Tarih: 03-May-2008 / 16:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba pc piliç reklamı 3. bölüm
işi seriye döktüler bu böyle devam ederse yeni nesil müslüm gürsesi bir komedyen orhan gencebayı nasıl ilerde hep bir jürii üyesi gibi hatırlayacakları gibi müslüm gürseside şimdiki cocukların yani öğrenme yaşındakilerin bilinc altınnda sevimli bir ve tonton bir komedyen diye tanıyacaklar cıkacaksa jilet ,traş köpügü .gibi reklamlarda oynasın benim fanatik müslüm babacı olduğumu bilen arkadaşlar takılıo dinledigine bak salata adam napıcan bu tipleri şimdi biz diyordukki baba kendini diğer sanatcılar gibi kullandırmıyo adam gibi işler yapııyo kardeşim şimdi dersinizki gecinemiyor bırakın bu işleri baba kadar calışan sanatcı yok bıraksın bu pilic milic salata tiplerini vallahi yaralıyo beni
Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
Tarih: 04-May-2008 / 01:19 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba pc piliç reklamı 3. bölüm
alkolik_06 demiş ki:
bunları izlemek hoş olmuyo yanlış anlamayın ama bari siteye koymasanız valla iyi olurdu neyse saygılar...
alkolik kardes güzel diyosun agzına sağlık bende sahsen begenerek izlemiyorum zaten.ama aramızda begenen arkadaslarda olabilir düşünceye saygımız var ne olursa olsun burası müslüm babanın sitesi sonucta buda müslüm babayla ilgili iyi yada kötü bir döküman nasıl olursa olsun sunmamız lazım burda izlemeseler baska yerde nasıl olsa izleyecekler o yüzden bu sitede bulunmasında yarar var..
Tarih: 14-Ekm-2008 / 17:27 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba pc piliç reklamı 3. bölüm
güzel olmuş beğendim ben açıkcası
_________________ Yar dediğin kadir kıymet bilmeli
Sevildiği kadar o da sevmeli
Bir sebep olmalı bir de nedeni
Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP
Tarih: 03-Arl-2008 / 05:26 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba pc piliç reklamı 3. bölüm
BozKurt07 demiş ki:
yorum yok
Katılıyorum...
_________________ Toprağın olsaydında ellerin olmasaydın
Alnımdan vursaydında beni bırakmasaydın
Ne vardı insafsızım benide yakmasaydın
Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın