|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
seneler_21
Üye

|
Tarih: 01-Ekm-2008 / 02:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: Bayramınızı şimdiden kutlarım |
|
|
Bayramlar,insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir.bayramlar insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unnuttukları,barıştıkları,kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir.bayramlar milli ve dini duyguların inançların örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği kuvvetlendiği günlerdir.hep bir arada sevdiklerimizle sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle.TÜM MÜSLÜMCÜ.COM AİLESİNİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN...
|
|
|
|
 |
CaN_66CaN
Üye

|
Tarih: 02-Ekm-2008 / 02:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: Bayramınızı şimdiden kutlarım |
|
|
butun babacıların ve musluman alemının bayramını kutlar ömer babamın ellerınden öperim.. SAYGILAR 
_________________ isyanım allaha değil bütün allahsızlara...!! |
|
|
|
 |
akliyok_06
Fanatik Üye

|
Tarih: 02-Ekm-2008 / 03:30 Mesaj konusu: Re: Cevap: Bayramınızı şimdiden kutlarım |
|
|
Cümleten herkezin bayramı mübarek olsun...
_________________ yağmurlu bir günde doğdum anamdan gökler ağlıyormuş ben doğdum diye doğarken günahkar olurmu insan ömrüme verilen bu ceza niye... |
|
|
|
 |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 02-Ekm-2008 / 03:55 Mesaj konusu: Re: Cevap: Bayramınızı şimdiden kutlarım |
|
|
nice bayramlara bidahaki bayrama ben yokum ama (askerim)...........
eyw...............
|
|
|
|
 |
kes_muslumcu61
Aktif Üye

|
Tarih: 02-Ekm-2008 / 08:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: Bayramınızı şimdiden kutlarım |
|
|
bütün müslüman ve müslümcü kardeşlermin bayramı mübarek olsun nice bayramlar görürürz inşallah!!!
_________________ Dalan gözlerim var beyaz saçlarım
Günlerim geçiyor körü körüne
Bir neşe veren yok garip ömrüme
Sonsuzluk yolcusu varraya O benim
Her gece sarhoşum her gece Ayyaş
Bitmedi felekle yaptığım savaş
Bazen yar aldattı bazen arkadaş
ben bu hale bilmeden ge |
|
|
|
 |
veysel000023
Üye

|
Tarih: 02-Ekm-2008 / 14:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: Bayramınızı şimdiden kutlarım |
|
|
arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun nice bayramlara inşallah
|
|
|
|
 |
bicare_517
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 24, 2005 Mesajlar: 431 Nereden: Ordu Vatan & Ünye Mekan
|
Tarih: 02-Ekm-2008 / 20:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: Bayramınızı şimdiden kutlarım |
|
|
slm arkadaşlar...!
ramazan bayramınız. Mübarek olsun.allahdan devamını niyaz ederim büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerin öperim SAYGILAR.
_________________ unutmak bizim kitabimizda yok.biz unutmayiz.olgunluk her zaman bizimdir bizimledir.laler güller papatyalar hepsi senin olsun yeter desende yetmez çünkü biz müslümcüyüz...!
www.bicare.tr.cx
ORDU VATAN & ÜNYE MEKAN |
|
|
|
 |
muslum_toprak
Aktif Üye

|
Tarih: 03-Ekm-2008 / 15:08 Mesaj konusu: Re: Cevap: Bayramınızı şimdiden kutlarım |
|
|
tüm müslümanların ve müslümcülerin bayramını en içten dileklerimle kutlarım,,,,
|
|
|
|
 |
rifatbaba47
Üye

|
Tarih: 03-Ekm-2008 / 17:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: Bayramınızı şimdiden kutlarım |
|
|
tüm islam aleminin ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim...
|
|
|
|
 |
suskun_ahmet56
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Ekm-2008 / 04:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: Bayramınızı şimdiden kutlarım |
|
|
amin.....................eyw................
|
|
|
|
 |
yillar_utansin
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Ekm-2008 / 07:57 Mesaj konusu: Cevap: Bayramınızı şimdiden kutlarım |
|
|
bende herkezin geçmiş bayramını kutlarım saygılar