumun olsaydı sevinirdim... bu arada ben yeterince müslümcüyüm . Bilsende olur bilmesende güzel kardeşim eyw. 
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 05:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
| banned demiş ki: | | Muslumcu22 demiş ki: | | banned o avatarı değiştirirsen bir kişi daha muslumcu yapmış olucaz . |
avatarın ne kusuru var ??nede olsa m.baba da söledi rack dimi ??? sırf m.baba rack söledi diye koydum vede rackı destekliyen bi sanatçı olduğu için..! ..konuyla ilgili bi yorumun olsaydı sevinirdim... bu arada ben yeterince müslümcüyüm . Bilsende olur bilmesende güzel kardeşim eyw.  |
öncelikle güzel bi konuya değinmişsin akif abi,beni müslüm baba dinlediğim için elştiren bi çok arkadaşım oldu ama bunlarında çoğu zamnla beni iyi anladılar,onlarda dinledi,bana hak verdilermsülüm baba adına bişi arayan oldumu doğru bana gelirler zaten,ayrıca avtar konusuna gelince, sakıncalı olmayan istediğin avtarı koyabilirsin tabi abi,bu avtarda ki tek sorun baktık avtara benim de kafa gidip geliyor ,kafam dönüyor abi,sabit bişiler koy kıbırdanmasın 
_________________ ölünce biter |
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 05:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
tam anlamıyla 1 kişiyi saflarıza kattım ama dinleme olarak 10 kişi vardır sanırım
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
jest_50
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 05:55 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
aynen kardeş senin avatar adamın kafayi dönderiyo biraz konuya gelince saymadım ama az cok yapmışımdır ölümüne babaaaa
|
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 05:55 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
| taruz demiş ki: | | tam anlamıyla 1 kişiyi saflarıza kattım ama dinleme olarak 10 kişi vardır sanırım |
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 15:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
Sevdiğim insanı Müslümcü Yaptım artık.bi konu da daha anlaşıyoruz..
|
|
|
|
 |
muslumce-92
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 18:58 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
hiç sevmeyen birini yaptım oda şu anda buraya üye
muslumce-63 nickli arkadaşım
_________________ Gel Gör Bu Halimin Sebebi Sensin
Gel Tut Ellerimi Hasretim Dinsin
Bak Kalbim Pas Tuttu Sensiz
Sen Yoksun Kaldım Sahipsiz... |
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 19:02 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
| clgnsedat demiş ki: | | banned demiş ki: | | Muslumcu22 demiş ki: | | banned o avatarı değiştirirsen bir kişi daha muslumcu yapmış olucaz . |
avatarın ne kusuru var ??nede olsa m.baba da söledi rack dimi ??? sırf m.baba rack söledi diye koydum vede rackı destekliyen bi sanatçı olduğu için..! ..konuyla ilgili bi yorumun olsaydı sevinirdim... bu arada ben yeterince müslümcüyüm . Bilsende olur bilmesende güzel kardeşim eyw.  |
öncelikle güzel bi konuya değinmişsin akif abi,beni müslüm baba dinlediğim için elştiren bi çok arkadaşım oldu ama bunlarında çoğu zamnla beni iyi anladılar,onlarda dinledi,bana hak verdilermsülüm baba adına bişi arayan oldumu doğru bana gelirler zaten,ayrıca avtar konusuna gelince, sakıncalı olmayan istediğin avtarı koyabilirsin tabi abi,bu avtarda ki tek sorun baktık avtara benim de kafa gidip geliyor ,kafam dönüyor abi,sabit bişiler koy kıbırdanmasın  |
boşver kardeş konumuz avatar değil değiştirriz zamanla yorumlarınız için teşekkürler...
|
|
|
|
 |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 20:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
hangi birini anlatayım müslüm cü yaptıklarımın
|
|
|
|
 |
snare
Aktif Üye

|
Tarih: 31-Ekm-2008 / 22:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
hic kimseyi müslümcü yapmadım ki bence MÜSLÜMCÜ OLUNMAZ DOGULUR eyvallah
|
|
|
|
 |
DaMaR-58
Üye

|
Tarih: 01-Ksm-2008 / 06:25 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
Girdiğim İş ortramlarında benle çalışan yada bana en yakın çalışan en az bir Kişi Müslümcü olur..Okuldada böyle olurdu zaten..Şimdi bunlardan bir kardeşim askeri görevinde müzik dinleme imkanı varmış benden 5 cd istedi kıramadım kıramamda zaten anında postaladım ilaç gelmiş kardeşime 
|
|
|
|
 |
dmreda
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Ksm-2008 / 06:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
olmazmı çok arkadaşım var.arkadaşlarımın bazıları sevmezdi babayı ama ben sürekli dinledigim için onlarda alıştı ve zamanla dinlemeye başladılar
_________________ içimde yılların yorgunlugu var,bahtımı yeniden yazsan ne fayda!!! |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 01-Ksm-2008 / 09:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
arabeske müzigine gönül veren tüm dostlarıma illa birşeyler katmışımdır.
müslüm baba konusun da tabi.
içinde azda olsa ışık varsa kacarı yok
mübtelası olur elimde
eyvalahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
mali_usta
Fanatik Üye

|
Tarih: 01-Ksm-2008 / 10:09 Mesaj konusu: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
ben elbistanlıyım geçen yaz memlekete gittim..baktım müslüm baba'yı pek seven yok.. biraz biraz sayemde sevdiler ama tam müslümcü yaptım denilemez
|
|
|
|
 |
nevaa
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Ksm-2008 / 19:02 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
hem sayılır hem sayılmazz yavaş yavaş aşılıyom gibi bişeyy ..hala karşı gibi görünüyolar falat bi kaç şarkısınaa bak işte bu şarkısı çok güzel diyip ufaktan ufaktan giriş yapmaya başladı arkadaşlarımmm 
|
|
|
|
 |
sislibirgece
Üye

|
Tarih: 01-Ksm-2008 / 20:58 Mesaj konusu: Re: Cevap: müsLümcü yaptığınız birileri oldumu? |
|
|
kimseyi muslumcı yapmayı denemedım cunku muslumculuk zorla degıl ısteyene ısteyen dınler ıstemeyen dınlemezz onun ıcın bıseyler bulacaksa kendısı dinleyerek bulsun benim buldugumu guzellıgı belkı o bulamaz sonra uzulmesın oda bende... (amasya merkez kafasına gore herkes)
|
|
|
|
 |