|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
Melisa_Gurses
Üye

|
Tarih: 25-Ekm-2008 / 21:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni S |
|
|
derdımı kımlere desem...
_________________ kimi aşaglar kimi hor görür bir ayet var müslüm babacılar yaşarken ölür alayına isyan ölümüne müslüm babam babaaa!... |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 25-Ekm-2008 / 21:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni S |
|
|
Farklıyız-Sebepsiz Ayrılık
Gitti
Bir Anda..
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 25-Ekm-2008 / 22:06 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni S |
|
|
| banned demiş ki: |
kardeş madem ole babaya baba showda canLı yayında söle madem bu kadar yakınsın sanatçıyla bizde kulağımızla duyalım snde her netteki haberlere yalan diyosun olmazki bunu sanatçıdan bnde duydum korsan olduğunu kendi ağzından tamamıyla korsandır. |
ben netteki herşeye yalan demiyorum.
dogru bildigimi söylüyorum.
ama senin anlamamak istememeni de anlıyorum!
sana göre baba okumadı bana göre okudu.
ve unutma ki 2 senelik bir hayranlıkla bunları cözemessin.
daha cok yol kat etmelisin bende elimden geleni yaparım senin için.
eyvallahh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
babacan1102

|
Tarih: 25-Ekm-2008 / 22:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni S |
|
|
| isyankar_arif demiş ki: | | banned kardes babacan herseyi bildiğini çalısıyor bence ömer abi bence bu kadar yakınsın sorda canlı yayında bizde öğrenelim hem babadan izinsiz korsan albüm yapılacak hemde baba kendi ağzından okuyacak şiirleri ben bu habere gülerim |
o zaman ulusa git ve bayılana kadar gül arifcim.
cünkü yarısından fazla korsan
yada git burhan bayardan bişiler ögren!
eyvallahh
nerdesin |
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Ekm-2008 / 03:42 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni S |
|
|
varmıydı severken kaçmak Sevenin kaderi mi yakmak Sevmekse var olmak Sensiz varlığımın ne anlamı olacak Senden bana kalan Kaybolan zaman yitik bir aşk............
burdaki şiiri manyak sölüyo kardeş bu arada sanada saygısızlık ettik konu dağıldı özür dileriz! ben elimden geldiğince sizlere konu hakkında yard.etmeye çalıştım ama belki babacan kardeşimizde haklıdır babaya sormuş ta olabilir doğru bilgiye saygısızlık etmiyelim ama her problemin anahtarı kanıttır bunuda bilelim eyw.
|
|
|
|
 |
mustafabergen
Üye

|
Tarih: 26-Ekm-2008 / 17:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni S |
|
|
haklısın-şarkılar senin için
farklıyız-sebepsiz ayrılık
dinleyin beni dağlar
_________________ Bu alana reklam verebilirsiniz  |
|
|
|
 |
Erfan

|
Tarih: 26-Ekm-2008 / 22:47 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni S |
|
|
evlat :d
_________________ *~*~*~Sen bizim Babamizsin Sen ne dersen o Olur ~*~*~* |
|
|
|
 |
babacan1102

|
Tarih: 26-Ekm-2008 / 22:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni S |
|
|
| isyankar_arif demiş ki: | | somut delil babacan kardes bi video bi resim yada ses kaydı öyle buralardan söylemekle olmuyor bu işler hem burhan bayardan banane yapmıssa peşine düşmek banamı düşer |
somut delil benim senin yaşın kadar müslüm baba dinlemem yetmez mi?
burhan bayar konusu ise her iki kelimenden biri burhan bayar oluyorya!
eyvallahh
nerdesin |
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 27-Ekm-2008 / 03:18 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni Seviyors |
|
|
| nacves demiş ki: | | birbirinden guzel evet bende yaprak dökümü,damla damla,seni kalbıme gömdüm bunlar muhteşem... |
seni kalbime gömdüm şarkısında baba şiir sölüyoda benimmi haberim yok yoksa:?
bu arada arif kardeş susmak bazen herşeyi anlatır ben susmuştum uzatmak istememiştim konuyu. susarak ne demek istediğimi o arkadaş anladı susmasaydım devam etseydim ben ayıp etmiş olcaktım ama o kendisinin ettiği ayıbı görmüştür umarım o arkadaş m.baba dinleyişinin 16.senesini kutluyor heralde bu aralar her sıkıştığı zaman onu sölüyor çünki şunuda sölim kendinden büyük insanlara 2 4 6 10 yıl dinlemişin babayı diye küçük düşürmesin kimseyi çok bilmişlik yapmasında site büyüğü olabilir ama yaş ve insanlık bakımından küçük olmasın sakın eywallah ...!!!!!!!!!!
|
|
|
|
 |
babacan1102

|
Tarih: 27-Ekm-2008 / 16:35 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni Seviyors |
|
|
bu arada arif kardeş susmak bazen herşeyi anlatır ben susmuştum uzatmak istememiştim konuyu. susarak ne demek istediğimi o arkadaş anladı susmasaydım devam etseydim ben ayıp etmiş olcaktım ama o kendisinin ettiği ayıbı görmüştür umarım o arkadaş m.baba dinleyişinin 16.senesini kutluyor heralde bu aralar her sıkıştığı zaman onu sölüyor çünki şunuda sölim kendinden büyük insanlara 2 4 6 10 yıl dinlemişin babayı diye küçük düşürmesin kimseyi çok bilmişlik yapmasında site büyüğü olabilir ama yaş ve insanlık bakımından küçük olmasın sakın eywallah ...!!!!!!!!!! |
bu sitede ben kimin ne oldugunu cok iyi bilirim.
ve cogu kişi benim de ne oldugumu iyi bilir.
benim amacım size birşeyler ögretmek,siz ise egolarınızı tatmin etme peşindesiniz.
sizi küçük düşürme gibi bir amacım olsa, bunları yazmakla kendimi yormam bile
sizin büyügünüz olarak neyseniz o olun diyorum.
susarak birşeyler anlatmaya calışıyoruz gibi ucuz kelimelerin arkasına da sıgınmayın.
vee banned bu sana yazdıgım son mesaj ve son kez uyarıyorum.
cok bilmişlik, bunlar senin kişiligine yakışır bişi.
insanlık bakımından da senin gibi yüz kişiyi cebimden cıkartırım.
demedi deme
eyvallahh
nerdesin |
|
|
|
 |
DaMaR_GFB
Aktif Üye

Kayıt: Jun 26, 2005 Mesajlar: 259 Nereden: çıktı bu ayrılık
|
Tarih: 27-Ekm-2008 / 17:41 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni Seviyors |
|
|
beni yanlış anlama anlama sakın hoşgör be meyhaneci sarhoşum işte(sivrisinek saz)
Bilmediklerimi ayaklarımın altına alsaydım başım göğe değerdi
İmam-ı Azam
|
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 27-Ekm-2008 / 21:23 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni Seviyors |
|
|
| babacan1102 demiş ki: | | banned demiş ki: |
bu arada arif kardeş susmak bazen herşeyi anlatır ben susmuştum uzatmak istememiştim konuyu. susarak ne demek istediğimi o arkadaş anladı susmasaydım devam etseydim ben ayıp etmiş olcaktım ama o kendisinin ettiği ayıbı görmüştür umarım o arkadaş m.baba dinleyişinin 16.senesini kutluyor heralde bu aralar her sıkıştığı zaman onu sölüyor çünki şunuda sölim kendinden büyük insanlara 2 4 6 10 yıl dinlemişin babayı diye küçük düşürmesin kimseyi çok bilmişlik yapmasında site büyüğü olabilir ama yaş ve insanlık bakımından küçük olmasın sakın eywallah ...!!!!!!!!!! |
bu sitede ben kimin ne oldugunu cok iyi bilirim.
ve cogu kişi benim de ne oldugumu iyi bilir.
benim amacım size birşeyler ögretmek,siz ise egolarınızı tatmin etme peşindesiniz.
sizi küçük düşürme gibi bir amacım olsa, bunları yazmakla kendimi yormam bile
sizin büyügünüz olarak neyseniz o olun diyorum.
susarak birşeyler anlatmaya calışıyoruz gibi ucuz kelimelerin arkasına da sıgınmayın.
vee banned bu sana yazdıgım son mesaj ve son kez uyarıyorum.
cok bilmişlik, bunlar senin kişiligine yakışır bişi.
insanlık bakımından da senin gibi yüz kişiyi cebimden cıkartırım.
demedi deme
eyvallahh |
kimse kendi yanlışını görmüyo ve herkes kendi üstünlüğünü savunuyor bendede vardır bi yanlışlık kesinn.. bende sizin gibi bilgi vermeye çalışıyorum ıspatlıyorum ve bana katılanlar var. egolarımı tatmin etmeye çalışmıyorum hepimizin amacı gerçek bilgiyi bulmak ıspatlamak ben elimden geleni yaptım bu arada kendinden büyük birine de akıl verme neyseniz o olun demekle geç kalmış birisisinn ben senin abin yaşındayım yaşınızı bilinde gelin bir önceki msjda senden büyük olduğumu belirtmiştim sohbet odasındada belirtmiştim aylar önce !!!! burdada yaş önemli değildir ayrıca .... .
size yazdığım son msjda budur. insanlık bakımından da senin gibi yüz kişiyi cebimden çıkarrım gibi basit cümlelerle polemiğe girme kardeşim;)
eywallah.
|
|
|
|
 |
babacan1102

|
Tarih: 28-Ekm-2008 / 06:42 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni Seviyors |
|
|
kimse kendi yanlışını görmüyo ve herkes kendi üstünlüğünü savunuyor bendede vardır bi yanlışlık kesinn.. bende sizin gibi bilgi vermeye çalışıyorum ıspatlıyorum ve bana katılanlar var. egolarımı tatmin etmeye çalışmıyorum hepimizin amacı gerçek bilgiyi bulmak ıspatlamak ben elimden geleni yaptım bu arada kendinden büyük birine de akıl verme neyseniz o olun demekle geç kalmış birisisinn ben senin abin yaşındayım yaşınızı bilinde gelin bir önceki msjda senden büyük olduğumu belirtmiştim sohbet odasındada belirtmiştim aylar önce !!!! burdada yaş önemli değildir ayrıca .... .
size yazdığım son msjda budur. insanlık bakımından da senin gibi yüz kişiyi cebimden çıkarrım gibi basit cümlelerle polemiğe girme kardeşim;)
eywallah. |
güzel kardeşim sana katılanların,sana katılma sebebini bir bilsen
sende bana hak verirsin.
amacları farklı kişiliklerle ugraşmak zor birşey.beni anlıyorsundur inşallah
insanız, şartellerin gevşek oldugu ana denk gelmişimdir belki,kalbini kırmış da olabilirim .
o yüzden senden özür diliyorum.
şayet bu konuyu cok merak ediyorsan senle bu konuyu özelden konuşalım.
kendini bilmezler bizden alıp başka yerde satmasın diye!
durmak yok yola devam.
müslüm baba namına ne varsa
eyvallahh
nerdesin
En son babacan1102 tarafından 28-Ekm-2008 / 21:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
 |
babayahasta
Aktif Üye

|
Tarih: 28-Ekm-2008 / 20:18 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni Seviyors |
|
|
Banned kardeş söle bakıyım sebepsiz ayrılık haklısın filan hangi firmadan hangi senede ne zaman yedekmi değilmi, anlat bi hele ömer usta doğruyu sölüyo sen bi söle bakalım nasıl çıkmış bu şarkılar????
|
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 28-Ekm-2008 / 21:59 Mesaj konusu: Re: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni Seviyors |
|
|
ömer kardeş senin tek yanlışın doğru sandığın bilgiyi verirken büyüklük yapmandı vede özür diledin en iyisini yaptın vede dediklerinin doğru olduğuna inanıyorum şimdi seni daha iyi anladım... varsa bendede bi hata(ki kesin vardır) bende özür diliyorum dediğin gibi m.baba namına ne varsa durma yok yola devammm
| babayahasta demiş ki: | | Banned kardeş söle bakıyım sebepsiz ayrılık haklısın filan hangi firmadan hangi senede ne zaman yedekmi değilmi, anlat bi hele ömer usta doğruyu sölüyo sen bi söle bakalım nasıl çıkmış bu şarkılar???? |
kardeşim amacın ne? konuyu dağıttığının farkındamısın vede 2.bi konuyu uzattığının... herşey tatlıya bağlanmış sen napıyorsun? beni sohbet odasında gördüğün zaman konuşuruz bu konuyu eyw. 
|
|
|
|
 |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 28-Ekm-2008 / 22:39 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni S |
|
|
benim için fark etmez müslüm babanın söyledi okudugu her şir bir şah eserdir
|
|
|
|
 |
babayahasta
Aktif Üye

|
Tarih: 29-Ekm-2008 / 00:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni S |
|
|
güsel kardeşim uzatmıyorum uzatıcak halimde yok yanlış bilgi olmasın diye hatırlatma yaptım...
|
|
|
|
 |
banned
Aktif Üye

|
Tarih: 29-Ekm-2008 / 17:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni S |
|
|
| babayahasta demiş ki: | | güsel kardeşim uzatmıyorum uzatıcak halimde yok yanlış bilgi olmasın diye hatırlatma yaptım... |
mrk etme sen kardeş doğru bilgiyi en kısa zamanda öğeniceksin bn uzatmamak maksadıyla babacana hak verdim o şiiri m.gürses in okumadığının ıspatını daha iyi bi şekilde görceksin ama bu konu altında değil umarım ne demek istediğimi anlamışındır buda bu konuya yazdığım son msj.dır. konuyu açan arkadaştanda tekrar özür diliyorum konudaki msjların çoğu konuyla alakalı olmadığı,tartışma konusu olduğu için...
|
|
|
|
 |
ESRAR-Perdesi
Aktif Üye

Kayıt: Dec 26, 2004 Mesajlar: 246 Nereden: DerinLerdeN (41)
|
Tarih: 29-Ekm-2008 / 18:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni S |
|
|
insan ol evlat........
_________________ en güzel gözler...
esrarlı gözler...!
esrarlı gözler
yalnız seni özler.... |
|
|
|
 |
babayahasta
Aktif Üye

|
Tarih: 29-Ekm-2008 / 23:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Babanın En Cok Hangi Şarkıda ki Şiirinni S |
|
|
tmm kardeşim ispatlarsın sen bana ben zaten bişi bilmem pek baba hakkında sen öğretirsin bana eyw 
|
|
|
|
 |