Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Muslumcu.Com Baba Showdaydı (21 ekim 2008)
Muslumcu.Com Baba Showdaydı (21 ekim 2008)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Tv Görüntüleri -> Flash TV Baba Show
Yazar Mesaj
cihanblk
Üye
Üye

MesajTarih: 24-Ekm-2008 / 01:02    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)...

Alıntı:
bu günün bir diger özelliği admin(bilal) kardeşimizin dogum günü olması idi.
nice mutlu yıllara iyi ki dogdun kardeşim.
sana babanın posterini imzalatıp,gönderiyorum
buda bizden sana dogum günü hediyemiz olsun
bir müslümcü için eşsiz bir hediye demi

ömer baba bugunde benim dogum günüm ya keske bi posterde bana imzalatsaydın Smile

sakası bi yana gerçekten emeğine güzel gönlüne saglık ömer baba valla hi büyüksün... söylecek fazla söz bulamıyorum

bir değil bin seven versen ne fayda...
Kullanıcı profilini gör
By_FaDeD
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Çooook Uzaklardan Yanlızlık şehrinden...!
MesajTarih: 24-Ekm-2008 / 07:22    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)...

Helal Olsun Arkadaşlar Güzel Bir Olaya İmza Atmışsınız Sizleri Gönülden Kutluyorum Sizleri Tv Den İzledim Gözüm Hep Seyircilerde Question Yani Sizlerde Oldu Keşke Hepimiz Orda Olsakta Böle Dolma Muslumculer Orda Olmasa Ama Can Sağlığı Ellerine Ve Yüreklerinize Sağlık Resimler Herşey Dört Dörtlük Olmuş

Özelliklede ( Ömer ) Abi Helal Olsun Vallahi Sana Herkez Böle Senin Gibi Yapmaz Yapamaz:( İşallah Bizleerde Yakında Orada Oluruz

Eyvallah

Gönlünüz Gönlüzdür...!

Kurt O Sessizliği Bozarsa Kıyamet KOPAR !
Kullanıcı profilini gör
zalimyar47
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: adana
MesajTarih: 24-Ekm-2008 / 16:53    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)...

baba elinize saglık benide cagırında birgün gelim baba sova tamam ömer dayı
Kullanıcı profilini gör
babacan1102

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 24-Ekm-2008 / 22:53    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)...

zalimyar47 demiş ki:
baba elinize saglık benide cagırında birgün gelim baba sova tamam ömer dayı

buyur gel kardeşim bilgiler ana sayfada görülüyor.

eyvalahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
hasan_02
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: adıyaman
MesajTarih: 24-Ekm-2008 / 23:20    Mesaj konusu: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (21 ekim 2008)

emegi gecen güzel insan kardeşim babaca1102 ömer kardeşime sonsuz sevgilerimi iletiyorum.

tarifi imkansız bir geceydi.
allahın izni ile her hafta bende ordayım .

görüşmek dilegiyle..
Kullanıcı profilini gör
By_Sorti
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MG
MesajTarih: 25-Ekm-2008 / 00:35    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)...

muzeyyen demiş ki:
Baba sayesinde yaşadığımız güzel dakikalara, salı gecesi yenilerini ekledik. Bu seferki diğerlerinden daha güzeldi. Kalabalık olunca coşku daha da artıyor. Yeni yeni Müslümcü arkadaşlarla tanışma fırsatı bulduk. Gün geçtikçe bu buluşmalar daha güzel bir hal alıyor. Aile gibi olduk artık. Bayanların tek temsilcisi olarak beni de aralarına kabul eden tüm kardeşlerime abilerime sonsuz teşekkürler... Hepsinin sıcak yaklaşımı sayesinde hiç yalnızlık hissetmiyorum ama yinede bayanlardan destek bekliyorum. Hadi kızlar beni tek bırakmayın.

Programa gitmeden önce epey bir hazırlık yapmıştım. Afişler hazırladım müslümcü arkadaşlarım için. Stüdyo şefinden afişler için izin alındı. Önce bir sakıncası yok dediler ama sonra yönetmenin azizliğine uğradık tüm afişler toplatıldı. Olsun ne yapalım en azından posterlere dokunmadılar....

Bu hatfa stüdyoda çekilen fotoğraflar benden. Elimde makineyle ortalıkta gezindim durdum. Ama baba'nın karşısında ellerim titriyordu heyecandan. O yüzden çok net çıkmadı fotolar. Geçen hafta Emre'nin çektikleri çok daha güzel çıkmıştı. Kusurumu hoş görün artık. Kolaymı baba'nın karşısında sapasağlam durmak. Haliyle tir tir titredim.......

Stüdyonun içinde olduğu kadar dışarıda da güzel anlar yaşandı. Yeni tanıştığımız çok değerli arkadaşlarıma burdan selam ediyorum. Sizi tanımak benim için onurdur. Elimizde çay, dilimizde Müslüm baba güzel sohbetler yaşandı. Devamı gelecektir.....

Artık gelenek haline gelen Baba Show'a katılımlarımızda daha büyük çoşku, daha güzel dakikalar yaşayabilmek için; gelme imkanı olan tüm arkadaşlarımızı bekliyoruz. İlk gittiğimizde 8-10 kişiydik. İkincisinde aşağı yukarı 30 kişi vardık. Bakalım önümüzdeki haftalarda bu sayı kaça ulaşacak. Çok yakında o stüdyoyu müslümcü.com ailesiyle dolduralım. Dışardan gelen toplama seyirciler yerine tüm koltuklarda Müslüm Baba hayranları olsa ne güzel olur. Hadi bakalım müslümcü.com gösterelim kendimizi..

Bu arada benimde artık FULL MÜSLÜM BABA ARŞİVİM VARRRRRR.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER..

Allah Be Budur Yaa Ablam Benım Harbiden Olay Burda Koptu yaa Abla Çook Güzel Yazmışsın Valla

Bu Yorumlardan Sonra Gelmemek Elde Degil Abla Saol Varol Sende Çook Uraşıyosun Paylaşımların İçin

Teşekkür Ediyorum Allah Razı Olsun

Daima Mutlu Olmak Dilegiyle..

By_SorTi...
Kullanıcı profilini gör
nerdenbilsinler
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ORDU
MesajTarih: 25-Ekm-2008 / 00:38    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)...

cok güzel bir gece gecerdiniz belli foto paylaşımlarınız içinde cok teşekkur ederim. inş bizede nasip olur bi gün

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 25-Ekm-2008 / 02:04    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)...

ne söylüyceğimi bilmiyorum ne yorum yapayım şimdi bilmiyorum herşey ama herşey süper bakalım nasip olursa haftaya gelebilirsem gelmeye çalışacam............
EYW.................
Kullanıcı profilini gör
akliyok_06
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 25-Ekm-2008 / 06:12    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)...

Süper olmuş ömer baba helal olsun herkez güzel vakit geçirmiş belli yüreğinize sağlık...

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 25-Ekm-2008 / 15:34    Mesaj konusu: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (21 ekim 2008)

arkadaslar belkı konusmuzla alakalı olmaya bılır ama müslüm baba'nın kasetı ne zaman cıkcan haberınız varmı ekım basları demıstınız ama kolay gelsın sımdıden tskler
Kullanıcı profilini gör
ismail28
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: DeRTLiLeR MeYHaNeSi
MesajTarih: 25-Ekm-2008 / 17:47    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)...

Çok güzel görüntüler tşkkrler

Üye
Üye

Nereden: GAZİANTEP
MesajTarih: 25-Ekm-2008 / 18:23    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)...

görüntüler harika orda olmak isterdim ...
Kullanıcı profilini gör
yusufum68

Nereden: Aksaray
MesajTarih: 26-Ekm-2008 / 03:52    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)...

ömer babacan.yine yaptın yapacağını.orada bulunan herkesi tebrik ederim.hepiniz çok güzeldiniz.

MesajTarih: 26-Ekm-2008 / 04:37    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)...

yusufum68 demiş ki:
ömer babacan.yine yaptın yapacağını.orada bulunan herkesi tebrik ederim.hepiniz çok güzeldiniz.

eyvallah yusuf baba
ben sizsiz bir hiçim.sizden ilham alıyorum biliyorsun.
bu arada sende kendini özlettiriyorsun
yaramaz bir durum yoktur inşallah
bu arada senide bekliyoruz buyur gel babam.

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
kallavi90
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: İSTANBUL
MesajTarih: 26-Ekm-2008 / 21:29    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)...

ya benide götürün programaaaa MÜSLÜMCÜYÜZ liseynt@hotmail.com sabah aksam dınlıyorum tiryakisiyim
Kullanıcı profilini gör
babacan1102

MesajTarih: 26-Ekm-2008 / 23:17    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)...

kallavi90 demiş ki:
ya benide götürün programaaaa MÜSLÜMCÜYÜZ liseynt@hotmail.com sabah aksam dınlıyorum tiryakisiyim

konuya buraya TIKLAYARAK ulaşabilirsin.

eyvallahh

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
Felakethm
Üye
Üye

Nereden: İstanbul
MesajTarih: 27-Ekm-2008 / 20:33    Mesaj konusu: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (21 ekim 2008)

İstanbul'dan kopalı nerdeyse 1.5 ay olacak okul için Samsun'a geldik sürekli Ömer abim geliyor musun diye sormuştur çok mahcup olarak hissediyorum kendimi bilsen Ömer abi yani tanışmak isterdim sizlerle Müslüm Baba'yıda yakından görüp o ortamı paylaşmanın keyfine varmak ah ah Allah nasip ederde İstanbul'da olursam inşallah bir organizasyona katılırım
Kullanıcı profilini gör
huzur34
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 27-Ekm-2008 / 21:24    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (21 ekim 2008)

Yarın gelme imkanı olan herkesi bekliyoruz..
Yağmuru falan bahane etmek yok anlaştık mı.

Her şey BABA için

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 27-Ekm-2008 / 21:59    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)...

Selamun aleykum çok guzel bır gece geçırmışsiniz bellı ışallah devamıda olur tum baba hayranlarına gonulden Selamlar Allaha emanet olun . Question

Senin ne Olduğun Hiç Önemli Değil Sonuçta Benim Gözlerimin Sana Baktığı Kadarsın Ben o Gözleri Senden Çektiğim Anda Hoş Bir Anı Olarak Kalırsın...
Kullanıcı profilini gör
dmreda
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 27-Ekm-2008 / 23:18    Mesaj konusu: Re: Cevap: Muslumcu.Com Baba Showdaydı (2)...

ya resimler çok güzel keşke gelebilsem daha ne isterimki

Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering